Rusya Micex Endeksi Yeni Acilis Sonrasi % 30 Yukarida
-matriks-
Printable View
Rusya Micex Endeksi Yeni Acilis Sonrasi % 30 Yukarida
-matriks-
[IMG]http://img392.imageshack.us/img392/62/57980966ig1.jpg[/IMG]
Ptesi üst çizgiye değdirirler ordan bırakırlar gene
Değerli Üyelerimiz;
Borsamızda işlem gören İMKB30 ve İMKB100 endeks vadeli işlem sözleşmelerinde % 10 olarak uygulanmakta olan günlük fiyat marjı Yönetim Kurulumuzun 19 Eylül 2008 tarihli kararıyla 22 Eylül 2008 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 10 Ekim 2008 tarihine kadar (10 Ekim dahil) % 15 olarak olarak uygulanacaktır.
Saygılarımızla,
VADELİ İŞLEM VE OPSİYON BORSASI
hedef 50000 vobda.
[QUOTE=abka;35686]kısaları alması lazım...satıcı yok..alamaz...yapacak bir şey yok..dow a dua et...[/QUOTE]
evet flat olmıyorum .. yedik bi halt .. hehe .. dowa dua etmem yalnız .. kapanışı eksi olur dowun .. gece ..
Şimdi spot piyasada mal alan nasıl hedege yapıyor biri bana söylesin, rusya kapanmış bizimkiler neden kapanmıyor? sistem yetersizliğinden bir hafta kapalıyız bayramınız mubarek olsun diyolarmı şimdi:)))
doalr kısaldım
[QUOTE=mbm;35684]bana diyorsan sn fahri ,ben zaten uzamayacagımı söylemiştim..almak isteyen kim..
yeni uzun için tavana sıraya giripte almak isteyipde alamayanların aklına yanayım.....
birazdan hepsi mallanır merak etme......
az kaldı..[/QUOTE]
Sevgili dostum sakın üzerine alınma, genel bir durum için yazdım yukarıdakileri. Daha çok tecrübeler istinaden yazılanlar.. bugün için yorum yaparken herkes tekrar düşünebilmeli, daha önceki tecrübeleri dışında olabilecekleri.. Sende, bende, bizde, hepimiz.. Bugün bir İLK yaşanıyor.. PY asla bindiği dalı kesmez, tavan taban yapmaz diye düşünüyorduk şimdiye kadar.. Ama yaptı.. O yüzden bir tarafa ısrarla bakmak yerine etrafa bakmak gerekir sanırım..
rusya %30 yukarda
Zaman ilerleyip fiyat sabit kalınca sistemlerde sata dogru ilerliyor bi format atmak gerekecek
rusya bize örnek olamaz...bakın biz 40000 den geldik...31500 e..ama adamlar bu zamanda 2,100 den 1.000 e geldiler....bizimkisi daha limitli olmalıdır...
Endek Uzunlardan kazanamadık 1 saattir, dolar kısalardan kazanıyoruz. :)