laros, birden fazla al koşulu mu kullanıyorsun?
Geri çekilmelerde korkutmasın diye destek yani.Dün akşam verdikllerinde desteklemişti çıkışı yeme diye.
Printable View
laros, birden fazla al koşulu mu kullanıyorsun?
Geri çekilmelerde korkutmasın diye destek yani.Dün akşam verdikllerinde desteklemişti çıkışı yeme diye.
[quote=Larossıan;117322] Geri çekilmelerde [B]korkutmasın diye[/B] destek yani.Dün akşam verdikllerinde desteklemişti çıkışı yeme diye.[/quote]
korkma abi korkunun ecele faydası yok :D
[QUOTE=cırcır;117315]gokan niye ceza aldı yazık degilmi cocuga :([/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;117317]küfür etmeden konuşacak..ayıp değilmi..ifade sorunu var...[/QUOTE]
Bence bu sefer küfürü hakettiler...
[quote=SEYYAH;117323]korkma abi korkunun ecele faydası yok :D[/quote]
Korktuğum yok zati seyyah py etinden sütünden azami şekilde yararlanmak amacım.:D
[QUOTE=enorton;117324]Bence bu sefer küfürü hakettiler...[/QUOTE]
öyle birşey yok.. küfür olmadan yazacaktı...o zaman haketti diye küfür edelim ne olur burası..
[quote=QUEEN;117326]öyle birşey yok.. küfür olmadan yazacaktı...o zaman haketti diye küfür edelim ne olur burası..[/quote]
Adamın ıcığını cıcığını deşiyorlar kaç gündür teşekkürmü etseydi yani tamam tasvip etmiyoruz zaten yazdık çocukta sildi.:mad:Gökhanla resmen uğraşmaya geliyorlar nerden geliyorlarsa özel ve cins adamlar.
[QUOTE=QUEEN;117326]öyle birşey yok.. küfür olmadan yazacaktı...o zaman haketti diye küfür edelim ne olur burası..[/QUOTE]
Durup duruken küfür ettirenler de ceza aldı mı? Almadıysa Türkiye klasiği işte.. Eğer aldılarsa şunu sorarım; Gökhan küfür etmese de ceza alacaklar mıydı? Bir kişinin yaptıklarını, özel hayatını eleştirmek hem de peygamber efendimizi kullanarak eleştirmek serbest ama buna küfür etmek suç. Bence bu adalet değil...
pambık benim 44400 şortları eksiye geçirdiler ve senin 800 malietleri yeek içinde meylediyorlar..üwwwwwwww
ya şu DAX'ın rezil 5 dk grafiğine açın bakın ALLAH aşkına sabahtan beri ip gibi yan yan gidiyor tüm barlar neredeyse aynı hizada...
[QUOTE=enorton;117328]Durup duruken küfür ettirenler de ceza aldı mı? Almadıysa Türkiye klasiği işte.. Eğer aldılarsa şunu sorarım; Gökhan küfür etmese de ceza alacaklar mıydı? Bir kişinin yaptıklarını, özel hayatını eleştirmek hem de peygamber efendimizi kullanarak eleştirmek serbest ama buna küfür etmek suç. Bence bu adalet değil...[/QUOTE]
ben küfürden son derece rahatsızım..özelden ne ederse etsin..
[quote=Astatin;117329]pambık benim 44400 şortları eksiye geçirdiler ve senin 800 malietleri yeek içinde meylediyorlar..üwwwwwwww[/quote]
44.080 asti maliyet 800 değil...onlar dün kapattıklarımızdı tarih oldu getti onnar :D
okşuyorlar yapacak bişey yok.normalde dün KISA kalmamam gerekiyordu çünkü spot mpot sağlamdı.ama işte yanılıyor olabilirim düşüncesi ile kaldık KISA.sonuç babafingo oldu bizim SHORT lar...
[QUOTE=enorton;117328]Durup duruken küfür ettirenler de ceza aldı mı? Almadıysa Türkiye klasiği işte.. Eğer aldılarsa şunu sorarım; Gökhan küfür etmese de ceza alacaklar mıydı? Bir kişinin yaptıklarını, özel hayatını eleştirmek hem de peygamber efendimizi kullanarak eleştirmek serbest ama buna küfür etmek suç. Bence bu adalet değil...[/QUOTE]
kao da yasaklanmış.
