asti hocam ben kapadım 225 den 425 den açmıştım şortu çıkmam gerek geceyde flat girmem lazım ama yarın gap olursa üzülürüm doğrusu üüü sistem satta hala
Printable View
asti hocam ben kapadım 225 den 425 den açmıştım şortu çıkmam gerek geceyde flat girmem lazım ama yarın gap olursa üzülürüm doğrusu üüü sistem satta hala
[QUOTE=Astatin;260400]Bunu sadece 1 ay başarabildim:::::: Amma karlı işlem sayısı/zararlı işlem sayısı oranımı arttırıyorum, TP yaparak. ama birim sinyal başına düşen kardan feragat edip hem psikolojimi rahatlatıyorum hem de yediğim [COLOR="Blue"]consecutive[/COLOR] haşırt, sistemin yediğinden daha az oluyor..:..::..:
takdir edersin ki bu tarz da bir disiplin ve sistem sayılır:))) bence
ha bu arada rast gele kapatmıyorum yaw..sana da bahsettiğim 2-3 kritere bakayorum..abi TP her zaman iyidir..yeter ki P olsun..wuli yada buli :)[/QUOTE]
Sizden bu terimi birkaç kez okudum, ne demektir bu patron ?
Oy kullanak
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5574[/URL]
[quote=hilmi;260404]Sizden bu terimi birkaç kez okudum, ne demektir bu patron ?[/quote]
Peşpeşe ne kadar girdi....diye çevirebiliriz...MTX sistem tester da bu yok..MS de var.. MOST CONSECUTIVE..yani mütemadiyen peşpeşe en çok ne kadar taktılar manasında.... ::: takip eden zararlı sinyal sayısı..bence çok önemli..
eskiden spot kapandıktan sonra 500 puan yukarı alma huyu vardı palanın,gençti tabi o zamanlar :)
asti hocam geçici al geliyi ne yapcaz bu durumda yarın netşerrrr acilllll
300 de geliyi 275 de gidiyi al da bızdur
[quote=a.kaya;260409]asti hocam geçici al geliyi ne yapcaz bu durumda yarın netşerrrr acilllll[/quote]
::::::::::::tam olarak neyi sorduğunu anlamadım kayaboss.kom
ula 1 dene şort....gösterge..sisteme uyduk demk için sembolik..275
iyi akşamlar !
Flat kalmak daha iyi neyse artık
durgunluğa rağmen haftaya karla başladık...iyi bişi...:)
herkese iyi akşamlar..:)))
[quote=astatin;260411]::::::::::::tam olarak neyi sorduğunu anlamadım kayaboss.kom[/quote]
ya bende geçici al geldi 17:35 de şimdi böyle kapadı, yarın açılışta netleşcek ya onu diyom
Herkese iyi akşamlar...
iyi akşamlar...simartideytreydırlar
Kanal grafiğimiz her zamanki gibi çalışmaya devam ediyor.Bugün yine yatay yeşil denemesiyle karşılaştık.Yarın için düşüncem sağ alt tarafta büyük olarak gösterdiğim şekilde yatay yeşilin yukarıya geçilip yatay mavi dirence öpücük atılması ve kapanışın yine cuma ve bugünkü gibi yatayda olması.yatay mavi 71350 seviyelerinden geçmekte.
70000 altına gerileyen vadelide long stop ve aşağıdan long açmayı deneyebilirim.
[IMG]http://i49.tinypic.com/dptlvq.jpg[/IMG]
apke yine ne sildi acaba
[B][I][SIZE=3]1.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]ÖGY: 70.700[/B]
[B]ÖGD: 70.000[/B]
[B]ÖGK: 70.275[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]3.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]70.350 :yü:[/B]
[B]70.150 :dü:[/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 72.425[/B]
[B]3.Direnç : 71.725[/B]
[B]2.Direnç : 71.025[/B]
[B]1.Direnç : 70.650[/B]
[B]Pivot : 70.325[/B]
[B]1.Destek : 69.950[/B]
[B]2.Destek : 69.625[/B]
[B]3.Destek : 68.925[/B]
[B]4.Destek : 68.225[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 71.200[/B]
[B]3.Direnç : 70.875[/B]
[B]2.Direnç : 70.650[/B]
[B]1.Direnç : 70.500[/B]
[B]1.Destek : 70.050[/B]
[B]2.Destek : 69.900[/B]
[B]3.Destek : 69.675[/B]
[B]4.Destek : 69.350[/B]
[QUOTE=abka;260331]canı sağolsun..olası ret kararı erken seçimde +10 puan getirir..11 tane hakimin milli iradenin önüne geçmesini büyük gasp olarak görüyorum..
