-
[QUOTE=fahri78;35709]Sevgili dostum sakın üzerine alınma, genel bir durum için yazdım yukarıdakileri. Daha çok tecrübeler istinaden yazılanlar.. bugün için yorum yaparken herkes tekrar düşünebilmeli, daha önceki tecrübeleri dışında olabilecekleri.. Sende, bende, bizde, hepimiz.. Bugün bir İLK yaşanıyor.. PY asla bindiği dalı kesmez, tavan taban yapmaz diye düşünüyorduk şimdiye kadar.. Ama yaptı.. O yüzden bir tarafa ısrarla bakmak yerine etrafa bakmak gerekir sanırım..[/QUOTE]
Sayın Fahri
Diyorsunuz arkadaşa üzerine alınma diye ama...
Çok ilginç geliyor bana. Normalde yazmazsınız meşgulsünüzdür. Nasıl oluyorda böyle günlerde zaman bulabiliyorsunuz?
Akılsa pazarda satılmıyor.. herkeste var..
Ayrıca düşerken ortalıktan toz olanlar nasıl iştir çıkarken ortaya çıkıyorlar? Bu lafım düşüşte kaybolup çıkışta ortaya çıkanlara başkası alınmasın üstüne. Burda düşüşte yazdığımız yazılara son derece dikkat etmeye çalışıyoruz.. Lütfen herkeste biraz itidal olsun
Dün geceye kısa girdik. Sabah kapattık. Ne olacak. Kardan verdik o kadar..
Siz tavandan alışlarınızı neden sildiniz?:)
-
Haydi köpek tasmayı kopardı.
-
[QUOTE=selçuklu;35706]evet flat olmıyorum .. yedik bi halt .. hehe .. dowa dua etmem yalnız .. kapanışı eksi olur dowun .. gece ..[/QUOTE]
dualar kabul oldu..Allah kimseyi vob tavan iken tersde bırakmasın...
-
[quote=fahri78;35714]Endek Uzunlardan kazanamadık 1 saattir, dolar kısalardan kazanıyoruz. :)[/quote]
ne kazandınız kısa dolardan endeks tavan olunca 1.2680 idi şimdi ise 1.2650 bunumu kazandınız. 3 kuruş para insanları şımartmamalı burda kısada olanla var ben geceye 57 adet kısa ile girdim. sabah ciddi zararla başladım. ama şu an 1000 puan civarı bir zararım kaldı. extre yapıştırcam düzeysiz diceksiniz.:mad: bu arada tavanda çözdü hadi koşun alın uçuor kaçıor
-
en sonunda olacağı buydu neyse biraz daha uzadım. böyle bir sistemmi olur.
-
Spot 30 un 15 dakikalık uyumsuzluğu aşağı yönlüydü, şimdi neler olacak bakalııım, spot bu, alsatçıları silkeleyebilirler kapanışta, saygılar.
-
bence pztesi devamı gelmeyecek bu işin.... riskler iyice tartılmalı bu aralar...
-
[QUOTE=catedral;35715]Sayın Fahri
Diyorsunuz arkadaşa üzerine alınma diye ama...
Çok ilginç geliyor bana. Normalde yazmazsınız meşgulsünüzdür. Nasıl oluyorda böyle günlerde zaman bulabiliyorsunuz?
Akılsa pazarda satılmıyor.. herkeste var..
Ayrıca düşerken ortalıktan toz olanlar nasıl iştir çıkarken ortaya çıkıyorlar? Bu lafım düşüşte kaybolup çıkışta ortaya çıkanlara başkası alınmasın üstüne. Burda düşüşte yazdığımız yazılara son derece dikkat etmeye çalışıyoruz.. Lütfen herkeste biraz itidal olsun
Dün geceye kısa girdik. Sabah kapattık. Ne olacak. Kardan verdik o kadar..
Siz tavandan alışlarınızı neden sildiniz?:)[/QUOTE]
Sn catedral.
Dün sabahki yazılarımı hatırlamanızı rica ediyorum. Bazı şeyler tecrübe imiş.
-
bu günlerde kalbim temiz..garantiyide 3,40 da kapatacagız....
-
XU100 işlem hacmi 3 milyarı geçti. Senelerin rekoru değilmi bu?
-
[quote=parderi;35726]XU100 işlem hacmi 3 milyarı geçti. Senelerin rekoru değilmi bu?[/quote]
imkb tarihinde 3.3 maksimum
-
dün 40.400 den al veren sistem hala al da...ama fiyat sabit kaldıkca sat a yaklaşıyoruz...