[QUOTE=neremy;117070]sadece sistemlemi trade ediyorsunuz ?[/QUOTE]
%30 sistem %70 risk yönetimi
Printable View
[QUOTE=neremy;117070]sadece sistemlemi trade ediyorsunuz ?[/QUOTE]
%30 sistem %70 risk yönetimi
gerek dov jones gerekse bizim endekste elmas oluşuyor gibi sanki ne dersiniz
[quote=jerfin;117065]yeter yaaaa... psikolojilere mi oynuyorsun n'apıyorsun...dng.dng.dng[/quote]
Psikolojiler bana oynuyor.Sürekli zarar yetti gari.:D:D:DArtık emin olmaya başlıyorum.Seans sonu en dipten long flat.Esas para yapma zamanı geliyor.Haziran ayı daha güzel olacak İnşallah.
[quote=fXci;117067]büyüklerin suyu bulandırması yetmeyor bide gökan bulandırıyor savolsun :::[/quote]
Hamdolsun pis bulandırırım.:..::..:
[quote=clark;117068]Gökhanda artık düşük oynuyodur çok fazla risk aldıgını zannetmem zaten 250 kontrat dönüyor 600.000 e yüksek kaldıraç sayılmaz :)[/quote]
Borsa take risk take profit.:D:D
[quote=clark;117069]Ocak başında mesaj atmıştım 2 yılda %250 yapmıştım diye şu an yılbaşındaki portföyde % 50 arttı başlangıca göre 2,5 senede %400 yapıyor sonuç olarak düşük kaldıraçla yavaş yavaş biryerlere geliniyor[/quote]
Güzel.:p
[quote=abdullah yıldız;117072]gerek dov jones gerekse bizim endekste elmas oluşuyor gibi sanki ne dersiniz[/quote]
Elmas mı altınmı bilmem ama.Bir 50000 çalışır bu voba.Uçmamız lazım.Kuşlar gibi.
eger elmas ise paraşütsüz inersin gökhan uyarıyorum
[quote=abdullah yıldız;117075]eger elmas ise paraşütsüz inersin gökhan uyarıyorum[/quote]
Ben inmem long alıp inek gibi bekleyip stop loss yapmayan iner.
Seyyah tut lem sunu ::: kaçıyo
Yav inanmıyorum.Batacaktım ya.Seans sonu short emri veriyorum diye yanlışlıkla longumu flat yaptım.Bu kadar olur.Herşey kısmet.Bir de shorttan girerdi yarın.Allah istemeden cebinize bir lira girmez.Bir lira da çıkmaz.Duble girecekmiş.Son saniyelerde kapanmıştım.Telafisi yoktu.Sonra short da yollamak istedim seans kapandı.Kısmet.
[quote=fXci;117077]Seyyah tut lem sunu ::: kaçıyo[/quote]
ipini kopardı bu fXci netcez lem.sende bernankenin cebi var mı? :::
normalde hergün 17:13 te arardı beni bugün aramadı :::
kuduz olmuş dow yahlaşmayın shortçular :::
[URL="http://img40.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3n.jpg]"][URL=http://img40.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3n.jpg][/URL][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/6898/screenhunter3n.jpg[/IMG][/URL]
5-15-60 YARIN AÇILIŞTA GENE YUKARI YAPACAĞI KESİN.dng
dün dowu epey eksi gorunce geceden nıyet edip uyudum, yarın mutlaka short, uyanır uyanmaz da (10.00 gibi) yaradana sıgınıp 43525 den 2/3 short actım. Senmısın short acan, 2 saat sonra ekrana baktıgımda aklım durdu, inat edip her seviyeden shortları arttırdım, 44,300 lere geldıgınde 'hoplayıver çekirge' türküsü soyluyordum ,zararı cıkararana kadar alnım catladı, gun sonu son kalanları da 43725 den verdım ve cok cuzi bir karla işlemler sonlandı. Aslında ınat etmıstım, shortları ölümüne tutmaya ama ipten dönmüşüz, eğer piyasa böyle kaparsa.
biz kapandıgımızda dow kactı acaba, kol gibi zararı telafi etmenın keyfıyle hala hoplayıver çekırge turkusuyle oynadıgım ıcın dıkkat etmedım:(
8259 djı
dow için tasalan mayın 8550-8600 lerde çok güçlü bir fibo direnci var çok çok oraya kadar gider
[quote=abdullah yıldız;117085]dow için tasalan mayın 8550-8600 lerde çok güçlü bir fibo direnci var çok çok oraya kadar gider[/quote]
daha ne olsunki oraya giderse vob roket takar aya gider.:o
oraya gitmesi tepedeki elmas oluşumunu siler. bu dazayıf bir ihtimal rahat olun bence eger elmas olacaksa 8430 -8450 leri geçmemeli
Herkeze iyi akaşamlar
Doww fut için konuşmak daha çok erken geceler uzun ve karanlık sabahada daha çok var sabah ola hayrola sabah dow biraz eksi olursa biz gene kaldığımız yerden devam ederiz. Çünkü şişman teyze yayaş yavaş satış tarafında bir kaç gündür görülmeye başladı. Ve sanki satmak için aceleside var gibi
şişman teyze yarın yukar yapr ondan sonra satar.