meclis,aym sinin bu işgüzarlığını,hukusuzluğunu,[B]sürekli yetki alanını genişletme çabasını [/B]
yok hükmünde görmelidir...
veya tbmm gerek yok..zaten aym,hsyk danıştay daki toplam 50 hakim krallar gibi ülkeyi yönetsin...
anayasada değişmez 3 madde var.çok net yalın 3 madde .adamlar neredeyse kuru fasulyenin yapılışını bile onlarla degerelendirecek kadar anlamsız tevil ve zorlama yorumlarla hareket ediyor...[/QUOTE]
sn abka
bugüne kadar yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile sizin hiç mahkemelere ihtiyacınız olmamış:)
her şeye akp gözü ile bakmanın zararını şimdiki chp liler gibi ilerde sizler de çekersiniz,en nihayetinde yolun sonu neredeyse putlaştırmaya kadar gider..
Her şey çok mu güzel,elbette değil
ama sizin dediğiniz kadar da değil
lakin yine ne garip tecellidir ki
tüm bunlar dinci!! haşim kılıçın başkanlığında oluyor?
Adalet;bir gün herkese lazım olur.
Trend ew 33 70.450-70.050 et wave 70.150
fibolar yatay piyasayı gösteriyor..70.100 kırıldığında 68.775 makul hedef olacaktır..
[QUOTE=temese;260435]sn abka
bugüne kadar yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile sizin hiç mahkemelere ihtiyacınız olmamış:)
her şeye akp gözü ile bakmanın zararını şimdiki chp liler gibi ilerde sizler de çekersiniz,en nihayetinde yolun sonu neredeyse putlaştırmaya kadar gider..
Her şey çok mu güzel,elbette değil
ama sizin dediğiniz kadar da değil
lakin yine ne garip tecellidir ki
tüm bunlar dinci!! haşim kılıçın başkanlığında oluyor?
Adalet;bir gün herkese lazım olur.[/QUOTE]
DİNCİ ne demek:confused:...namaz kılan,kurban kesen,oruç tutan kimse için bu söyleniyorsa,bu toplumda en az %40 dincidir..
bush da dincidir,netanyahuda dincidir.dindardır..ama haşim kılıc ;dini hassasiyeti olan,dini hayatında biraz daha egemen kılmış samimi bir müslümandır..
başkanın eliinden hiçbir şey gelmez..başkan raportör seçer(zaten raportör ret demiş)
---başkan en fazla toplantıyı erteler..nereye kadar..
---bırakın chp yi,akp yi,,,
dünyanın hiçbir yerinde ;11 kişi ulusal iradeye bu kadar baskı yapmaz,yapamaz..
---5 tane adam(hsyk),terör örgütünü(ergenekon) savcılarını sürgün etmek için kararnamede bu kadar ısrarcı olmaz..
---danıştaydaki 5 hakim 12 yıl,katsayıya yök yetkilidir dedi..
yök değişince ,tüm geçmiş ictihatlarını inkar ederek saçma bir bahane ile dediğim dedik dedi..%2 lik imam hatip için tüm meslek liselerini, çöpe attı..
--dünyada askeri mahkeme yok..ha var..ama sadece disiplinle ilgilenir...
gercekten sizi anlıyorum..suçunuz yok..80 yıldır,baskıcı,anti demokratik zihniyet o kadar kanımıza işlemişki,normale dönmemiz zaman alacak..
ben akp li falan değilim.ama akp nin savunmaları bana uyar..ne parti,ne sendika üyesiyim..
chp çıksın;ergenekona savaş açsın,avukatı olmasın,başörtü ile uğraşmayıp(milletin dinini yaşaması ve tezahür ettirmesi),özgürlük,liberalleşme,statükoya karşı olsun...ben chp ye tamam derim...
