gunaydin 875 short
Printable View
gunaydin 875 short
[quote=selçuklu;260470]alamadım don gömlek flat kaldım iyimi .. vay anasını ... üvvvv ..[/quote]
selçuklum gayet kuvvetli başladı be,:)
yeni dip gelmeden doğrudan yukarı gidebilir gibi geliyo bana,ne dersin?:confused:
T..CT..CT..C
[QUOTE=saraylı;260476]selçuklum gayet kuvvetli başladı be,:)
yeni dip gelmeden doğrudan yukarı gidebilir gibi geliyo bana,ne dersin?:confused:
T..CT..CT..C[/QUOTE]
spot bi açılsın bakalım abi .. hayırlısı .. bencede yön yukarı .. üvvv :o:o
sn. saraylı; agırlıklılar(6-10),ema 55 altında..ama 6-10 yukarı olarak kesişmiş..fiyatda ema 55 üzerinde..
burada uzun için 6-10 nun (zaten yukarıyı gösteriyorlar),deger olarak ema55 üzerine çıkması gerekiyormu..
abi karışık durum..:)
[quote=a.kaya;260474]ASTİ Hocam dün kapanışta gelen geçici Al sinyaline uymadık hale bakkkkk üüü üüü üüü[/quote]
Yapabileceğim bişi varmı kayabosss:rolleyes:
Şahsen ben dün 175 den şortları kapatmış olmanın huzuru ile yetiniyorum şimdilik. o bağa yeter..Sİsteme dakmış oldum..Şimdilik..:D Sistemde al vermediği için 900 den 1/5 şort yaptım..teprik ederim
Tüm forum sakinlerine günaydın, benim bir sorum olacak konuda bilgisi olan arkadaşlara; AYM. kararı açıkladı ve CHP'nin başvurusunu reddetti diyelim piyasanın yukarı gidecegine herkes inanıyor. Peki teknik olarak nereye kadar gidebilir dünya koşullarınıda göz önünde tutarsak. Cevap veren arkadaşlara şimdiden Tşk.
pala 875 shorta senden 875 puan bekliyorum kirma beni:)
günaydın arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
[quote=abka;260479]sn. saraylı; agırlıklılar(6-10),ema 55 altında..ama 6-10 yukarı olarak kesişmiş..fiyatda ema 55 üzerinde..
burada uzun için 6-10 nun (zaten yukarıyı gösteriyorlar),deger olarak ema55 üzerine çıkması gerekiyormu..
abi karışık durum..:)[/quote]
eğer ema55 yukarı döndüyse yani artan bir tempodaysa wma lar yukarı kestiyse vw fiyat ta ema yı yukarı kesince almalı...
wma ların ema55 altıda ya da üstünde kesişmiş olması önemli değil,önemli olan birbirini kesmeleri ve fiyatın da ema55 i yukarı kesmesi...
mesela sabah doğrudan long çılmalı sisteme göre...:)
[quote=atakir;260481]Tüm forum sakinlerine günaydın, benim bir sorum olacak konuda bilgisi olan arkadaşlara; AYM. kararı açıkladı ve CHP'nin başvurusunu reddetti diyelim piyasanın yukarı gidecegine herkes inanıyor. Peki teknik olarak nereye kadar gidebilir dünya koşullarınıda göz önünde tutarsak. Cevap veren arkadaşlara şimdiden Tşk.[/quote]
günaydın,
burası daytrader topiği,piyasa teknik olarak str sisteminin sat verdiği yere kadar çıkabilir...:..::..:
way biaaaa.. sistem hala al vermedi..o zaman şortlara takviye...sistem bu ısrarında haklı çıkarsa ona kola ısmarlayayım..haksız çıkarsa da, artık stoplayıp longa geçiciz her nerede long verirse...
[quote=padişah;260483]günaydın arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.[/quote]
Padişahım hoşgeldin...:p
Günaydın,bol kazançlar herkese
Yeni bir sabah, yeni bir gap... :)
Sistemdeki hangi türde gap'lerle poz değiştirilip hangileri ile değiştirilmeyeceğine dair kodu haftasonu komple elden geçirmiştim. Ben de sistemlerim de sürekli gap yediğimiz için böyle birşey bana şart. :)
Sonuçta sistem bu gap'i poz değiştirmeye layık bulmadı. Bu bir kumar tabi, eğer kodladığım mekanizma burada yanılıyorsa daha yüksekten long'a döneceğim, ama uzun vadede VOB koşullarında bu yaklaşımın daha çok kazandıracağını düşünüyorum, çünkü günün en yükseğinin birinci çubukta görüldüğü birçok gün oluyor. O günlerde oradan long'a dönmek intihar oluyor.