[QUOTE=VOBiX;117333]kao da yasaklanmış.[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum modlara +.+.+.+.
Bence amaç forumu karıştırmak, küskünler yaratıp kendi forumlarına çekmek, zaten orada da kalıcı değiller, üç vakte kadar orada da mesele cıkarıp başka forum bulurlar, onların eğlencesi de bu sanırım.
Akşama sayın Sazanın dediği yere bekleriz sizi PY bekletmeyiniz fazla lütfen.üüü
Nihayet 44500 uzerinde shortlmak nasip oldu, içinde uhde kalmıştı, buradan mc yesem de gam değil:)
fdow 15 dakikalıkta uyumsuz aşagı..sonu iyi değil fdowun ...
söylediklerim vadeliyii baglamaz..
kısa devam ben ....
[quote=truva;117299]merrill
city
ne işi var vadelide
vobu da elimizden alacaklar[/quote]
ne zaman "bizim" oldu ki?
memleketin dünyadaki 37 ülkeden daha büyük alana sahip miktarda olan toprağını kiraya vermeye kadar geldi dayandı iş.
herşeyin sanal olduğu bir ortamı mı ele geçiremeyecekler?
Paran mı var derdin var, Ormaniyede benim başıma böyle birşey gelmesi imkansız :)
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=193993&page=1[/url]
[QUOTE=enorton;117117]
Mesela benim sistem bugün son barda 43750 altında SAT a geçti ve ben kapanmak üzereyken 43650 den SAT a geçtim. Yarın diyelim 44000 den açtık, eğer MS kapanışı baz almasa açılışı baz alsa hiç SAT vermemiş olacak ;) Bence ertesi sabah beklenmemeli, bar kapanmak üzereyken sinyal hangi yöndeyse uygulanmalı...[/QUOTE]
Bu konuda sistemli çalışan arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla vobix kendi sistemlerinde sabahı bekliyor. Herkes ne yapıyor ya da ne yapılmalı konusunda görüş ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
[QUOTE=traderx;117172]şu anda alım satım için vobusd takip ediyorumki
buna görede satış baskısı yok aksine alacaklar gibi vobendeksi:)[/QUOTE]
bazen laflar anlamsız kalıyor başka türlü gerekiyor, sabahtan bu uzunları bozmam dedim gideceği belliydi hatta 1-2 saat dışarı bile çıktım, ama bu piyasa ömür törpüsü verem ediyor resmen gelde sövme gelde kalaylama, dalaylama:::
hey Allahım sabır:cool:
[quote=enorton;117328]Durup duruken küfür ettirenler de ceza aldı mı? Almadıysa Türkiye klasiği işte.. Eğer aldılarsa şunu sorarım; Gökhan küfür etmese de ceza alacaklar mıydı? Bir kişinin yaptıklarını, özel hayatını eleştirmek hem de peygamber efendimizi kullanarak eleştirmek serbest ama buna küfür etmek suç. Bence bu adalet değil...[/quote]
yapınız provoke edilmeye müsaitse, hangi foruma giderseniz gidin sonunuz aynı olur. sakin olmak forumlarda genel bir teamüldür.
kimseyi savunmuyorum. ama kendinizle uğraştırtmayın.
durup dururken kimse küfür etmez elbet. ama bunun durup dururken olmaması, küfür edilmesini de haklı göstermez.
forumun kuralları var. ilk kural: kurallara uyarsanız, ceza almazsınız. uymazsanız ceza alırsınız.
yönetimi eleştiren arkadaşlarımızın, forumu 2 günlüğüne [B]okumayıp[/B] sonra ekran başına oturup bütün mesajları okumaya davet ediyorum.
geceden sabaha yazılmış 15 sayfayı okumak zor gelirken, burada yazılan her mesajı okumak zorunluluğu, üzerine bir de o mesajların kurallara uygunluğunu vicdan filtresinden geçirme yükünü taşımak kolay bir şey değil.
"ama admin olmanın verdiği sorumluluklardan birisi de bu" basitliğinde yaklaşımı yapacak olan arkadaşlar, cevap vermezsem kusuruma bakmayın...
herkese iyi forumlar...