MESELE İLKE MESELESİ,PARTİ MESELESİ DEĞİL...
Ew ne diyor:
70.475 geçildi 70.700 görüldü fakat netice de 70.475 altındayız.
Primary hedef 66.650 stop 70.700..
Neyzen Tevfik' in Atatürk Şiiri
[INDENT][FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda,
Başı açığa niye türban sorarsın
Rakı, şarap içiyorsam sana ne.
Yoksa sana bir zararım içerim.
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibi *****lerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu millet
İşgaldeki hali sakın unutma,
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma,
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz...[/SIZE][/FONT]
Üstadın şiiriyle günaydın tüm voborsa ailesi...
herkese iyi seanslar..:))[/INDENT]
[QUOTE=abka;260364][COLOR="DarkRed"]değişmez hükümler bu..Allah aşkına 3 maddenin (anayasa mah üyeleri,hsyk vs)bunlarla ne alakası var..zorlama yorum bile olamaz..[/COLOR]
madde-1: türkiye devleti bir cumhuriyettir
madde-2: türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
madde-3: türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. dili türkçedir.
bayrağı şekli kanunda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
milli marşı "istiklal marşı" dır.
başkenti ankaradır.
madde-4: anayasanın 1 nci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 ncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
tamam bahsi kapattım[/QUOTE]
şimdi kritik 3 maddenin(hsyk,askeri mahkemeler,anayasa mah. üye sayısı) bunlarla ne alakası var..çünkü esastan (türbanda olduğu gibi) bu değişmez 4 maddeye dayanarak iptal edecek..
tevil ,zorlama yorum..ama tevillerle her söz esasında kanunlara aykırıdır..
[COLOR="Red"]napolyon diyorki;''bana yorumu asla mümkün olmayan bir söz getirin,sizi onunla idam edeyim(sözü zorlama yorumlarla suç kapsamına sokayım.idamlık suç olsun)''[/COLOR]
Atatürk şiiriyle ,bizim münazara yaptığımız [B]güncel konu [/B]ne alaka???? muhakeme ,yorum varsa dinleyelim..
Ergenekon'u TC karşıtı vatan hainleri kurdu,
Zaten PKK eylemlerinin çoğunu da ordu yapıyor,
Bu zamana kadar gelmiş her hükümet hiç çalışmadı zaten,
Zaten olm Atatürk masonmuş,
Güzelim Saltanatı yıkmak için dış güçler getirmiş onu başa,
dabi dabi,,,
okumak lazım,geleceğimiz için,neslimiz için,okumak lazım,sadece okumak..Bu millet sosyal yaşamda dilini kullandığı kadar gözlerini kullansaydı,herşey çok daha farklı olurdu..
[B][COLOR=red]Sevgili arkadaşlarım,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Daytrader topiği kurucusu olarak ; bir konuda hepinizden istirhamım olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Yazılarımdan ,benim ,kimseyi kırmak istemeyen nazik bir insan olduğumu anladığınızı ,umudediyorum.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Ama şu konuyu belirtmek zorundayım,aksi halde zorlukla yerleştirdiğimiz topiğin ruhu,kolayca uçup gidecek:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Burası "Daytrader" topiği ve ana fonksiyonu traderların,daytrade edecek sistem ,strateji ,deneyim ,bilgi ile para kazanacak şekilde ,pozitif beklentiye sahip olmalarını sağlamak;bu konuda ciddi bir kaynak olarak refah ve bilgiyi yaymak....;)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Bunu yaparken ; bazen esprili bir ortam tesis etmek maksadıyla ben dahil ,bazı arkadaşların gayretiyle, hazırcevap ve nüktedan bir takım gönderiler ,kendiliğinden oluşmakta...Ancak tradingin psikoloji boyutu düşünüldüğünde,bu yaklaşımın önemli bir fonksiyonu ifa ettiği görülür...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Ancak siyasi bir tartışma bunun tersine,kutuplaşmayı ve gerginliği getireceğinden,işimize yararı olduğunu söylemek ,zor olacaktır.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Dolayısıyla ; siyasi tartışmaların (siyasi ,işimize etkili kısa bir haber vermek tabi olabilir,onu demiyorum)ayrı bir topikte değerlendirilmesini,ve bu topikte yayınlanması durumunda psikolojimize ters etki yapabileceğinin idrak edilmesini,rica ederim.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Yukarda yazdıklarım iyi okunduğunda,sizlerin menfaati için yazılmış satırlar olduğu düşüncesiyle,bu ricamın sizler tarafından kabul edileceğine olan ,inancım tamdır..;)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Teşekkürler.:)))[/COLOR][/B]
[quote=abka;260446]Atatürk şiiriyle ,bizim münazara yaptığımız [B]güncel konu [/B]ne alaka???? muhakeme ,yorum varsa dinleyelim..[/quote]
Benim masamda çerçeveli bir şekilde duran bir şiirdir...yanında da şeyh edebali nin osman beye nasihati durur aynı şekilde..sadece paylaştım...kimseye bi lafım yoktur...
