bagladılar yataya çok sıkıcı oldu çaylar bende olsun garii
Printable View
bagladılar yataya çok sıkıcı oldu çaylar bende olsun garii
[QUOTE=Leblebi;117186]alımlar geldi.[/QUOTE]
Işığı ve TVyi kapatın ses çıakrtmayın evde yok sanıp giderler .kom
Astide forumda yok gibi yapıyor alımlar gidene kadar.
[quote=Astatin;117189]PAMBK bu ne beaa..maliyetimize gelmiş fiyat..[/quote]
biz KISA pozdan karımızı dün sabah boşuna realize etmedik yavrım :::
ben boşuna demiyorum BİŞEY EKSİK düşüş için diye...var ki bi bildiğimiz konuşuyoruk :p
çok sıkıldım kapatıp ekranı gitmek istiyorum poz. var.nereye gidecen? :(
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Vehbi Koç'dan bir alıntı,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]"Dostum,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]evin varsa bir sıfır koymalısın varlıklar hanene,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]İşin varsa bir sıfır daha koymalısın,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]İş seninse üç sıfır daha koymalısın, [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]İşin iyi gidiyorsa üç sıfır daha,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Araban varsa bir sıfır,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Yazlığın varsa bir sıfır daha,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Daha sıralanabilir sıfırlar hanesi...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Ancak, Sağlığın varsa bir koyarsın başına, bütün[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]sıfırlar anlamlı bir değere ulaşır.Yoksa[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]sonuç sıfırdır, hiç uğraşmayasın boş yere..."[/FONT][/COLOR]
Karar vedim dow jones fıçır mıçır ekranınmdan kaldırıcam sadece vop açık olcak.. :::
[CENTER][CENTER][B][COLOR=black][FONT=Tahoma][SIZE=3]Oğul, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/CENTER][/CENTER]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] İnsan vardır, şafak vaktinde dogar, gün batarken ölürler![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Unutma ki, dünya sandıgın kadar büyük degildir! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] İki parlak günese aldanıp, sonra da karda, ayazdan kavrulup gitme![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Güçlüsün, akıllısın, söz sahibisin![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Ama bunları nerede, nasıl kullanacagını bilemezsen,[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Sabah rüzgârında savrulur gidersin![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Öfken ve benligin bir olup aklını yener![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Daima sabırlı, sebatlı ve iradene sahip olasın! Azminden dönme![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Çıktıgın yolu, taşıyacagın yükü iyi bil![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Her işin geregini vaktinde yap![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Açık sözlü ol! Her sözü üstüne alma![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Gördügünü söyleme, bildigini bilme![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Sözünü unutma, sözü söz olsun diye söyleme![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Ananı atanı say, bereket büyüklerle beraberdir![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Sevildigin yere sık gidip gelme, muhabbetin kalkar, itibarın kalmaz! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Üç kişiye acı; cahiller arasında âlime,[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Zenginlikten fakir düşene, hatırlı iken itibar kaybedene! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Unutma ki, yüksekte yer tutanlar, aşagıdakiler kadar emniyette [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] degildir![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Ulularla, düşmanı hor görme![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Düşmanını çogaltma, düşmanlıgın başını da sonunu da sen belirle![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Haklı oldugunda kavgadan korkma![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Bilesin ki, Atın iyisine doru, Yigidin iyisine deli derler...[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
Uzuna devam hızlı hareketlere karşı maliyetimin 400 puan üzerine stopumu koydum.
[quote=fXci;117198]Karar vedim dow jones fıçır mıçır ekranınmdan kaldırıcam sadece vop açık olcak.. :::[/quote]
Bende kac kere karar verdim hatta ind bile kaldırmaya sadece sistemime bakacağım diye Sistemim ne derse o olacak diye ama insanız yapamıyoruz İnş kararını uygular başarılı olursun
[quote=SEYYAH;117196]biz KISA pozdan karımızı dün sabah boşuna realize etmedik yavrım :::
ben boşuna demiyorum BİŞEY EKSİK düşüş için diye...var ki bi bildiğimiz konuşuyoruk :p
çok sıkıldım kapatıp ekranı gitmek istiyorum poz. var.nereye gidecen? :([/quote]
BİR ŞEY EKSİK ha..bağa arkadaşından ayrılmak isteyen teen age ağızı yapma..."bir şey eksik hayatım ilişkimizde ama adını koyamıyorum" der gibi...kara dayanamadaım kapattm desen eşuna.... :)
şimdi, yataya bağladı amcalarki, son trendde para kazanan histemciyide sistemciyide önce bir sağacaklar...sonra yukarı yada aşağı keyifleri bilir..
[quote=mbm;117192]vobix i de kaybettik..:):):)[/quote]
OOOO cozuttu VOBIX,
OOO çıldırdı bu X
spotta işlem durdu sanki.
[quote=kao;117193]Efendimiz yaşasaydı oda emin olun oralara takılırdı...3-5 günlük dünyada en iyinin nasıl yapıldığını anlatım bir gün size özelden...mesaj kotam 50 yi bulunca...[/quote]
Ben cidden erak ettim!!