ALMANYA'DA BAFIN ACIGA SATIS ISLEMLERINI 31 OCAK 2010'A KADAR YASAKLADI
-MATRIKS-
üwwwww. merkel kısa değilmiydi yawww
histem pardon şeytan bas takviye şortu diyor 725 den emma..yok yok..du bakalım..XAUUSD ne olmuş beeeeeee 974 usd
[QUOTE=enorton;117342]Bu konuda sistemli çalışan arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla vobix kendi sistemlerinde sabahı bekliyor. Herkes ne yapıyor ya da ne yapılmalı konusunda görüş ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...[/QUOTE]
Örneğin Titanyum sistem 17:15 kapanışında sat verdi. 09:30u beklediğim de AL idi ALı bozmadan devam etti.
[URL="http://img38.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3.png]"][URL=http://img38.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3.png][/URL][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
benim diğer 2 sistem var akşam itibariyle onlarda sata geçmedi 5 dklık flatlattı 15 dk zaten tınlamadı longdaydı diğer asıl takip ettiğimde longda olunca hareket yanıltmaca olduğu ortaya çıkıyor.Flat sistemi yapsanız nasıl olur acaba.
[QUOTE=Astatin;117345]ALMANYA'DA BAFIN ACIGA SATIS ISLEMLERINI 31 OCAK 2010'A KADAR YASAKLADI
-MATRIKS-
üwwwww. merkel kısa değilmiydi yawww[/QUOTE]
Trichet karıştırdı ortalığı.
hala yükseliyor piyasa doyamadılar abi yeşile...ben böyle iş görmedim...
yavaş yavaş artacagız bugun
[QUOTE=SEYYAH;117350]hala yükseliyor piyasa doyamadılar abi yeşile...ben böyle iş görmedim...[/QUOTE]
uzun bi çıbık yakışır aşagı...kısa devam....
SN mbm fdow da uyumsuzluk ortadan kalktı mı ?
[QUOTE=enorton;117342]Bu konuda sistemli çalışan arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla vobix kendi sistemlerinde sabahı bekliyor. Herkes ne yapıyor ya da ne yapılmalı konusunda görüş ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/sistem-gun-sonu-son-barda-sinyal-verirse-ne-yaparsiniz-t5224.html?t=5224[/url]
Anket hayırlı olsun .lelele
stoplar ani bir harekete karşı maliyetin 800 puan yukarısına çekildi.
Bait bir arıza nedeniyle foruma yazı yazamıyordum neyseki hallettim, Sazan kardeş senin sistemin durumu nedir?teşekkürler.
Birde fx ci veya başka bir arkadaştan derinlik rica etsem teşekkürler.
lem asti lem şınnara bişey söyle...bu SHORT poz bana kımıl kımıl batmaya başladı ::::::
:o:o
[QUOTE=enorton;117355][url]http://www.voborsa.com/forum/sistem-gun-sonu-son-barda-sinyal-verirse-ne-yaparsiniz-t5224.html?t=5224[/url]
Anket hayırlı olsun .lelele[/QUOTE]
ülem çok zor soru he :::
soruda aynı sistemin gün sonunda son barda sinyal verisi gibi :::
[quote=mbm;117353]uzun bi çıbık yakışır aşagı...kısa devam....[/quote]
pek sanmıyorum bugün aşağı vereceklerini haftalık ve aylık kapanış yapacaklar.ama inşallah yanılıyorumdur.yanılmayı hiç bugünkü kadar çok istememiştim :D
[QUOTE=ttcetinkaya;117354]SN mbm fdow da uyumsuzluk ortadan kalktı mı ?[/QUOTE]
yok hayır.. kısa devam....
ama şunu ögrendim...
karınca gibi gelecegi düşünüp yaşamaktansa
çekirge gibi anlık yaşamak daha iyi olurmuydu...
bunlar akşama kesin düşer deyip erkenmi kısaldık....
sonuç sat verdiğimiz yerden belli olur.....
44450 altından sat verirse bu 44775 in bir anlamı olmayacak benim için....
çok üstünden verirse sisteme uymamakla hata etmiş olacagız....
yaşayalım görelim....:D:D
[quote=MMO;117357]Bait bir arıza nedeniyle foruma yazı yazamıyordum neyseki hallettim, Sazan kardeş senin sistemin durumu nedir?teşekkürler.
Birde fx ci veya başka bir arkadaştan derinlik rica etsem teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i41.tinypic.com/2w7flfc.png[/IMG]
üçkagıtçı numaracı hepsi bunların.... bile bile yukaı çıktılar hepsi....
nonstop kısa devam.....