Full shortum.İsc 3 kademe düştü tepeden.Daha longlamam.Ciddiyim.İsc düşmemeliydi 5.30 düştü.
Printable View
Full shortum.İsc 3 kademe düştü tepeden.Daha longlamam.Ciddiyim.İsc düşmemeliydi 5.30 düştü.
[quote=tuareg;117235]Satış baskısı var gibi yapıp satmayacaklar ve fakat düşmüyorsa çıkar imajı verip çıkarmayacaklar[/quote]
kafalarımız ambele olacak yani :..:
[quote=mavi;117209]Sayın kao,
İğnelemek hoş olmuyor deyip bende sizi iğneleyeyim.
Efendimiz olsaydı eminim VOB gibi türev piyasalarda sizin ve bizim yaptığımız gibi av peşinde koşardı.
Bu iğneyi bir şahsiyetin avukatlığını yapmak veya polemik yaratmak için değil, iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak gerektiğini düşündüğümden yazdım.
Bol şanslar...[/quote]
Ben burda yatırım yapıyorum,birikimlerimi değerlendirmeye çalışıyorum,yanlış olan bir şey yapmıyorum...benim mesleğim finans ve para piyasaları ve ben mesleğimin bir parçasını yapıyorum,insanın mesleğini ve birikimlerini değerlendirmesini bu şekilde yorumlamanızda komik,beac, lerden iyi bir bağ kurmuşunuz!!!ama çok mantıksız olmuş.
[QUOTE=tuareg;117235]Satış baskısı var gibi yapıp satmayacaklar ve fakat düşmüyorsa çıkar imajı verip çıkarmayacaklar[/QUOTE]
zabahtan beri yaptıkları o ... van minut sistem bakanlara zırt pırt alıp sattırıyolar :::
gökhan otel internet hızı senin hızına ayak uydurabiliyormu yoksa telefonlamı işlem yapıyorsun tatildeyken ? hoş telefonlada zor ya..
[quote=mavi;117233]Saygıdeğer Arkadaşlar,
Birşey dikkatimi çektiğinden yazma, hatırlatma ve mümkünse dikkate alınma ihtiyacı hissettim.
Her ne hikmetse yavaş traderlara pek bulaşılmıyor da, hızlı traderlara özellikle bulaşılmaması gereken seans içlerinde sıkça bulaşılıyor.Seansın stresindendir diyerek iyiniyetli düşünmeye çalışıyorum.Aynı iyiniyeti kişisel eleştiri yapmak isteyenlerin de(haklarıdır) eleştirilerini seans sonlarına saklamalarını rica ediyorum.Hem forumu takip eden bizler(ki ben gün içi ender takip edebiliyorum), hem de o anda piyasaya odaklanması gereken eleştirilecek kişi adına.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Yatay olmasa ben yazıları akşam okurdum.Yatay piyasa o yüzden gördüm.Neyse.
[quote=YAVUZHAN;117236]44300 ve altında merril müdahele ediyor piyasaya..[/quote]
Piyasada isc 5.3 düşmemeliydi.Başka söze gerek yok.Bu arada dow 250 450 arasında 10 kere gitti geldi galiba.Ne zaman kırılcak bu yön ya.Full short devam ediyorum.
[QUOTE=YAVUZHAN;117241]gökhan otel internet hızı senin hızına ayak uydurabiliyormu yoksa telefonlamı işlem yapıyorsun tatildeyken ? hoş telefonlada zor ya..[/QUOTE]
Canlı seans yapmazsanız Otelin neti telefondan hızlıdır.
Bizde bi müşteri vardı. Canlı seans yapardık telefondan.Elin tuşta bekletir adamı.
İsc düşmeden alım baskısı vardı.Şimdi satış baskısı ile inim inim inleyecek.Hem de çok emir yazıldı epey satışa iscde.
kısa devam ...
bizimkiler oyun oynamaya kalkarlarsa stop noktamda karLARIMI alır çekilirim....
yoksa kısa devam......
fdax 5000 gecerse 44350 kadar ralli olur, demedı demeyın
yukardaki yazımda inceltme işareti olmayınca nasıl bir anlam çıkmış lo öyle.....
[B]karımı alır çekilirim....[/B]
onu karlarımı alırım diye düzelteyimde başka taraflara çekilmesin HA HAAAA....:):)
tartışmayın bakayım....bak ben kaç zamandır ceza alıyormuyum... herkes işini yapsın.. parasını kazansın....
Arkadaşlar Cum'a nız Mübarek olsun
[QUOTE=mbm;117248]yukardaki yazımda inceltme işareti olmayınca nasıl bir anlam çıkmış lo öyle.....
