Tavandan kısalarımla haftasonuna giriyorum. Haa bu arada sistemlerim dünden beri alda:)
Herkese iyi haftasonları
Printable View
Tavandan kısalarımla haftasonuna giriyorum. Haa bu arada sistemlerim dünden beri alda:)
Herkese iyi haftasonları
[QUOTE=mbm;35742]hadi alın niye almıyorsunuz...
[/QUOTE]
Ben geceye sistem dogrultunda long girdim, tabana yakın da karlarla longladım..
Hayırlısı...
Sevgiler.
Arkadaşlar tavan olayı bu gün büyük bi katliamı önledi. Tavan olmayıp serbest marj olsa idi
48000 i gösterip basacaklardı. Allah çoğunluğu korudu.
[quote=speedytrader;35745]geceye tavandan fulll kısa[/quote]
Tavan taban long short da moda oldu bugün yeni tabirler girdi literatüre.Tabandan shortum.Tavandan giren karlarla longum.Tavandan longum.Bende tavandan longum tavanın bir altından 45150 den geceye shortum.Ben shortladıktan sonra yine tavan oldu ama sonra devlet su işleri amca bozdu olayı.Bence vob spotun altında diye bakmamak lazım olaya.Çünkü herbiri tavan olmuş hisselerin 1 2 satış yeyince vob üste geçer.Yüzde 13 artmış borsaya satış gelir.Hem dow 11580 oldu yine de alış gelmedi imkb ye.Çünkü yüzde 20 artmış hisseye girmek yürek ister.Yeni alıcı değildir buradan alanlar.Sadece açığa satış yapmışlar kapanıyordur.Bir de dow da yüzde 10 etti artık satış lazım.Çok karlı pozisyonlar var.Ama margin callar olduğu için vob taban açılmaz pazartesi.Ama dow 10500 olursa orasını bilmem.Çünkü yüzde 5 yukarda zaten yüzde 10 düşme sansı var.
[QUOTE=parderi;35755]Arkadaşlar tavan olayı bu gün büyük bi katliamı önledi. Tavan olmayıp serbest marj olsa idi
48000 i gösterip basacaklardı. Allah çoğunluğu korudu.[/QUOTE]
serbest marj olması daha doğru .. bence adaletsizlik .. adam emek harcıyor sistem yapıyor taban tavan uygulaması yüzünden sinyal sata geliyor .. bu haksızlık ...
[QUOTE=parderi;35755]Arkadaşlar tavan olayı bu gün büyük bi katliamı önledi. Tavan olmayıp serbest marj olsa idi
48000 i gösterip basacaklardı. Allah çoğunluğu korudu.[/QUOTE]
Benim sistemde vob da al konumunda dünden beri, fakat spot dün alda değildi bugün oda alda, ben kısada, bakıyorum bakıyorum, hadi böyle bir yükseliş olsun diyorum, olursada ancak buralara kadar olurdu diyorum, sanırım bu sefer spot piyasada tavan olmadığından hazır buldular mal kilitlediler, vob pazartesi 43600-43700 değerse bile, daha da yukarı falan gitmez.
Tavan olunca hepten yazımı turamı gibi oldu sanırım, ama tavandaki işlemlerin kurum dağılına baktığımda, [B]diğer[/B] kısımlarında son bir saatte tavandan mal satan [B]90 adet satmış [/B]ama[B] 8912 adet diğer alış [/B]var, yuh artık dedim bu kadarmı olur, ky dün kısaladı, o malı tuttu bugün tavandan aldı, olay budur
Son olarak, herkesin aldığı mallar hayırlı olsun, iyi tatiller, saygılar.
Usdjpy düşüyor azıcık düşecekler sanırım borsalar.Bu arada komisyonum dün akşam 39 kuruş bile gördü.Bugün 45 e çıktı yine tühh.5 ytl ödeyen var mı hala.
[QUOTE=terastockgokhan;35757]Tavan taban long short da moda oldu bugün yeni tabirler girdi literatüre.Tabandan shortum.Tavandan giren karlarla longum.Tavandan longum.Bende tavandan longum tavanın bir altından 45150 den geceye shortum.Ben shortladıktan sonra yine tavan oldu ama sonra devlet su işleri amca bozdu olayı.Bence vob spotun altında diye bakmamak lazım olaya.Çünkü herbiri tavan olmuş hisselerin 1 2 satış yeyince vob üste geçer.Yüzde 13 artmış borsaya satış gelir.Hem dow 11580 oldu yine de alış gelmedi imkb ye.Çünkü yüzde 20 artmış hisseye girmek yürek ister.Yeni alıcı değildir buradan alanlar.Sadece açığa satış yapmışlar kapanıyordur.Bir de dow da yüzde 10 etti artık satış lazım.Çok karlı pozisyonlar var.Ama margin callar olduğu için vob taban açılmaz pazartesi.Ama dow 10500 olursa orasını bilmem.Çünkü yüzde 5 yukarda zaten yüzde 10 düşme sansı var.[/QUOTE]
Bana kalırsada %10 düşme şansı varda, günlük %5 eksi düşüşte hemen kapatır bunlar, olağanüstü durumlarda böyle bir uygulamaları var, sınır %-5, yani oyun mu yok, Dünyanın geri kalanı tavan taban yapsın dursun, %30 oynasın her gün %5veya 10 düşsün, ama ABD de buna kesinlikle izin vermezler, hamen o gün dow kapanır bu gibi durumlarda ve o gün bir daha açılmaz işlem olmaz.
Rusyaya bakın, güniçi alıp kapanan borsa mı olurmuş? saçmalık
Ben de bugün değil de iki günde sermayeyi kediye yükledim.Kedi malum nasılsa alacaktı.Namusumuzla pozisyon kapayıp da verdik kediye sermayeyi.Yoksa namussuzlar pazartesi daha kötü yerden alabilirlerdi.Hiç poz bozmasam bugün daha çok zararım olacakmış elbette.Zarar ne kelime daha çok batacakmışız.Pehhhh.
[QUOTE=terastockgokhan;35760]Usdjpy düşüyor azıcık düşecekler sanırım borsalar.Bu arada komisyonum dün akşam 39 kuruş bile gördü.Bugün 45 e çıktı yine tühh.5 ytl ödeyen var mı hala.[/QUOTE]
Benimki hala çok yüksek
dün 2,09 muş
bugün 2,37 olmuş
5 ytl değil ama size göre yine çok, saygılar.
[QUOTE=terastockgokhan;35762]Ben de bugün değil de iki günde sermayeyi kediye yükledim.Kedi malum nasılsa alacaktı.Namusumuzla pozisyon kapayıp da verdik kediye sermayeyi.Yoksa namussuzlar pazartesi daha kötü yerden alabilirlerdi.Hiç poz bozmasam bugün daha çok zararım olacakmış elbette.Zarar ne kelime daha çok batacakmışız.Pehhhh.[/QUOTE]
geçmiş olsun
Şimdi dow bugün 11400 üstü kapar vede pazartesi fdow bu sevyelerde açar ise yön sizce ne tarafa olur....
DSI nin tavandan kısalması spotta aldığı malların sigortası olamazmı spotta en iyi alıcı...Hemde bu hacimle...