Arkadaşlar
KHN -- indicator Buılder içinde tanım kısmına bu sistemi nasıl tanımlayabilirim.
Sadece al veya sat tanımlayabiliyorum onun içinde alarmı çalıştıramıyorum ve sistemi test yaptıramıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Asağıdaki sistemi örnek olsun diye yazdım.
Al
0 < MACD(24,11,9) and MO(c,15) > 100 and RSI(18) > 40
sat
0 > MACD(24,11,9) and MO(c,15) < 100 and RSI(18) < 65
[quote=sazan;116709]
Dostlar,
O dedikleriniz sisteme bakar. En eskiler bile göremeyebilir. Cos, Sin vb (ki kullanırım) veya phasing teknikleri (ki kullanırım) veya 2. yada 3. derece derivatifler (bir indikatörün bir başka indikatöre input edilip, onun çıktısının başka indikatöre input edilmesi , bu 2. derivatif olarak adlandırılır, ki kullanırım) sistemlerinizde var ise anlayamayabilirsiniz (ki ben öngöremiyorum). Ama bu dediklerimi kullanıyorsanız ve eğer 110.889'un karekökünü 1-2 saniyede söyleyebiliyorsanız eminim anlayabilirsiniz.
Bu arada sazan stratejisi gereği, uzun vadeli portföyde 4/10 short. Bu gün 5/10 olacak.[/quote]
:):) Mesajını görmemişim..Katılıyorum Bay SAZAN'da asıl meramın şu trigonometrik fonksiyonlar..Bu gırallar bendeki terminalde çalışmıyor..Bir trikisi mi var...? (Fazla okun var mı:..:)
ayılar inine...ayılar inine...
yükseliş trendi bitmemiş...
bu böyle biline...bu böyle biline...
merkez beni duyuyor musun? merkez?
anlaşıldı tamam!
altaki alıntıları gökhanı rencide etmek için yapmıyorum. sadece yeni gelen arkadasarın gökhanın iddalı yorumlarına inanmamaları için yapıyorum. zaten kendiside defalarca söyledi:"ben eğlencesine yazıyorum bana bakmayın" diye. buradaki alıntılar dünden bu yanaki çelişkili mesajları. aradaki onlarcasınıda yazmadım. yeni arkadaşların buradaki kimsenin düşüncesini körü körüne kabul etmeyip, kendi fikirlerini oluşturmasını tavsiye ederim. herşeye rağmen gökhan seni seviyoruz. foruma renk katıyosun. bende bu yazıyı eğlencesine yazıyorum. umarım kızmassın bana.üüü.brv+..boks..brv:..:
bol kazançlar herkese
işte son 36 saat içindeki mesajlarından bazıları
[quote=GOKHANFINDIK;116361]12000 puan düşüş bekliyorum vobtan.Bu kadar net ve eminim artık.Banko düşüş.Kaçınılmaz.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;116417]Yok öyle bir ceza.Geceye kesin short.Bundan sonra hergün short.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;116931]Baskı çoğaldı burada.45000 tepe.No yılan yes niagara.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;117041]Kriz bitti geceye flatım ama yarından itibaren her gece long.Vob düşmüyor.Sadece garanti kötü.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;117074]Elmas mı altınmı bilmem ama.Bir 50000 çalışır bu voba.Uçmamız lazım.Kuşlar gibi.
[I]Bu borsa düşmez.50000 olur vob.Bu kadar basit.Aksini iddia eden temmuzda görür. [/I][/quote]
[QUOTE=SEYYAH;117092]ayılar inine...ayılar inine...
yükseliş trendi bitmemiş...
bu böyle biline...bu böyle biline...
merkez beni duyuyor musun? merkez?
anlaşıldı tamam![/QUOTE]
8420 üstü kapatırsa ok
[quote=QUEEN;117094]8420 üstü kapatırsa ok[/quote]
Kuin helvalar duruyomu
Djı son denemesi desem kızmazsınız değilmi:..::..:
[QUOTE=Astatin;117095]Kuin helvalar duruyomu[/QUOTE]
yeni yapıcam shortlar için ama daha vakit var...selçuklu helvaları oda güzel yilan yemi...