[B]karımı alır çekilirim....[/B]
onu karlarımı alırım diye düzelteyimde başka taraflara çekilmesin HA HAAAA....:):)
tartışmayın bakayım....bak ben kaç zamandır ceza alıyormuyum... herkes işini yapsın.. parasını kazansın....[/QUOTE]
Bize okulda onu öğretirken örnek verdikleri cümle "Kârına ortağım" idi. :D
pis basacaklar kanaatindeyim
fixçi ANNA nasıl? Sen nasılsın? Bugün sesin soluğun çıkmıyor gibi hayırdır? Sorun yok dimi?
[QUOTE=Astatin;117251]pis basacaklar kanaatindeyim[/QUOTE]
BBNi al git bak nasıl basıyorlar. .kom
Altın ve PetroLun yükselmeleri bana iyiboga kıyımı olacagını hatırlatıyor ama bu günlerde hep yanılıyorum ölesine dikkatimi Çekti paylaşayım dedim..
quote=selçuklu;117245]kısa devam ...[/quote]
Patron bu ne iş yaww...Ben long değilken -filatken-senin lonk yılanları çatır çatır 1000 1000 kar koyuyordu ...şimdi senle aynı pozdayız ama ortam süt liman..yok mu sepette, ahırda, ormanda, kafeste bi hayvan...eyle bir atrkasiyon yapacak...:D:D
275 de biraz topladılar seans arasında 400 üstünde verirler dova kadar hiç hareket yok kendi adıma.
[quote=VOBiX;117253]BBNi al git bak nasıl basıyorlar. .kom[/quote]
ok..deneyelim...gidiyorum.. gitiiiiimmm
[QUOTE=VOBiX;117250]Bize okulda onu öğretirken örnek verdikleri cümle "Kârına ortağım" idi. :D[/QUOTE]
siz okulda bunlarımı ögrendiniz vobix.. ha haaaaa.
bizi kandırmışlar okulda.. hayat bilgisi cebir geometri falan filanla kafamızı ütülediler.....
karını paylaşalımda çok pis olurmuşş........:D:D
[quote=Astatin;117251]pis basacaklar kanaatindeyim[/quote]
alacaklar alacaklar:..:
[quote=Astatin;117255]quote=selçuklu;117245]kısa devam ...[/quote]
Patron bu ne iş yaww...Ben long değilken -filatken-senin lonk yılanları çatır çatır 1000 1000 kar koyuyordu ...şimdi senle aynı pozdayız ama ortam süt liman..yok mu sepette, ahırda, ormanda, kafeste bi hayvan...eyle bir atrkasiyon yapacak...:D:D[/quote]
Demek ki yılanlar Lonk e çalışıyor Shor giymem dıyor.......N güldüm oLe allah ta seni güldürsün.lelele
[quote=Astatin;117224]peki hala satta mı bay sazan :)
(Not: Cos bende çalışmıyor..Gerçi ben Cos u değil Tan'ı kullanıyorum. Misal, İndikatörün Tanjanıtı sıfırdan dan büyükse gösterge yükseliş eğilimindedir,
değilse düşüş yönlüdür..(bildiğimiz türev olayı)..ve eğer tan sıfırsa, gösterge ya yerel maxına yada minine ulşamıştır..falan falan..ama bendeki terminalde bu zurnikler çalışmıyor...yani trig fonksiyonlar...üüwwwww[/quote]
Hala sat'ta dostum. Bu sistemin flat'ı yok.
[quote=Astatin;117257]ok..deneyelim...gidiyorum.. gitiiiiimmm[/quote]
bu araad BB kadar diskinç bi alet daha yok yeryüzünde..gece saat 11, plink plink mesaj geldi kırmızı ışığı yanıyo...baksan dert bakmasan dert..bakmamak sıkar..nalet olsun bu "fultaym aksesibıliti" ye....
bu arada gitmemişim...şimdi gidiyorum gerçekten...ya gittim işte..t2h
[QUOTE=Astatin;117255]quote=selçuklu;117245]kısa devam ...[/quote]
Patron bu ne iş yaww...Ben long değilken -filatken-senin lonk yılanları çatır çatır 1000 1000 kar koyuyordu ...şimdi senle aynı pozdayız ama ortam süt liman..yok mu sepette, ahırda, ormanda, kafeste bi hayvan...eyle bir atrkasiyon yapacak...:D:D[/QUOTE]
var var .. uyuyolar şimdi .. öğleden sonra çıkacaklar ortaya .. :D:D
Bugün 44 000 altı zor, ancak dökme amaçlı 44 000 altını gösterip sonra yukarı yapma olasılığı daha yüksek.
