[quote=v.o.b;372667]oymak bir sistem demekki pala oyar o sistemi.:..:[/quote]
yok kardeş tam tersi görünüyor aslında sistemsiz işlem yapsaydım şimdiye kadar pala amcam 10 kere oymuştu zaten :d
Printable View
[quote=v.o.b;372667]oymak bir sistem demekki pala oyar o sistemi.:..:[/quote]
yok kardeş tam tersi görünüyor aslında sistemsiz işlem yapsaydım şimdiye kadar pala amcam 10 kere oymuştu zaten :d
[QUOTE=a.kaya;372665]harbiden ha :D ne iş Asti çokmu sağlamcı sistem nedir :..:[/QUOTE]
bi de göster ama elletme sistemi var...
[url]http://www.dailymotion.com/video/x9gosc_annem-goster-ama-elletme-dedi-www-d_fun[/url]
sayın saraylı kd herhangi bi degisiklik var mı?
[quote=rüzgar;372702]sayın saraylı kd herhangi bi degisiklik var mı?[/quote]
aynı.......
apsd -8000 oldu.. hocam bunu nasıl yorumlarsınız?
[quote=mirzaşan;372705]apsd -8000 oldu.. hocam bunu nasıl yorumlarsınız?[/quote]
apsd den anlamam ben..:)
iyiye güzele yorarım..:..::..:
[quote=saraylı;372707]apsd den anlamam ben..:)
iyiye güzele yorarım..:..::..:[/quote]
:D
Esasında VOB'dan da pek anlamam ya,:(:eek:
ama insanlar benim kendilerinden daha iyi anladığımı sanıyorlar...:..::D:..:
15:30 verisiyle yön bulurmuyuz?
benim oymakbaşı sistem hala Sat da devam ediyor.Oymak diye alay eden arkadaşım :o söyledim sistem sana küsmüş darılmış :..:
[QUOTE=mirzaşan;372705]apsd -8000 oldu.. hocam bunu nasıl yorumlarsınız?[/QUOTE]
herkesin bildiği kadarı ile eski vadeyi kapatıp yeni vadeye kontrat açıyorlar....ama ne açıyorlar bunu açandan başka kimse bilmiyorr :) şort ya da long???
[quote=nedim972;372711]herkesin bildiği kadarı ile eski vadeyi kapatıp yeni vadeye kontrat açıyorlar....ama ne açıyorlar bunu açandan başka kimse bilmiyorr :) şort ya da long???[/quote]
işte bu yüzden apsd den bişi anlamıyorum..:D
hala al yok testere son hızıyla devam ediyor vobda :o