vob teorik fiyat farkı -1314
Printable View
vob teorik fiyat farkı -1314
garanti ile vakıf tavana gidiyor, halk zaten tavan ama kilit değil...
spot ta ikinci tavanlar geliyo..
[QUOTE=fahri78;35662]Bugün çılgınlık günü.. Dowa değilde Rusyaya bakmak isteyebilir piyasalar.. Bugün sn abka da belirtti, sisteme uyup dowa daxa Ahmete Mehmete bakmayı bırakmamız en doğrusu.. Sistem Al ve tutta.. dow a bakmamak lazım..[/QUOTE]
dow açılınca oraya bakmayacakmı piyasalar yani...
kafalarına göremi çıktılar...
atıyorum dow eksi açtı sayalım...o [B]ahmedi mehmedi [/B]biz takmayacakmıyız...
tamam uzunlar kar yazdıda...belki yarında yazar...
[B]ama gerçegide değiştirmeyelim....[/B]
[QUOTE=volki76;35668]spot ta ikinci tavanlar geliyo..[/QUOTE]
Bende teorik fiyat -3000 gozukuyor,pazartesi tavan kaçtır, meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasın...
Borsada en önemli donanımlardan biri PSİKOLOJİ dir. Sistemler, geçmiş deneyimler, eğitim ve şans mutlaka olmalı.. Ama bence en önemlisi Psikoloji.. Spotta Aknbank garanti almak istesem alamasam sorun değil, çünkü kısa imkanı yok.. Ama VOB da durum farklı.. Şu anda kısada olupda kapamak isteyenler TAVAN dan almak istiyor alamıyorlar.. Korkunç bir psikoloji.. Böyle durumlarda bir taraftanda yangına körükle giden uzuncular var.. Onlarda yeni uzlaşılarla almak istemeleri ile durum tam bir SAVAŞ alanı haline gelir.. Nitekim öylede..
ilk hedef 11400 dow varıldı, sırada 11750 var, oradan short açacağım.
en sanalından he he.
İlk deneme bu Tavan.Çoğu destek ve direnç ilk denemede geçilmezler.Tavan da alıcıların artmasını bekliyor olabilirlermi sorusunu sormadan edemiyor ve merakla bekliyorum seans sonunu...
Bol şanslar...
büyük haksızlık bu ya, alamıyoruz hakkımızı.
gaple olacak, hayret.
[QUOTE=teo;35670]Bende teorik fiyat -3000 gozukuyor,pazartesi tavan kaçtır, meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasın...[/QUOTE]
gün sonu uzlaşma 45.175 olacağını varsayarsak
tavan 49.700 olmalı...
[QUOTE=mavi;35673]İlk deneme bu Tavan.Çoğu destek ve direnç ilk denemede geçilmezler.Tavan da alıcıların artmasını bekliyor olabilirlermi sorusunu sormadan edemiyor ve merakla bekliyorum seans sonunu...
Bol şanslar...[/QUOTE]
spot 600 puan yukarıda, yurtdışı kırmızıya dönmeden olmaz o. ak ve halk ikinci tavan.
[quote=mbm;35669]dow açılınca oraya bakmayacakmı piyasalar yani...
kafalarına göremi çıktılar...
atıyorum dow eksi açtı sayalım...o [B]ahmedi mehmedi [/B]biz takmayacakmıyız...
tamam uzunlar kar yazdıda...belki yarında yazar...
[B]ama gerçegide değiştirmeyelim....[/B][/quote]
Tabiki geri gelecek aşağıda gap bıraktı ama ne zaman gelecek?Dönüyorum dediğinde shortlayacağız tabii.