-
[quote=mbm;35684]bana diyorsan sn fahri ,ben zaten uzamayacagımı söylemiştim..almak isteyen kim..
yeni uzun için tavana sıraya giripte almak isteyipde alamayanların aklına yanayım.....
birazdan hepsi mallanır merak etme......
az kaldı..[/quote]
sn mbm vadeli şuan 46500-46800 biyerde olması lazım kısada kalanlar panikle yazıyor:)
-
en az 1800 puan alamadığım puan var şu an ve tavan çözülecek ha. ihtimal yok.
-
günlüklere göre oynadığım sistemde 43500 den uzunum var 3 gün öncesinden..hepsini tavandan kapattım...ekimde 5 dakikalık sistemle buradayım..ama garanti ocaga kadar bekler...
-
sabah 35300 üzerinde 37000 e olan gap dolar dedim dolmak üzere. yazık hakkımızı alamıyoruz.
-
[quote=jelibon;35693]sabah 35300 üzerinde 37000 e olan gap dolar dedim dolmak üzere. yazık hakkımızı alamıyoruz.[/quote]
TEBRİKELR SN JELİBON
-
[quote=catedral;35685]Sn Selçuklu kısa açmış sevgili mozkan... Olamas:)[/quote]
[quote=abka;35686]kısaları alması lazım...satıcı yok..alamaz...yapacak bir şey yok..dow a dua et...[/quote]
gün boyu yeşil görmekten kafa karışmış :D .lelele
-
Bugünün hafta sonu olduğu unutuluyor, acaba diyorum olumlu haberi paulson hafta içi verip gazladı ve satamadıklarını sattı kurtuldu, şimdi hafta sonu asıl haberi patlatırlarmı?
Şimdi hafta sonuna tavan dan poz almak isteyenler short alamıyor haliyle, psikolojikman bu böyle, fakat uzun olmak isteyenlere gördüğüm kadarıyla hayır uzun yapma denmiyor ne iştir?
Fed 20 milyar $ daha vermiş, matbaa bende diyor bernanke, kağıt sıkıntısıda yokmuş:)
Rusyada işlemler yeniden başladı
Habere bakın güniçi aç - kapa mı yaptılar şimdi bunlar:) Araya parçada koysaydılar.
-
[QUOTE=catedral;35679]Wallahi de var billahide var
Sabah açılışta kalan yarıyı 43650 verip 43400 den uzuna döndüm. 250 point ordan:) ilk tavan denemesinde de 45050 kısa 44.550 uzun ..
Şimdi tavandan kısa zevkini çıkarıyorum:)[/QUOTE]
sizi tebrik ederim ben sadece shortunu yaptim bir daha long yapmadim supersiniz. bunu sistemlemi yaptiniz yoksa his mi.
-
Hakkımızı alamadığımız yetmiyor üstünede çarpılıyoruz, bırakamadık gitti şu mereti.
-
[QUOTE=abka;35688]eger bugün garanti 3,40 ve altı kapatırsa...buralar yakın tepe olur...[/QUOTE] tepe 3,52 hacim en tarihi rekor oldu..ama en tepeden %3-4 aşşağı kapatmalıdır...yani 3,40 ve altı kapanışda endeks buraya kadar diyecek...
-
pazartesinden itibaren vobda marj %15 olacakmış duyumdur.
sevgiler.
-
Hayır benim anlamadığım spot için tavan ataban olayı yok, vadelide nasıl var ki? sanki tavan olunca yada taban olunca işlem oluyormuş gibi, şimdi spot rahat arahat alımlarla yükseliyor, neden? vadelide hedge yapamıyosun ki? ne saçma değilmi :))
Buna göre tavan taban olmamalı demekki, saygılar.