-
[quote=fXci;117401]seyyahh sanki eskik bişey var lemm :::
emma cebimde :::[/quote]
dır lem fXci sende bernankenin cebi var mı? bana verdiği numara kapalı.tezgaha geldik sanırım...:::
arıyorum cebi şöyle bir mesaj çıkıyor [COLOR=blue]"aradığınız kişi LONG pozda olduğu için kendisine ulaşılamıyor.lütfen daha sonra tekrar arayın"[/COLOR] :::
-
banada ole geldı flatttt ları actım az gıtsın bakalım verı falan zorlamıyayım....
-
[QUOTE=SEYYAH;117408]dır lem fXci sende bernankenin cebi var mı? bana verdiği numara kapalı.tezgaha geldik sanırım...:::
arıyorum cebi şöyle bir mesaj çıkıyor [COLOR=blue]"aradığınız kişi LONG pozda olduğu için kendisine ulaşılamıyor.lütfen daha sonra tekrar arayın"[/COLOR] :::[/QUOTE]
MeeeSeeeNe si var bende [email]big_bernan_kee@shitmail.com[/email] data zamanlarında gayboluyo namıssız..
-
dün kısalarda bulduğum huzuru bugün bulamadım nedense, sanki veriyle birlikte tekrar alacaklar gibi.
-
[quote=traderx;117411]dün kısalarda bulduğum huzuru bugün bulamadım nedense, sanki veriyle birlikte tekrar alacaklar gibi.[/quote]
sus ağzına büber sürerim haaa :::
-
[QUOTE=Astatin;117399]YÜRÜYÜN BE ÇİN PANDALARI, YÜRÜYÜN BE TAZMANYA CANAVARLARI, YÜRÜYÜN BE AVUSTRALYA KOALALARI....
Kaldımı başka AYı familyasındna olan???[/QUOTE]
Pambıkgilelr var beyaz renkli kuzeyde yaşıyor.
-
Veri falan hikaye bu borsa düşmezzzzzzz short devam
-
[QUOTE=traderx;117411]dün kısalarda bulduğum huzuru bugün bulamadım nedense, sanki veriyle birlikte tekrar alacaklar gibi.[/QUOTE]
bende tam tersi....
kısalarda bulduğum huzur sistemi bile terkettirdi...bugün için tabiii...
-
spot 30 44.000 altını görmemiz lazım teknik olarak düşüş trendinde isek.
-
[QUOTE=MMO;117414]Veri falan hikaye bu borsa düşmezzzzzzz short devam[/QUOTE]
gandırmazsın öyle inanmazlar gayri ::: az duygu kat abi duygusuz oynuyon daa ... yeniden alıyoz hadi
-
-
düşmeyruz düşemeyruz 44425 kısalar, 44350 den kapandı uzun olarak yola devam.
-
veri kötü geldi iki kademe aşagı salındı. iyi gelse 1000 puan teperdi.
-
basmeyorlar yada basameyorlar::: inada gerek yok.
-
arkadaşlar veri meri hikaye... sabahtan beri yazıyorum..
bu fdow düşecek diye... veri bahanesi......
kısa devam geceyede kısa
kolay kolay sistemi terketmem ve non stop demem normalde
-
kat mülkiyeti yasasında iyileştirilmeye gidildi.. artık herkes kendi evine bireysel mülkiyet alabilecekmiş.. her yıl için 1000 tl cezada kalkmış .. yeni yasa
-
Apaçiler basailer basailer
-
höstt 300 den zor yetştim gayri Allah korudu
300 kısa.
-
[QUOTE=mbm;117422]arkadaşlar veri meri hikaye... sabahtan beri yazıyorum..
bu fdow düşecek diye... veri bahanesi......
kısa devam geceyede kısa[/QUOTE]
Yakında VOB sözleşmelerine de "doktor kontrolünde kullanınız" yazacaklar.
-
köy tabiri ile hay ananızı eşşekler kuvalasın.
-
baseyorlar baseyorlar, ışığı gördüm:D
az daha karambole gidiyorduk yahu:::
-
-
Sabah açılan kısalar kapatıldı ancak kısa yerine 44450 den uzun açıldı ben böyle işin........
bu borsa yükselmezzzzzzzzzzzzzzzzz
-
[quote=fXci;117423]kat mülkiyeti yasasında iyileştirilmeye gidildi.. artık herkes kendi evine bireysel mülkiyet alabilecekmiş.. her yıl için 1000 tl cezada kalkmış .. yeni yasa[/quote]
Nerde okudun bir linkini verbilirsen memnun olurum.
-
[QUOTE=Larossıan;117429]ulen gene numara gibi[/QUOTE]
yok bu sefer sahici bence...
garantiden belli, ben artık izlemiyorum ekranı kısa devam yarım saat 1 saat sonra gelirim.
-
dow fıçır takip etmemek ne güzelmiş yaw :::
-
[QUOTE=Larossıan;117431]Nerde okudun bir linkini verbilirsen memnun olurum.[/QUOTE]
haberlerde dinledim tv
-
sahici olabilir ama sadece 5 tade sat verdi diğerleri hikaye bende trade yapıyorum zaten
-
[quote=Larossıan;117429]ulen gene numara gibi[/quote]
banada öyle geliyor...sebebini bilmiyorum...:rolleyes:
sanırım spot dağılmadığı için içim rahat etmiyor...
-
o nasıl bi veriiiiydii ole beee yuhhh once durdu sonra vurdu ama artıslık kokan hareketler gıbı geldı bana
-
Enişte bu piyasa hep artis kaynıyor, arada heba olmasak iyi,
-
tavsiye ederim fıçırları mıçırları kapayın sadece vopa odaklanın
-
-
[quote=MMO;117438]Enişte bu piyasa hep artis kaynıyor, arada heba olmasak iyi,[/quote]
o yuzden bu hafta ilk işlemının bu gun yaptım 650 kısaldım 475 flatladım artslerde de bi gün ölürr biz 3/2 heba olduk da artık allah kerimm çok kötü dalaçamm yakalarsam .....nasip +..brv
-
44250 ustunda kaldıgı sürece long
-
amma yürek varmış adamlarda ananızı bir defa daha eşşekler kuvalasın emi.
-
[URL="http://img40.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2w.png]"][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/3299/screenhunter2w.png[/IMG][/URL]
sistemler sat yada flat demedi.5 dk trade hariç trade satta.
-
bu borsa yıkılmaz hedef 100.000
uzay-sonsuz
-
[QUOTE=sovalye;117445]bu borsa yıkılmaz hedef 100.000
uzay-sonsuz[/QUOTE]
Py ne derse iki katı :D
-
ben çıkar... herkese kolay gelsin..........