Kademelere bakarsanız yukarı götürecekler gibi alacakları malları peşinen doldurmuşlar.Aşağılar boş duruyor.
Printable View
Kademelere bakarsanız yukarı götürecekler gibi alacakları malları peşinen doldurmuşlar.Aşağılar boş duruyor.
Bu PY ne dense azdır.:D.dngÖzelmi modelmi neyse fazla ses çıkarmayalım longdayız. Allahmuhafaza,Gümrük muhafaza,Sahil muhafaza.Neme lazım ne olur ne olmaz.
[QUOTE=mbm;117364]üçkagıtçı numaracı hepsi bunların.... bile bile yukaı çıktılar hepsi....
nonstop kısa devam.....[/QUOTE]
MACDdan bakarsak saatlikelrde hisselerin çoğunda negatif uyumsuzluk var yatay bandda MACD habire düşmüş.
her gün aşagı yukarı çalkalarlar...1000 aşagı 1000 yukarı
ben sistemden çıkınca tersime tersime giderler....alem bunlar... ha haaa :):)
nonstop bekliyorum onları 43 binli rakamların alt kısımlarında.....
[quote=MMO;117366]Kademelere bakarsanız yukarı götürecekler gibi alacakları malları peşinen doldurmuşlar.Aşağılar boş duruyor.[/quote]
Bu saatden sonra kımse aşağısını düşünmüyor ondan bence ama boş kalması ıyı sert ve güzel iniş oluyor iniş takımları hasar görmüyor...:::
44650 altına gelmezse long devam
kısa vade yon yukarı benim sistem
HaLiL im Anadolu Yatırımım Sag tarafta nerdeyse kapatacak adam savundugu fikri müşterilerine aşılamış hade Aslan HaLiL im....
Konu dışı olucak biraz ama bilgisi olan arkadaşlara, Sanko da VOB işlemleri için fikir danışmak isterim...
Kontrat maliyeti , işlemlerki hız, kesinti oluyormu vs... kısaca tavsiye edermisiniz???
Bu borsa düşmezzzzzz
700 kapadım ben.. 500 altı sat olur beğenmedim çıkışı..
[quote=MMO;117374]Bu borsa düşmezzzzzz[/quote]
DÜşer Düşerr Sat verdi 675 sistem .dng
benim 15 dk stopladı bende tabiii.lelele
[QUOTE=MMO;117374]Bu borsa düşmezzzzzz[/QUOTE]
düşerse ya....
yada fikrimi söyleyeyim.....öyle bir düşerki.....
[quote=SEYYAH;117358]lem asti lem şınnara bişey söyle...bu SHORT poz bana kımıl kımıl batmaya başladı ::::::
:o:o[/quote]
he walla gidiyor...içimde tuhaf bir rahatlık var :) portfoy mezara bktığından mıdır nedir :)
VOBIX, Bu PY herhalde senin linkini gönderdiğin şiirin ilk satırlarını okuyo hep :)
pamık bana hala göndermediğin bişi var...şşş aramızda konuşma)
Selçuklu,
nerde kaldı senin hayvanlar...saldırıyo burdaki hayvanlar
[URL="http://img38.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1r.png]"][URL=http://img38.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1r.png][/URL][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/909/screenhunter1r.png[/IMG][/URL]
Buyrun 15 dk.
İlginçtir ben düşmez dedikce düşüyor, bu borsa düşmezzzzzzzzzzzzzzzz düşüremezsinizzzzz :))))))))))
spotda çok kotu mal yedırıyorlar gibi geldi
Mehmet ŞİMŞEK imdadımıza yetişti baksanıza hadi IMF sizde bu iş olur desene ne olur ne olur lütfennnnnnnnn
625 den az daha kısa yaptım 3/4 kısa oldum..400 altına sanırım sistem sat verir (verirse) fullşort oluyorum...
44425 kısa devam sabah hatalı işlem yapıp acele ettikj uzunları kapamada ama olsun
bari şu kısalardan günün volesini vuralım.
vazgeçtim..500 den fulledim...yürüyün be KAMÇATKA TORUNLARI
hayyyy şommmm parmaklarımı düşdü beeeeee bu kadar yeter mı?
15:15 barında fiyat 425 ve altında olursa sistem sat veriyor....yürüyün be KUTUP KAHRAMANLARI
[quote=mbm;117379]düşerse ya....
yada fikrimi söyleyeyim.....öyle bir düşerki.....[/quote]
.brv :..: .lelele
sistemde aynı yerden 44450 den sat verdi....
vay be işe bak......
aklıma ebru gündeşin şarkısı geldi,
sanma seven kalplerimiz bu hasrete alışır,
ondan sonra falan feşman [B]sizede bu yakışır[/B] diye giden parça:..:
ama hala eksik bi şey varrrr ....dimi pammık
az daha gayret vadeli spotun üstüne çıksın. destek .
YÜRÜYÜN BE ÇİN PANDALARI, YÜRÜYÜN BE TAZMANYA CANAVARLARI, YÜRÜYÜN BE AVUSTRALYA KOALALARI....
Kaldımı başka AYı familyasındna olan???
Long devam...
seyyahh sanki eskik bişey var lemm :::
emma cebimde :::
kısa devam.. geceyede kısa..
sabahtan belliydi gece pozisyonu....
fx ci derinlik lütfen teşekkürler.
[quote=SaNCaKTaR;117397]ama hala eksik bi şey varrrr ....dimi pammık[/quote]
he valla abi...düşüyor ama tırışkadan düşüyor gibi bi görüntü var...yanılmayı çok isterim :o
[quote=MMO;117403]fx ci derinlik lütfen teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i43.tinypic.com/2s01lrc.png[/IMG]
çok rahatım ben..... 43 binli rakamların alt tarafında bekliyorum..
işlem yapmayacagım... nonstop dedim ya.....
şu veri olayı sakat..işlem açısından değilde psikoloji açısından.....
fazla heyecana kapılmamak lazım kısa uzun piyasa böyle düşemez herkesin beklentisi dahilinde.