[QUOTE=abka;260441]DİNCİ ne demek:confused:...namaz kılan,kurban kesen,oruç tutan kimse için bu söyleniyorsa,bu toplumda en az %40 dincidir..
bush da dincidir,netanyahuda dincidir.dindardır..ama haşim kılıc ;dini hassasiyeti olan,dini hayatında biraz daha egemen kılmış samimi bir müslümandır..
başkanın eliinden hiçbir şey gelmez..başkan raportör seçer(zaten raportör ret demiş)
---başkan en fazla toplantıyı erteler..nereye kadar..
---bırakın chp yi,akp yi,,,
dünyanın hiçbir yerinde ;11 kişi ulusal iradeye bu kadar baskı yapmaz,yapamaz..
---5 tane adam(hsyk),terör örgütünü(ergenekon) savcılarını sürgün etmek için kararnamede bu kadar ısrarcı olmaz..
---danıştaydaki 5 hakim 12 yıl,katsayıya yök yetkilidir dedi..
yök değişince ,tüm geçmiş ictihatlarını inkar ederek saçma bir bahane ile dediğim dedik dedi..%2 lik imam hatip için tüm meslek liselerini, çöpe attı..
--dünyada askeri mahkeme yok..ha var..ama sadece disiplinle ilgilenir...
gercekten sizi anlıyorum..suçunuz yok..80 yıldır,baskıcı,anti demokratik zihniyet o kadar kanımıza işlemişki,normale dönmemiz zaman alacak..
ben akp li falan değilim.ama akp nin savunmaları bana uyar..ne parti,ne sendika üyesiyim..
chp çıksın;ergenekona savaş açsın,avukatı olmasın,başörtü ile uğraşmayıp(milletin dinini yaşaması ve tezahür ettirmesi),özgürlük,liberalleşme,statükoya karşı olsun...ben chp ye tamam derim...
MESELE İLKE MESELESİ,PARTİ MESELESİ DEĞİL...[/QUOTE]
sn abka
dinci!! kelimesi bir zamanlar haşim beye yakıştırılan ve onu akp ye yakın kılan bir kelime idi sadece..ve sadece paradoks için kullanılmıştı.
Bu ülkede cezaevlerinin sol partiye temizlettirilmesi gibi!!!!
Dünyanın her köşesinde,en küçük aile kurumunda bile sadece tek bir kişi herşeye baskı yapabilir.
Siz bu söylediklerinize kendiniz inanıyormusunuz?
Meslek liseleri konusunda sizle aynı fikirdeyim,lakin olayın fitilini ateşleyen hırsız erbakandır ve ne yazık ki 12 eylülden bin kat daha fazla zarar vermiştir bu ülkeye.
Beni anlamaya çalışırken şunu da düşünün,bu ülkede ulusal irade zaten 80 yıldır var..
Beni anlamaya çalışırken şunu da düşünün,bu ülkede ulusal irade zaten 80 yıldır var..
Başörtüsü konusuna gelince..
Benim imam hatip tahsilim var..Bu konuyu tartışacak kişinin önce türkçe bir kaç hatim indirmesini isterim..o zaman zaten tartışacak mesele kalmayacak..
ve zaten tüm meselelerin kaynağı budur..
saygılar..
günaydın ve bol kazanclar ...