[quote=QUEEN;117094]8420 üstü kapatırsa ok[/quote]
abla senin mutfakta şu an bizim helvaları yapıyor olman lazım.iyice saldın haa sen.hiç boş bırakmaya da gelmiyon .gir mıtfağa çabık :p
[quote=trader38580;117093]altaki alıntıları gökhanı rencide etmek için yapmıyorum. sadece yeni gelen arkadasarın gökhanın iddalı yorumlarına inanmamaları için yapıyorum. zaten kendiside defalarca söyledi:"ben eğlencesine yazıyorum bana bakmayın" diye. buradaki alıntılar dünden bu yanaki çelişkili mesajları. aradaki onlarcasınıda yazmadım. yeni arkadaşların buradaki kimsenin düşüncesini körü körüne kabul etmeyip, kendi fikirlerini oluşturmasını tavsiye ederim. herşeye rağmen gökhan seni seviyoruz. foruma renk katıyosun. bende bu yazıyı eğlencesine yazıyorum. umarım kızmassın bana.üüü.brv+..boks..brv:..:
bol kazançlar herkese
işte son 36 saat içindeki mesajlarından bazıları[/quote]
Abi varya be bunu birinin yapmasını bekliyordum.Süpersiniz ya.Gerçekten biri yazdıklarımı alıntılasa da güzel olur diyordum.Saol abi ne kızacam ya şu ölümlü dünyada.Bana bakarak işlem yapmayın.Herkes artar düşer der burada.Ama önemli olan para kazanmaktır.Herkes kazansın İnşallah.Ama ben şu anda gerçekten beynimde bir projeksiyon çiziyorum.O projeksiyon ise 44300 üstü her kapanış gece long.Ben zaten bu gece alacağım görüntüyü aldım.Maalesef yükseliş devam edecek.İyi akşamlar herkese.
[quote=Larossıan;117096]Djı son denemesi desem kızmazsınız değilmi:..::..:[/quote]
Yok abi asla kızmayız.Full long time her gece banko.üüüüüü:D:D
[QUOTE=SEYYAH;117098]abla senin mutfakta şu an bizim helvaları yapıyor olman lazım.iyice saldın haa sen.hiç boş bırakmaya da gelmiyon .gir mıtfağa çabık :p[/QUOTE]
bu seferki çok güsel olacak tam cenaze helvası.:::..iyi buldunuz helvacıyı...
[quote=QUEEN;117100]bu seferki çok güsel olacak tam cenaze helvası.:::..iyi buldunuz helvacıyı...[/quote]
helvacı geldi haanımm diye çığırın siz arada bir, bu aralar bol müşterisi olacak helvaların.
fdow son durum.......
[URL=http://img36.imageshack.us/my.php?image=mmmg.png][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/994/mmmg.png[/IMG][/URL]
[quote=mbm;117102]fdow son durum.......
[URL="http://img36.imageshack.us/my.php?image=mmmg.png"][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/994/mmmg.png[/IMG][/URL][/quote]
tamam işte uyumsuzluğun gazı alınmış..fdj şelale :)
mbm nin gece tesbitleri %90 tutuyor..+. en azından sistem ile ters ise ,sisteme birdaha bakmak lazım..
[QUOTE=Astatin;117103]tamam işte uyumsuzluğun gazı alınmış..fdj şelale :)[/QUOTE]
yarın mbm abiye mamasını vermeden gazını çıkarmaz o :::
hayranım mbm abinin gece için dow tespitlerine.. kralsın abi
[QUOTE=SaNCaKTaR;117037]teşekkur ederım .....[/QUOTE]
CSİ xibov hizmetinizde .lelele
ahada neg uyumsuzluk..öyle 15 dkdada 60 dkda falan değil ha..kapı gibi 240 dakika...en son iki dipteki poz. uyumsuzluk ise sayılmaz..fiyatı takip ettiği sürece indikatör kaale alınmaz..uyumsuz değil oo.. hiç bi cacık değil dipteki :)..sonuçmu..yinede fifti fifti :D:D..
Diğer yandan MBM bunları bi şekilde tutturuyo..Helal demek de vazifemiz..(Boş vakitlerinde DJI ile aşna fişna edeiyor sanıyorum..Ten uyumları olsa gerek)..FX ci sen orda durali...Sen bi Anna ile anlaşamıyorsun, millet DJI yı Türkiyeye gelin geitrecek ey gidi ey..:)
[QUOTE=trader38580;117043]elmas formasyonunu bilen arkadaşlara soruyorum: vob30un 120 dk grafiğinde elmas varmı? varsa hedefi nere olur? hangi seviyede iptal olur? teşekkürler[/QUOTE]
Bence elmas yok çünkü sırt sırta vermiş iki simetrik üçgen olması gerekirken bu oluşumda sırt sırta vermiş iki tane alçalan üçgen var.
yinemi çökmedik breh breh, umudumuz sabaha f sinde:)
iyi geceler muhabbetiniz bol olsun.
metastock da test hesabı;okun oluştuğu bardan sonraki[B] ilk barın açılış fiyatına [/B]göre yapıyor... gün sonunda en son barda ok oluşmuşsa ,sabah gaplerinde hesap karışıyor..
hesaplamayı ,okun oluştuğu[B] barın kapanışına [/B]göre yapmak istiyorum..ne yapmalıyım..tşkler
biz kapanırken FDOW 8.248...+134 puanlık bir fark var şimdilik...sabah +/- duruma göre ayarı verirler açılışta.