[QUOTE=hilm;35986]Forumda şu anda saatler 18.20 olarak görülüyor.
Forumun saat ayarlarını breysel olarak düzetmelimiyiz.[/QUOTE]
Hayır bireysel düzeltmeyin server kaynaklı. Düzeldiginde busefer sizinkisi tekrar bozulacaktır
Printable View
[QUOTE=hilm;35986]Forumda şu anda saatler 18.20 olarak görülüyor.
Forumun saat ayarlarını breysel olarak düzetmelimiyiz.[/QUOTE]
Hayır bireysel düzeltmeyin server kaynaklı. Düzeldiginde busefer sizinkisi tekrar bozulacaktır
[QUOTE=mbm;35987]44850 uzun.........[/QUOTE]
aynı yerden tekrar kısa..44850 den......
[QUOTE=nyse-dj;35989]ne dersiniz geldimi sata sn mbm[/QUOTE]
spot ve vadelinin 15 dakikalıgı alda..
onlar sata gelirse arkaya yaslanırım...
alda oldugu için bir ara uzun denemesi yaptım..aynı yerden verdim geri..
şu an kısayım..ama dediğim gibi 15 ler alda hala....
[QUOTE=mbm;35979]geceden yarım kısaydım ben..
cumadan bugün için tavan bekleyen arkadaşlar olsada...
kalan yarıyıda 45300 den kısaldım...
şuan 5 daklık satta.. 15 dakikalık alda....
15 dakikalıga bakıyorum..sata gelecekmi diye.......[/QUOTE]
endeks kağıtlarında 1 tavandan sonra 2.tavan zor oluyorken cuma günü pazartesi için vobda tavan bekleyen kimmiş?
cuma yaşanan ayı piyasalarında yaşanan ender bir durumdur. hedef aşağısıdır yukarısıdır ama bunlar ne tavanla ne tabanla olacaktır.
dowda 11090 a kadar geri çekilme makul olacaktır şimdilik.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;35993]endeks kağıtlarında 1 tavandan sonra 2.tavan zor oluyorken cuma günü pazartesi için vobda tavan bekleyen kimmiş?
cuma yaşanan ayı piyasalarında yaşanan ender bir durumdur. hedef aşağısıdır yukarısıdır ama bunlar ne tavanla ne tabanla olacaktır.
dowda 11090 a kadar geri çekilme makul olacaktır şimdilik.
sevgiler.[/QUOTE]
evet haklisin ben 9 ayda bir kere sahit oldum.
ama sn. teo un dedigi durumlarida ortadan kaldirmak icin tavan yuzde 15 cekildi boylece sacma durumlarin olusma ihtimali biraz daha azaldi.
[quote=nyse-dj;35994]evet haklisin ben 9 ayda bir kere sahit oldum.
ama sn. teo un dedigi durumlarida ortadan kaldirmak icin tavan yuzde 15 cekildi boylece sacma durumlarin olusma ihtimali biraz daha azaldi.[/quote]
ben ömr-ü hayatım boyunca ilk kez gördüm:)
yön kanımca aşşagı..1-3 günlük..ama asıl tretn yukarı..garantide 3,40 dan kapanış ve tarihi rekor hacim zaten bunu göstermişti..ama vob sistem hala al /tut da...40.400 den beri..
[QUOTE=nyse-dj;35994]evet haklisin ben 9 ayda bir kere sahit oldum.
ama sn. teo un dedigi durumlarida ortadan kaldirmak icin tavan yuzde 15 cekildi boylece sacma durumlarin olusma ihtimali biraz daha azaldi.[/QUOTE]
bir gün tama terse yakalanıpta açılıştan %13 yani %130 vermekte var ama şimdi dikkat. heme sermaye hem borç.:confused:
Dax 15 dakikalık RSI da negatif uyumsuzluklar var.. Aşağı bekliyorum..
arkadaşlar !!! forexde sesli alarm neden garip çalışıyor..ekran bombardımana ugruyor..benim istediğim ;,mesela rsı 40 ı geçince sesli uyarı yapması..ama bu bir türlü olmuyor...
parite bilir uzlaşmalar da geldikçe extra kısa :) tıpkı cuma günü uzlaşmalarla tavandan sıraya girip uzayanlar gibi:) (not: lafım size değil sn jelibon siz ayrısınız)
bende ise yön yok...
haber kaynaklı iki yönede sert hareket olabilir....
teknik kısa vadede aşagı desede hala alda bende..
kısayım ama her an uzunlayabilirim...aldayız çünkü...spot dahil..
ancak sata gelirse rahatlarım.......