-
[QUOTE=terastockgokhan;35777]Ha şöyle bak ne güzel oldu şimdi.Bildiğin günde 10 000 kontrat dönen Gökhanım.Ama dün rekor kırarak veda ettim voba.16011 kontrat dönmüşüm dün.Sermaye bitti.Ama hala 1e 50 kardayım.[/QUOTE]
[QUOTE=terastockgokhan;35892]Onun banı kalkıyor bugün gelir birazdan.[/QUOTE]
o zaman ronaldinho osmani taniyorsun.
gelecegini bildigine gore taniyorsun.
-
beyler su gokhan ,osman olayini bir aciklayin derim ben.
-
[QUOTE=Ronaldinho;35893]Geldim zaten pehh.Bugün bitti bizim yasak.[/QUOTE]
ooo ronaldinho osman hosgeldin.
-
ronaldinho osman bir hosbulduk yokmu ?
-
[quote=follow;35897]ronaldinho osman bir hosbulduk yokmu ?[/quote]
Yav sen Osmandan Gökhandan sanane.Bu piyasada birbirini tanımayan mı var.Sen güvenlik gerekçesi ile msn kullanmayan ve bulunduğun şehri bile insanlara söyleyemeyecek kadar korkak yaşayan bir adamsın.Ben şimdi sana yok Osman yok Gökhan muhabettimi yapıyım.Tabiki tanıyorum Osmanı sen şimdi pazar pazar kafa şişirmesene.Yazacaksan yaz adam gibi.Osmanı Gökhanı açıklık getirsek ne olcak sana.Tırı vırı yapma kafamızda ya senle mi uğraşacaz bir de.
-
[quote=follow;35895]beyler su gokhan ,osman olayini bir aciklayin derim ben.[/quote]
Oğlum Osmanla msn de yazışıyoruz.Sen msn kullansan senle de yazışırız ama 200 000 ytl paran gidecek diye msn bile vermiyorsun insana.Hack ederler hesaplarını sen bırak msn işlerini falan.Adam bana banı kalkacağı günü söyleyemez mi?Bir saçmalama ya.
-
[IMG]http://www.hartgeld.com/filesadmin/images/cartoons/Fandrich-DieEdlen.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://www.hartgeld.com/filesadmin/images/cartoons/wallst-party.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=terastockgokhan;35899]Yav sen Osmandan Gökhandan sanane.Bu piyasada birbirini tanımayan mı var.Sen güvenlik gerekçesi ile msn kullanmayan ve bulunduğun şehri bile insanlara söyleyemeyecek kadar korkak yaşayan bir adamsın.Ben şimdi sana yok Osman yok Gökhan muhabettimi yapıyım.Tabiki tanıyorum Osmanı sen şimdi pazar pazar kafa şişirmesene.Yazacaksan yaz adam gibi.Osmanı Gökhanı açıklık getirsek ne olcak sana.Tırı vırı yapma kafamızda ya senle mi uğraşacaz bir de.[/QUOTE]
vay vay vay :):):) ISTE ITIRAF :)
ADAM HEM RONALDINHO HEMDE TERASTOCKGOKHAN ADIYLA YAZDIGINI ITIRAF EDIYOR :)
dogru ronaldinho osman ile boyle bir muhabbetimiz olmustu ozelden
ronaldinho osmana mail adresimi,sehrimi,adimi VERMEMISTIM
SIMDI BUNU DILLENDIRDIGINE GORE SEN RONALDINHO OSMANSIN :):)
BENIM ADIMI SANIMI MAIL ADRESIMI BU SITEDE BILENLER BILIYOR HATTA ARADA SIRADA MSN DE CHAT YAPIYORUZ :o
ANCAK SIKINTILI,SORUNLU INSANLARA MAIL ADRESIMI VERMEK GIBI HUYUM YOKTUR
ZATEN VERENLEREDE MSN DEN SOVDUGUNU TEO SOYLEMISTI
ASLINA BAKARSAN NE NICKNAME ILE YAZDIGIND UMURUMDA DEGIL
TEK BIR AMACLA SORMUSTUM NE BILIYORMUSUN ??