Bugün borsalar en yüksekten kapanma olasılığı yüksektir. Çok özel bir haber geçerse ancak düşüş olabilir...
la bu fdow numara yapıyo...
gece fdow ve dow fena düşerler....
kısa vadede vadeliye karışmam....
[QUOTE=VOBiX;117252]fixçi ANNA nasıl? Sen nasılsın? Bugün sesin soluğun çıkmıyor gibi hayırdır? Sorun yok dimi?[/QUOTE]
Olmamı sorun var tabi ::: Annaya yatayda uymaya kalkınca delik deşink etti gayri..
Bu arada gökan işlemleri otelin inetnetinden yapıyomuş. :::
[quote=mbm;117258]siz okulda bunlarımı ögrendiniz vobix.. ha haaaaa.
bizi kandırmışlar okulda.. hayat bilgisi cebir geometri falan filanla kafamızı ütülediler.....
karını paylaşalımda çok pis olurmuşş........:D:D[/quote]
VOBIX ın hoca yine terbiyeliymiş..bizim lise 1 deki edebiyat hocası sıyrık bir adamdı..şu meşhur; padişahın bir şaire sipariş ettiği "ilk satırı okununca karşıdakini feci kızdıracak, ikinci satırı okununca ise gülmekten yerlere yatıracak" şiiri okumuştu herif derste yawwww....
[quote=selçuklu;117263]Patron bu ne iş yaww...Ben long değilken -filatken-senin lonk yılanları çatır çatır 1000 1000 kar koyuyordu ...şimdi senle aynı pozdayız ama ortam süt liman..yok mu sepette, ahırda, ormanda, kafeste bi hayvan...eyle bir atrkasiyon yapacak...:D:D[/quote]
var var .. uyuyolar şimdi .. öğleden sonra çıkacaklar ortaya .. :D:D[/quote]
adları? korkunç ürkünç bi şey olsunlar karizma olsunlar ama...
piyasada satış baskısı yok aksine alım daha agır basıyor bakalım dov ne yapacak.
[QUOTE=Astatin;117267]VOBIX ın hoca yine terbiyeliymiş..bizim lise 1 deki edebiyat hocası sıyrık bir adamdı..şu meşhur; padişahın bir şaire sipariş ettiği "ilk satırı okununca karşıdakini feci kızdıracak, ikinci satırı okununca ise gülmekten yerlere yatıracak" şiiri okumuştu herif derste yawwww....[/QUOTE]
varsa şu şiiri bi gönder... merak ettim.....:)
AKBANK dolar satıp endeks alıyor vobda. Garantibankası da tersini yapıyor.
[quote=Astatin;117267]VOBIX ın hoca yine terbiyeliymiş..bizim lise 1 deki edebiyat hocası sıyrık bir adamdı..şu meşhur; padişahın bir şaire sipariş ettiği "ilk satırı okununca karşıdakini feci kızdıracak, ikinci satırı okununca ise gülmekten yerlere yatıracak" şiiri okumuştu herif derste yawwww....[/quote]
bizimki de okumuştu o şiiri eheh...
[quote=Astatin;117251]pis basacaklar kanaatindeyim[/quote]
bir de ben kanaat getirebilsem pis basarlarda, nedense ben pis basacakları kanatinde olamıyorum bir türlü.
bahsana asti DAX'a verirkene vadeliyi aloorlar...
[QUOTE=Astatin;117268]
adları? korkunç ürkünç bi şey olsunlar karizma olsunlar ama...[/QUOTE] Gitme bi yere çekirge iki defa zıpladı üç olmaz diyorlar.
[QUOTE=kao;117239]Ben burda yatırım yapıyorum,birikimlerimi değerlendirmeye çalışıyorum,yanlış olan bir şey yapmıyorum...benim mesleğim finans ve para piyasaları ve ben mesleğimin bir parçasını yapıyorum,insanın mesleğini ve birikimlerini değerlendirmesini bu şekilde yorumlamanızda komik,beac, lerden iyi bir bağ kurmuşunuz!!!ama çok mantıksız olmuş.[/QUOTE]
mesajlarını okudum .. sürekli iğnelemişin gökhanı.. şimdi yasaklanmış zaten kendisi .. bence senin niyetin farklı ... ama yanlış yapıyorsun .... ben burda senin kişisel hesaplaşmalarını dinlemek zorunda değilim ....
[quote=SEYYAH;117273]bir de ben kanaat getirebilsem pis basarlarda, nedense ben pis basacakları kanatinde olamıyorum bir türlü.
bahsana asti DAX'a verirkene vadeliyi aloorlar...[/quote]
kime basacaklarını söylemedim ki::::::