bişi sorcam arkadaşlar euro dolar paritesi yukarı giderse spot dolAR için iyimi kötümü??
Printable View
bişi sorcam arkadaşlar euro dolar paritesi yukarı giderse spot dolAR için iyimi kötümü??
[QUOTE=nyse-dj;35661]merak ediyorum lutfen cevap verin bugun [COLOR="Red"]short[/COLOR] yapipda para kazanan varmi[/QUOTE]
Wallahi de var billahide var
Sabah açılışta kalan yarıyı 43650 verip 43400 den uzuna döndüm. 250 point ordan:) ilk tavan denemesinde de 45050 kısa 44.550 uzun ..
Şimdi tavandan kısa zevkini çıkarıyorum:)
[QUOTE=teo;35670]Bende teorik fiyat -3000 gozukuyor,pazartesi tavan kaçtır, meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasın...[/QUOTE]
Sn.teo
sizde görünen %3.000 olabilir mi?
bende puan olarak fark 1389
% olarak 3.033%
ya ben kısa açtım tavandan flat olamıyorum ne tavsiye edersiniz .. ne yapmalıyım .. üü üü üü üüü
sp500 future da tavan olmuş durumda 1.268 tavanmış
16,30 da spot piyasalar açılınca marj açılacakmış..
[quote=selçuklu;35681]ya ben kısa açtım tavandan flat olamıyorum ne tavsiye edersiniz .. ne yapmalıyım .. üü üü üü üüü[/quote]
228 emirle 7055 lot alış var bekleyen
maliyetine verebilirsiniz
[QUOTE=fahri78;35671]Borsada en önemli donanımlardan biri PSİKOLOJİ dir. Sistemler, geçmiş deneyimler, eğitim ve şans mutlaka olmalı.. Ama bence en önemlisi Psikoloji.. Spotta Aknbank garanti almak istesem alamasam sorun değil, çünkü kısa imkanı yok.. Ama VOB da durum farklı.. [B]Şu anda kısada olupda kapamak isteyenler TAVAN dan almak istiyor alamıyorlar.. [/B]Korkunç bir psikoloji.. Böyle durumlarda bir taraftanda yangına körükle giden uzuncular var.. Onlarda yeni uzlaşılarla almak istemeleri ile durum tam bir SAVAŞ alanı haline gelir.. Nitekim öylede..[/QUOTE]
bana diyorsan sn fahri ,ben zaten uzamayacagımı söylemiştim..almak isteyen kim..
yeni uzun için tavana sıraya giripte almak isteyipde alamayanların aklına yanayım.....
birazdan hepsi mallanır merak etme......
az kaldı..
[QUOTE=mozkan;35683]228 emirle 7055 lot alış var bekleyen
maliyetine verebilirsiniz[/QUOTE]
Sn Selçuklu kısa açmış sevgili mozkan... Olamas:)
[QUOTE=mozkan;35683]228 emirle 7055 lot alış var bekleyen
maliyetine verebilirsiniz[/QUOTE] kısaları alması lazım...satıcı yok..alamaz...yapacak bir şey yok..dow a dua et...
dip not vob tavan olduğunda mutlaka spottan mal alınmalı bunu da öğrenmis olduk, bir daha olursa tabbi. garanti 3.32 ydi o sıra.
eger bugün garanti 3,40 ve altı kapatırsa...buralar yakın tepe olur...
Tamda tavan yapmış ama buradan vade başından bu yana alana satan diğer kısımları eşitlemiş, demekki diğer kısmındakiler uzunlarını borsa düşerken değilde, şimdiki hareketi tepki olarak değerlendirip satış yaptılar, bugün gördüğümüz satış kısmındaki diğer rakamı bu yüzden alış tarafındaki diğer kısmından fazladır
Alış diğer 1362
satış diğer 14424