-
[quote=follow;35904]vay vay vay :):):) ISTE ITIRAF :)
ADAM HEM RONALDINHO HEMDE TERASTOCKGOKHAN ADIYLA YAZDIGINI ITIRAF EDIYOR :)
dogru ronaldinho osman ile boyle bir muhabbetimiz olmustu ozelden
ronaldinho osmana mail adresimi,sehrimi,adimi VERMEMISTIM
SIMDI BUNU DILLENDIRDIGINE GORE SEN RONALDINHO OSMANSIN :):)
BENIM ADIMI SANIMI MAIL ADRESIMI BU SITEDE BILENLER BILIYOR HATTA ARADA SIRADA MSN DE CHAT YAPIYORUZ :o
ANCAK SIKINTILI,SORUNLU INSANLARA MAIL ADRESIMI VERMEK GIBI HUYUM YOKTUR
ZATEN VERENLEREDE MSN DEN SOVDUGUNU TEO SOYLEMISTI
ASLINA BAKARSAN NE NICKNAME ILE YAZDIGIND UMURUMDA DEGIL
TEK BIR AMACLA SORMUSTUM NE BILIYORMUSUN ??[/quote]
Evet Osman senin nasıl bir adam olduğunu güzelce anlattı.Ben de güzelce buraya yazdım daha ne olsun.Varmı bir tane yanlış.Ben istersem 1 değil 1000 tane ile de yazarım ama gerek varmı buna.Senin amacın falan umrumda değil koç.Git sen teocuğunun kıçını öperek yaşamaya devam et.Uzak dur be abi benden.Senle uğraşacağıma sıcak evimden şu anda İstanbulda o özlenen güzel yağmurun pencere camımdan nasıl süzüldüğünü izliyorum.Kafamı ütüleme.
-
[QUOTE=terastockgokhan;35901]Oğlum Osmanla msn de yazışıyoruz.Sen msn kullansan senle de yazışırız ama 200 000 ytl paran gidecek diye msn bile vermiyorsun insana.Hack ederler hesaplarını sen bırak msn işlerini falan.Adam bana banı kalkacağı günü söyleyemez mi?Bir saçmalama ya.[/QUOTE]
simdi akilli olacaksin bana oglum diye hitap etmeyeceksin
yukarida yazdigin gibi osman senin oglunsa o zaman ozur dilerim sert ciktigim icin.Ronaldinho ya oglum diye hitap et.
dedigim gibi sikintili adamlara mailimi vermem
burada mail adresimi isteyipte vermedigim tek kisi ronaldinho dur.
-
[B]Bu tür bir operasyon yapılırsa bunun abd nin makroekonomik göstergelerini nasıl etkileyeceğinin bir hesabını yapan var mı?Baba Bush zamanında yapılan bu operasyon abd de 1982-2008 dönemi içinde enflasyon ve hazine bonosu faizi rekorunun 1990 yılında kırılmasını sağlamış(tüketici enflasyonu %6.1,hazine bonosu faizi %12)
Şu ana kadar abd hazinesinden 900 milyar dolar çıktı,en az 2 trilyon dolar daha çıkacağına göre kurtarma maliyeti abd hazinesine 3 trilyon dolardan az olmayacak,Şu anda abdnin yıllık bütçesi 2.8 trilyon dolar civarında ve zaten 400 milyar doların üzerinde bütçe açığı var,bütçenin sadece 450 milyar doları savınma harcamaları,bunun içinde Irak ve Afganistanda yapılan harcamalar yok,onun içinde yüzmilyarlarca dolar kongreden ödenek alınıyor.Forumda bu veriler ışığında projeksiyon yapacak bir ekonometri uzmanı var mı bilmiyorum,benim bakkal hesabına göre 1 yıl içinde abd enflasyonu bu veriler ışığında [U]en az %45 i bulur,faizler ise göklere tırmanır[/U].Bunun uluslararası finans sistemine etkisi kuşkusuz yıkıcı olacaktır ve dolar uluslararası ticarette rezerv para olma özelliğini kaybedecektir.
Şimdi ilk sevinçten sonra,insanlar kendine gelecek bunun hesabını yapan yorumlar ortaya çıkmaya başlayacaktır.[/B]
[B]Yav deniz43 diye bir kullanıcı bunu hissenette yazmış.Bana 30 yıllık dow grafiği koyacağınıza şöyle yorum yapın ya.Ben de böyle olacağını düşünüyorum.[/B]