825 üstünde benim kısa periyot sistemde al konumda..
Printable View
825 üstünde benim kısa periyot sistemde al konumda..
satamayanlar satsın modunda sanki kısa uzun her taraf dikkat.
Fxc1 tesekkur etcem ama bbden olmuyo. Aksam toplu odeme yapar1m. S1stem de neym1s demek neym1s he. Forumda s1stem kars1t1 eg1l1mler goruyorum. Nerdeyse cars1 b1le s1steme kars1 olcak.pamb1k b1le yan1
[QUOTE=SEYYAH;116828]düşmeyor...düşemeyor...
ayağının altına mız kabığı koymak mı icap ediyor yoksam sabun kalıbı mı şeettirsek :::[/QUOTE]
gokan full sort demesin abi baska bisey istemeyom o dedimmi inadına alayolar . cocuvun ustune oynayolar.:::
van minüt sistem ralli modunda lönk deyyor.. van minut vam nimut
[quote=fXci;116832]gokan full sort demesin abi baska bisey istemeyom o dedimmi inadına alayolar . cocuvun ustune oynayolar.:::[/quote]
En FuLL undan LönGGG desin o zaman .dng
spot 35binden kurtulamadığı sürece çoğu trend-sistemcisi tarih olacak.
[quote=SEYYAH;116828]düşmeyor...düşemeyor...
ayağının altına mız kabığı koymak mı icap ediyor yoksam sabun kalıbı mı şeettirsek :::[/quote]
Bugun yarın direksiyona kör soför gecer, bayır aşağı vitesten de atarsa allah muhafaza...:..:
100 puan altta dow.Vob artı.Düşmüyoruz.
Full long oynayın üstüme.Dow 100 altta biz artıyız.Olmaz her zaman vob bilir.
burdan fazla gitmem dıyor takılıcak artık buralarda.... ındıkatorum ole dıyor :)
Artık her gece long.Düşmüyoruz.Otele az daha geç gelsem girecekti.Oha.Herşey kısmet.Yeni otele taşındım da.Ondan yoksa daha erken long olurdum.
5-15 dklık alda
gel gel yapıyo olmasınlar.
sonrada gelmiş gelmiş yapacaklar.
man vinüt van nimüt :::
ayı piyasası bitmiş
bu resmen BOĞA PİYASASI
otomatik pilota bağlanıp çıkıyorum..
önce arabayı servise götürecem.oradan hipodroma :)
bugün şampiyon kafkaslı ve turbo geliyor bursaya..
sizlere kolay gelsin,başarılar..
[QUOTE=clark;116821]stop 42900 ,maliyet 42550(1000 puan kısadan kar) hedef 47000[/QUOTE]
47 ye yaklaşıyoz :)
Pardon 5 alda 15 satta yanlış oldu
[QUOTE=clark;116846]47 ye yaklaşıyoz :)[/QUOTE]
abi zaten sendende korkulur :::
[QUOTE=fXci;116848]abi zaten sendende korkulur :::[/QUOTE]
:) gün uzun ,uzun için geç değil makasla güzel oynuyorlar tekrar 43500 altını gösterebilirler ama 42900 görmeden uzunu bozmam
Ben korkulacak adammıyım :)
[quote=clark;116849]:) gün [COLOR=Red][B]uzun[/B] [/COLOR],[COLOR=Red][B]uzun[/B] [/COLOR]için geç değil makasla güzel oynuyorlar tekrar 43500 altını gösterebilirler ama 42900 görmeden [COLOR=Red][B]uzun[/B][/COLOR]u bozmam[/quote]
abi daha napcan ::: :p
sevgili mavi 2 gün evvel mi ne dikkat çekmişti ben saymadım ne yalan söyliym.gelecek hafta yükselişin 13.haftası demişti mavi.yani önemli bir FIBO zamanı ...film haftaya kopabilir...yarın haftalık ve aylık kapanış gelecek...bunu kötü yapmak istemeyecekler diye düşünüyorum...
piyasa sağlam duruyor...en azından şimdilik...
SEYYAH kafandaki eskik bişeyi giderdinmi ??