[quote=Astatin;117202]...kara dayanamadaım kapattm desen eşuna...[/quote]
nirden bilding? :::
radyoaktif sızıntı seni :::
meriilll teyze sahneye çıkmışş
Full lönk.
[quote=kao;117193]Efendimiz yaşasaydı oda emin olun oralara takılırdı...3-5 günlük dünyada en iyinin nasıl yapıldığını anlatım bir gün size özelden...mesaj kotam 50 yi bulunca...[/quote]
Sayın kao,
İğnelemek hoş olmuyor deyip bende sizi iğneleyeyim.
Efendimiz olsaydı eminim VOB gibi türev piyasalarda sizin ve bizim yaptığımız gibi av peşinde koşardı.
Bu iğneyi bir şahsiyetin avukatlığını yapmak veya polemik yaratmak için değil, iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak gerektiğini düşündüğümden yazdım.
Bol şanslar...
44750 e çekecekler gibi gelyor... nerden geliyor bilmiyorum..
[QUOTE=mavi;117209]Sayın kao,
Efendimiz olsaydı eminim VOB gibi türev piyasalarda sizin ve bizim yaptığımız gibi av peşinde koşardı.
[/QUOTE]
Aynı cümleyi içimden geçirdim de yazmayayım yine dedim, elinize sağlık...
[QUOTE=Astatin;117203]OOOO cozuttu VOBIX,
OOO çıldırdı bu X[/QUOTE][QUOTE=SaNCaKTaR;117199][CENTER][CENTER][B][COLOR=black][FONT=Tahoma][SIZE=3]Oğul, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/CENTER][/CENTER]....
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Bilesin ki, Atın iyisine doru, [COLOR="Blue"]Yigidin iyisine deli derler...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]Sen cortlardan para kazanmak istiyorsan terk et burayı al BBni eline.
İki gün böyle takıldın senas sonu gerkeeni yapıp 44,000 altına bastık. .boks.
Bunların dokundurtanları çıkmış vodaf - o - ne getirmiş.
alımlar yine geldi yatay bantta işlem zor flat kalayım en iyisi
Gökhan son yazdıkları silip daha düzgun yazmanı rica edıyorum LÜTFENNNNNNN SiLLLL
Bencede gökhan bir büyüğün olarak rice ediyorum uyma sen.:mad:üüü
[QUOTE=SaNCaKTaR;117217]Gökhan son yazdıkları silip daha düzgun yazmanı rica edıyorum LÜTFENNNNNNN SiLLLL[/QUOTE]
Cendermeler daha yokken iyi olur.
[quote=Larossıan;117215]Y a bu Gökhan hiç küfür etmeden ne güzel gidiyordu short long zorluyorsunuz bazen.:mad:[/quote]
Napıyım abi ya.Görmüyormusun.Geliyorlar ikide bir din kültürü ahlak bilgisi dersi veriyorlar.Biz müslüman değilmiyiz ya.Biz inanmıyormuyuz Mevlamıza.Bu kadar da olmazki.Kendi istedikleri yapılmıyor diye karşımızdakine kafir gözüylemi bakalım.Herkesin kendi hayatı.
kişisel alanlara,hassas konulara girmeden piyasayı tartışsak ta bi şahane olur :)
[QUOTE=VOBiX;116992][CENTER] [COLOR="Blue"][B]VOB Saatlik Grafik[/B][/COLOR]
[IMG]http://i40.tinypic.com/dwuhk3.png[/IMG][/CENTER]
İşte bir VOBiX grafiği. Burası için bir ilk. Dürtüklemek yasaktır..dng
Yukarıda görülen 43,350 ile 45,000 bandında sürünüyoruz. Göstergeler bildiğimiz MACD ve RSI ve düşüş trendlerini henüz yukarı kıramamışlar. Bir müddet daha bu bandda süründürürler. Okudun mu PY! .boks.[/QUOTE]
Bu göstergelerdeki düşüş trendleri kırıldı. Haberiniz ola!
[quote=YAVUZHAN;117221]kişisel alanlara,hassas konulara girmeden piyasayı tartışsak ta bi şahane olur :)[/quote]
Sildim ok.Full lönk.:D:DHergece long.
[quote=sazan;117142]Bu şaşırtıcı gelecek ama az önce getiri grafiğini verdiğim sistemim,
Bu günkü yükselişte hala ala geçmedi ve açığa sat'ı koruyor.
[URL="http://img30.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30i.png"][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/9607/sistemvob30i.png[/IMG][/URL][/quote]
peki hala satta mı bay sazan :)
(Not: Cos bende çalışmıyor..Gerçi ben Cos u değil Tan'ı kullanıyorum. Misal, İndikatörün Tanjanıtı sıfırdan dan büyükse gösterge yükseliş eğilimindedir,
değilse düşüş yönlüdür..(bildiğimiz türev olayı)..ve eğer tan sıfırsa, gösterge ya yerel maxına yada minine ulşamıştır..falan falan..ama bendeki terminalde bu zurnikler çalışmıyor...yani trig fonksiyonlar...üüwwwww
almanyayı 5 puan alıyorlar en az 4 kademe alım geliyor 10 puan veriliyor sadece 1 veya 2 kademe düşüyor.
