[QUOTE=BULUT;35723]Sn catedral.
Dün sabahki yazılarımı hatırlamanızı rica ediyorum. Bazı şeyler tecrübe imiş.[/QUOTE]
Ben dünkü işlemlerimi yazdımmı sayın bulut yalnızca akşam kısa olduğumu yazdım:)
Kimin tecrübesi?
Printable View
[QUOTE=BULUT;35723]Sn catedral.
Dün sabahki yazılarımı hatırlamanızı rica ediyorum. Bazı şeyler tecrübe imiş.[/QUOTE]
Ben dünkü işlemlerimi yazdımmı sayın bulut yalnızca akşam kısa olduğumu yazdım:)
Kimin tecrübesi?
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]DUYURU*** 29 Eylul 2008 tarihinin yarim gun, 30 Eylul, 1 Ekim ve 2 Ekim 2008 tarihlerinin ise tam gun resmi tatil olmasi nedeniyle Hisse Senetleri Piyasasi'nda, 30 Eylul, 1 Ekim ve 2 Ekim 2008 tarihlerinde islem yapilmayacak, 29 Eylul 2008 tarihinde yarim gun, 3 Ekim 2008 tarihinde tam gun seans yapilacaktir. 25 Eylul 2008 tarihinde gerceklestirilecek islemlerin takasi 3 Ekim 2008 tarihinde, 26 Eylul ve 29 Eylul 2008 tarihlerinde gerceklestirilecek islemlerin takasi ise 6 Ekim 2008 tarihinde yapilacaktir. 29 Eylul 2008 tarihinde 2. Seans yapilmayacak olup Gozalti Pazari Seansi islemleri 1. Seans icerisinde 11:00 ile 12:00 saatleri arasinda gerceklestirilecektir.***HSPM***[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Şimdi pazartesi vob un tabanı 45175/1.15=39275 yuvarlak rakam denebilir mi? valla uyar mı? bana uyar nasılsa bir tavan daha yapmaz, numunelik kontrat kısalsam bile %100 kazanıcam daha ne olsun, ama kaybedersem tavan olmaz nasılsa, en kötü ihtiml bikaç bin puan oda koymaz, kumar gibim oldu valla,
Ama sanırım bugünkü tabanı 37325 falan, demekki şimdi kısalayı aşağıda pazartesi tabanına yazabileceğim, ama alsam öyle bi şansım yok sanırım, buda eksikliklerden ve saçma, saygılar.
doce ver citi al cepten cebe.
en son 17000 kontrat değiştirmişlerdi düşmüştük.
bu sefer artacazmı bakalım.
bundan sonra toptan poz kapatmak yada ters poza gecmek istyen py ler bol bol tavana kitler artık tavan olunca alıcısı daha bol oluyor dsi 20000 kısa oldu :)
Spot endeksler dirençlerinde kapattı, haftaya bi nane olmazsa direnç falan aşamaz bunlar, zaten tüm borsalar ilk gün yükseleceğini yükseldi, daha ne olsun, saygılar.
[QUOTE=catedral;35715]Sayın Fahri
Diyorsunuz arkadaşa üzerine alınma diye ama...
Çok ilginç geliyor bana. Normalde yazmazsınız meşgulsünüzdür. Nasıl oluyorda böyle günlerde zaman bulabiliyorsunuz?
Akılsa pazarda satılmıyor.. herkeste var..
Ayrıca düşerken ortalıktan toz olanlar nasıl iştir çıkarken ortaya çıkıyorlar? Bu lafım düşüşte kaybolup çıkışta ortaya çıkanlara başkası alınmasın üstüne. Burda düşüşte yazdığımız yazılara son derece dikkat etmeye çalışıyoruz.. Lütfen herkeste biraz itidal olsun
Dün geceye kısa girdik. Sabah kapattık. Ne olacak. Kardan verdik o kadar..
Siz tavandan alışlarınızı neden sildiniz?:)[/QUOTE]
Bu hafta özel işlerim nedeniyle ofis dışındayım çoğu zaman.. Bugünde yine evde olduğum zamanlardan biri..
Asla burdaki arkadaşlarla laf sataşması için yazılar göndermem, bu tarzım değildir.. Hele ki sn mbm yi sever, takdir eder, foruma katkılarını yararlarını görmemzlikten gelemem.. Bu forumun bir aile oluşturduğuna da inanırım..
Amacım sadece bazı alışkanlıklara göre değerlendirme yapılmamsı üzerineydi.. Size karşı da asla böyle bir düşüncem yoktur..
Bu arada tavandaki emrimi silmemin nedeni USD şortlamak içindir..
[quote=bull market;35731][B]Şimdi pazartesi vob un tabanı 45175/1.15=39275 yuvarlak rakam denebilir mi?[/B] valla uyar mı? bana uyar nasılsa bir tavan daha yapmaz, numunelik kontrat kısalsam bile %100 kazanıcam daha ne olsun, ama kaybedersem tavan olmaz nasılsa, en kötü ihtiml bikaç bin puan oda koymaz, kumar gibim oldu valla,
Ama sanırım bugünkü tabanı 37325 falan, demekki şimdi kısalayı aşağıda pazartesi tabanına yazabileceğim, ama alsam öyle bi şansım yok sanırım, buda eksikliklerden ve saçma, saygılar.[/quote]
gün sonu uzlaşma *0,85
45,175 olur ise; [B]38,400[/B] taban [B]51,950[/B] tavan dır, bir iki kademe oynayabilir
garantiye bakarsak endeks buraya kadar dedi..garanti gösterge kagıttır...kapanış tam 3.40...akbnk a bakmayın siz bunlar traşdır...agaranti akbnkın 8 katı hacim oluşuyor..
[quote=abka;35737]garantiye bakarsak endeks buraya kadar dedi..garanti gösterge kagıttır...kapanış tam 3.40...[/quote]
dow burdan eksi kapar veya yatay kaparsa ne olure sizce:)
Aslında bide dolar karşılığında söylenir rekorla, sanırım 3,3 olduğunda 2,460 milyar dolar işlem hacmi rekoru diye haber olmuştu, başka borsaların saatte yaptığı şey işte, saygılar.
[QUOTE=speedytrader;35719]ne kazandınız kısa dolardan endeks tavan olunca 1.2680 idi şimdi ise 1.2650 bunumu kazandınız. 3 kuruş para insanları şımartmamalı burda kısada olanla var ben geceye 57 adet kısa ile girdim. sabah ciddi zararla başladım. ama şu an 1000 puan civarı bir zararım kaldı. extre yapıştırcam düzeysiz diceksiniz.:mad: bu arada tavanda çözdü hadi koşun alın uçuor kaçıor[/QUOTE]
Ekstre yapıştırma görgüsüzlüktür bana göre.. İnşallah zarar etmezsiniz..