Buraya nadir mesaj atıyorum ama attıgım mesajlarda kendime göre çok emin oldugum pozisyonlarda uyarı ihtiyacı hiissediyorum attıgım 10 mesajdan 8 i işe yarıyordur galiba zaten %100 imkansızlık dahilinde
60 dklıkta ters omuz baş yapıyor gibi.
[quote=fXci;116853]SEYYAH kafandaki eskik bişeyi giderdinmi ??[/quote]
tam olarak değil.düşecek gibi durmuyor piyasa.zaten düşmüyorukta :rolleyes:
dün dedim ama değil mi? :D
nasıl analiz yaptım ama psikolojik analizdi abi o :D
literüterdeki adı BİŞEY EKSİK analizi :D
fixçi adam ne kadar beyfendi takımlarını da giymiş sen diyon senden korkulur.
Bir astiye bak bir de clarka hangisinden korkulur?
[QUOTE=clark;116854]Buraya nadir mesaj atıyorum ama attıgım mesajlarda kendime göre çok emin oldugum pozisyonlarda uyarı ihtiyacı hiissediyorum attıgım 10 mesajdan 8 i işe yarıyordur galiba zaten %100 imkansızlık dahilinde[/QUOTE]
işe yaramıyor dediğiniz 2 mesajda da stoploss seviyeleri olduğundan faydalı oluyor. .brv
[QUOTE=VOBiX;116857]fixçi adam ne kadar beyfendi takımlarını da giymiş sen diyon senden korkulur.
Bir astiye bak bir de clarka hangisinden korkulur?[/QUOTE]
asetondan gorkana kadar gökandan gorkarım ::: baksaaa kimseye acımıyo .. acımam ülen keserim deyo cocouk..
[quote=fXci;116853]SEYYAH kafandaki eskik bişeyi giderdinmi ??[/quote]
fXci,
Niye, Seyyah'a gözgöre göre "[B]tahtan eksik[/B] "diyon?:..:
VOBIX salı gecesi senin lafınla gittik demoda 1,3991 den EUR-USD LONG yaptık.sabah kalktık 300 USD kaçmış içimize...kabahat sende değil zaten senin aklına uyanda.batıracaktın lem beni :mad:
demo hesaptaki 5000 USD yi 7.728 USD yapmışım 1 haftada.senin yüzünden ettiğim zarar olmasa 8.028 USD olacakmış
hesap demo değilde gerçek olsa muhtemelen 5.000 USD 1 haftada 2.500 USD olurdu :::
[QUOTE=excali;116860]fXci,
Niye, Seyyah'a gözgöre göre "[B]tahtan eksik[/B] "diyon?:..:[/QUOTE]
::: hiç o açıdan düşünmemiştim abi...
çok geyik ettim birazda analiz gönderip yeni jeton aliym jetonum bitti :p yoksam sayın ceo hellim fişimi çekecek:::
yoğunluktan forumu takip edemiyorum .. son pozum 44500 kısa... stoploss margin call .. bu borsa çökecek bence ...
[QUOTE=SEYYAH;116861]VOBIX salı gecesi senin lafınla gittik demoda 1,3991 den EUR-USD LONG yaptık.sabah kalktık 300 USD kaçmış içimize...kabahat sende değil zaten senin aklına uyanda.batıracaktın lem beni :mad:
demo hesaptaki 5000 USD yi 7.728 USD yapmışım 1 haftada.senin yüzünden ettiğim zarar olmasa 8.028 USD olacakmış
hesap demo değilde gerçek olsa muhtemelen 5.000 USD 1 haftada 2.500 USD olurdu :::[/QUOTE]
Hani sabha kalkınca başkasına soracaktın diğer işlemi? NE oldu unuttun tabi .dng
[quote=Larossıan;116855]60 dklıkta ters omuz baş yapıyor gibi.[/quote]
olursa ne olur. yukarımı aşağımı olur borsa
ben böyle mal ne adamlar gördüm nede seans.......
işlem yok hala...........kısa devam....
[QUOTE=erkan.;116865]olursa ne olur. yukarımı aşağımı olur borsa[/QUOTE]
tobo varsa yukarı olur .. ama bence aşağı yön ...
[QUOTE=mbm;116866]ben böyle mal ne adamlar gördüm nede seans.......
işlem yok hala...........kısa devam....[/QUOTE]
şelale şelale şelale ... :D:D