çiikısssss,
incitmeden, fırça kullanmadan yavaş yavaş alacaklar gıbı yapıp almıyorlar ama, çiikıssss
[quote=Leblebi;117225]almanyayı 5 puan alıyorlar en az 4 kademe alım geliyor 10 puan veriliyor sadece 1 veya 2 kademe düşüyor.[/quote]
elini belli etmemeye çalışıyor piyasa sabahtan beri.
öğleden sonra daha hareketli piyasa görebiliriz dün olduğu gibi..
future larda sabah başladığı seviyeler etrafında işlem görünce bizede yatay takılmak kalıyor.şahsi olarak yukarı oynamaya daha elverişli görüyorum piyasayı.tabi 44 bin altına sarkarsak görüşüm değişir :)
[quote=Leblebi;117225]almanyayı 5 puan alıyorlar en az 4 kademe alım geliyor 10 puan veriliyor sadece 1 veya 2 kademe düşüyor.[/quote]
İşte ben bu paraları böyle yaptım.Onun anlamı alış baskısı var demek.Yani artmamız lazım.Ama haber odaklı satış gelirse bilemem.Düşmeyecez.Ben dünkü projeksiyonuma uyacam.Longlayıp beklenmeli artık.Piyasa çıksın yataylıktan.Buradan 10 15 günde 1e 3 alınır.Al satla.
[COLOR="Red"][B]Hatırlatma : [/B][/COLOR][URL="http://namazsureleri.blogspot.com/2007/07/ilk-tamamlananlardan-olan-bu-sre-mesaj.html"] Kâfirûn Sûresi Âyet 6:[/URL] [COLOR="White"]Sizin dininiz size, benim dinim bana.[/COLOR]
[quote=sazan;117128]Astatin'im, Sibernatik adamın bugünkü version'ı (yeni avatarına ithafen yazdım),
Bir trigonometrik fonksiyon örneği vereyim. (Niye SIN değil COS kullandığımı da siz bulun)
Mesela ,
Bir Elliot Wave Oscilliatörü çiziktir. (EWO(5,34))
Bir de COS(EWO(5,34)) çiziktir ve farklarına bir bak istersen.
Sonra Cos'lu olan grafiğe 0.786 seviyesinde bir yatay çizgi çiz ve fiyat hareketlerini incele. Sonrasında 0.618 ve 0.382 çizgileri ile bir bak.
Bu söylediğim sayılar çok önemli fibonacci seviyeleri.
Yapabilen olabilecek mi bakalım. Sırf bu bilgilerle bile çok karlı bir trading sistem geliştirebilirsiniz. (Tabi ki 0.382 yukarı geçildi ise al yada sat vb basitliklere kaçmazsanız.)[/quote]
Ben TAN cıyım bay SAZAN :) Görmmeiştim bu mesajıda..Akşam bakayım..Ben trigleri, filtre olarak kullanmayı düşündüm hep..misal; bir kök al koşulu yazdınız..bunun al verdiği yerde seçilmiş 5 indikatörün 2-3 yada her neyseki adetinin tancntı hala negatifse AL sinyali feykitr gibi....ama benim terminalde çalışmıyo bu "trig the zurnig" ler...üwwwwüüüüüü
[QUOTE=Leblebi;117216]alımlar yine geldi yatay bantta işlem zor flat kalayım en iyisi[/QUOTE]
diye bıktırdıktan sonra ver elini netarafaysa işte ::: sinir harbi piyasa
Dolarda ne oluyor acıklayabilen varmı 1,58-1,53lerde aşağı yukarı asansör gibi hareket ediyor
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Birşey dikkatimi çektiğinden yazma, hatırlatma ve mümkünse dikkate alınma ihtiyacı hissettim.
Her ne hikmetse yavaş traderlara pek bulaşılmıyor da, hızlı traderlara özellikle bulaşılmaması gereken seans içlerinde sıkça bulaşılıyor.Seansın stresindendir diyerek iyiniyetli düşünmeye çalışıyorum.Aynı iyiniyeti kişisel eleştiri yapmak isteyenlerin de(haklarıdır) eleştirilerini seans sonlarına saklamalarını rica ediyorum.Hem forumu takip eden bizler(ki ben gün içi ender takip edebiliyorum), hem de o anda piyasaya odaklanması gereken eleştirilecek kişi adına.
Bol şanslar hepimize...
[QUOTE=Astatin;117230]Ben TAN cıyım bay SAZAN :) Görmmeiştim bu mesajıda..Akşam bakayım..Ben trigleri, filtre olarak kullanmayı düşündüm hep..ama benim terminalde çalışmıyo bu "trig the zurnig" ler...üwwwwüüüüüü[/QUOTE]
Diyom sana gönder sistemi ben gerekeni yapar yollarım sana .dng
Satış baskısı var gibi yapıp satmayacaklar ve fakat düşmüyorsa çıkar imajı verip çıkarmayacaklar
44300 ve altında merril müdahele ediyor piyasaya..