GÜNAYDIN DAYTRADERLAR
piyasayı ve neler olabileceğini tartışsak daha iyi olur. çünkü işe siyaset karışırs birbirimizi kırabiliriz. buna gerek yok. hepimizin ortak paydası VOB. bu payda etrafında yazışalım derim ben. saraylı abi sonuna kadar haklı.
bol kazançlar
[url]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/url]
günaydın..
pardon sn.saraylı..topik dışına şöyle bir savrulduk.tekrar yola girildi..
[QUOTE=trader38;260454]GÜNAYDIN DAYTRADERLAR
piyasayı ve neler olabileceğini tartışsak daha iyi olur. çünkü işe siyaset karışırs birbirimizi kırabiliriz. buna gerek yok. hepimizin ortak paydası VOB. bu payda etrafında yazışalım derim ben. saraylı abi sonuna kadar haklı.
bol kazançlar[/QUOTE]
Günaydın..
Ben araya piyasa yorumlarını da sıkıştırmıştım:)
[B]borsayı ilgilendirdiği için söyleyim[/B];AYM kararı daha çıkmaz..üyeler raporu inceliyor..sonra önceden tesbit edilen bir günde toplanacaklar ve büyük ihtimalle o gün saat18;00 de karar verilecek.[COLOR="Blue"]ertesi sabah bir tarafa sert gap olacagı kesin.[/COLOR]..yani bu [B]hafta çıkması zor..[/B]
Günaydın simartitreydırlar... Hepinize gani gani kazançlar...
Hayret yahu, topiğin direksiyonu az siyasete çekmiş ve ben olayın içinde yokum görünen mesajlarda..ehuheuehu...
(APKE, senin yazdıklarını boş geçmem bilirsin, Aklına ne gelirse topiğinde soru yazdım sana)
GÜNAYDIN DAYTRADERLAR
bol kazançlar
[quote=trader38;260454]GÜNAYDIN DAYTRADERLAR
bol kazançlar
[URL]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/URL][/quote]
[quote=abka;260456]günaydın..
pardon sn.saraylı..topik dışına şöyle bir savrulduk.tekrar yola girildi..[/quote]
[quote=temese;260457]Günaydın..
Ben araya piyasa yorumlarını da sıkıştırmıştım:)[/quote]
[quote=Astatin;260461]Günaydın simartitreydırlar... Hepinize gani gani kazançlar...
Hayret yahu, topiğin direksiyonu az siyasete çekmiş ve ben olayın içinde yokum görünen mesajlarda..ehuheuehu...
(APKE, senin yazdıklarını boş geçmem bilirsin, Aklına ne gelirse topiğinde soru yazdım sana)[/quote]
[quote=selçuklu;260464]GÜNAYDIN DAYTRADERLAR
bol kazançlar[/quote]
Günaydın!
Destekleriniz ve gösterdiğiniz anlayış için hepinize teşekkürler....brv
[quote=saraylı;260428][B][I][SIZE=3]1.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :dü:[/B]
[B][I][SIZE=3]2.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]ÖGY: 70.700[/B]
[B]ÖGD: 70.000[/B]
[B]ÖGK: 70.275[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]3.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]70.350 :yü:[/B]
[B]70.150 :dü:[/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 72.425[/B]
[B]3.Direnç : 71.725[/B]
[B]2.Direnç : 71.025[/B]
[B]1.Direnç : 70.650[/B]
[B]Pivot : 70.325[/B]
[B]1.Destek : 69.950[/B]
[B]2.Destek : 69.625[/B]
[B]3.Destek : 68.925[/B]
[B]4.Destek : 68.225[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 71.200[/B]
[B]3.Direnç : 70.875[/B]
[B]2.Direnç : 70.650[/B]
[B]1.Direnç : 70.500[/B]
[B]1.Destek : 70.050[/B]
[B]2.Destek : 69.900[/B]
[B]3.Destek : 69.675[/B]
[B]4.Destek : 69.350[/B][/quote]
doğrudan 70.650 direnç denemesiyle güne başladık?
alamadım don gömlek flat kaldım iyimi .. vay anasını ... üvvvv ..
ASTİ Hocam dün kapanışta gelen geçici Al sinyaline uymadık hale bakkkkk üüü üüü üüü