Al sinyali gelirse gözünün yaşına bakmam long'larım. O zamana kadar dünkü short'larla devam...
yyfd üüüüüü
yorum yok flat devam .. üüüüüü
[quote=padişah;260483]günaydın arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.[/quote]
PAdişahım çok yaşa!!! :p:pFerman seninse forum bizimdir:D:D
gibi örnekler çoğaltılabilir...Hoşgeldin.brv
[quote=selçuklu;260493]yyfd üüüüüü
yorum yok flat devam .. üüüüüü[/quote]
patron hele bi sayım yapsan. dünkü yeşil a-b-c dediğin 1-2-3 oldu ve 70100 e geri çekilme 4 oldu diyebilirmiyiz? bu durumda 5 in hedefi ve üst derecesi ne olur?
direnclerin uzerine attık gepli yukseliş devam bir yere acele veya haber gelecek havası var bugun..
bol kazanclar
gunaydin millet, iyi bir gun olur umarım herkes adına
pivot...........70.750
ema55.........70.450
etr da al verdi...:)
Exhaustion Gap denen gap çubuklarına yakın geçmişten örnekler...
Ne yazık ki bir gap çubuğunun exhaustion gap mi, Pro gap veya Gap&go denen türde bir gap mi olduğunu anlamak çok zor iş. Birçok parametreye bakmak gerekiyor. Çok doğru programlasanız da asla %100 tutturamazsınız zaten. Uzun vadedeki permansı değerlendirmek lazım...
[quote=Strategist;260491]Yeni bir sabah, yeni bir gap... :)
Sistemdeki hangi türde gap'lerle poz değiştirilip hangileri ile değiştirilmeyeceğine dair kodu haftasonu komple elden geçirmiştim. Ben de sistemlerim de sürekli gap yediğimiz için böyle birşey bana şart. :)
Sonuçta sistem bu gap'i poz değiştirmeye layık bulmadı. Bu bir kumar tabi, eğer kodladığım mekanizma burada yanılıyorsa daha yüksekten long'a döneceğim, ama uzun vadede VOB koşullarında bu yaklaşımın daha çok kazandıracağını düşünüyorum, çünkü günün en yükseğinin birinci çubukta görüldüğü birçok gün oluyor. O günlerde oradan long'a dönmek intihar oluyor.
Al sinyali gelirse gözünün yaşına bakmam long'larım. O zamana kadar dünkü short'larla devam...[/quote]
Bende benzer bir kod yazmıştım ama long/short adverse yükselmişti.Bu konuya dikkat et patron.
strategist patron ankete yazmışmıydın shortum deye :D:D :)
[quote=seagate;260505]strategist patron ankete yazmışmıydın shortum deye :D:D :)[/quote]
Yazdım tabi... Dow bile kapalı olmasına rağmen niye + gap oldu zannediyorsun... :..:
[quote=Astatin;260480]Yapabileceğim bişi varmı kayabosss:rolleyes:
Şahsen ben dün 175 den şortları kapatmış olmanın huzuru ile yetiniyorum şimdilik. o bağa yeter..Sİsteme dakmış oldum..Şimdilik..:D Sistemde al vermediği için 900 den 1/5 şort yaptım..teprik ederim[/quote]
900 den onayladı benimki dünkü kapanışta gelen geçiyi üüü ama açılışlamı geldi şimdi bu sinyal sayıcaz yoksa dünden devam mı işte burda kararsız kaldım :) :..:
750 altı istop longum .. bakalım bakalım .. üvvvv .. ingaaaa ...
[quote=flexy;260504]Bende benzer bir kod yazmıştım ama long/short adverse yükselmişti.Bu konuya dikkat et patron.[/quote]
Evet çok dikkatli olmak lazım, ama ne yazık ki gap'ler VOB'un acı gerçeklerinden biri. Geceye poz ile girmeyen mekanik sistemlerim uzun vadede para kazanamıyorlar. Herhangi bir daytrading sistemini full mekanik olarak programlarsanız uzun vadede verdikleriyle aldıklarının yaklaşık denk olduğunu görürsünüz. En azından bende durum böyle oldu. Bunun benim tespit edebildiğim tek istisnası ORB'u full mekanik olarak uygulamak, ancak karı alıp çıkmamak ve pozu ne olursa olsun gün sonuna dek açık tutmak.
Eğer full mekanik sistem kullanacaksak geceye poz ile girmek ve gap'lerin yönünü doğru tahmin etmek sistem için şart ne yazık ki. Eğer gap yerse de poz değiştirip değiştirmeyeceğini doğru bilmesi şart. Bu şartlar sağlanamıyorsa VOB'da kısa dönemli bir full mekanik bir sistemle para kazanmak çok zor geliyor bana. Becerebilenler benim bilmediğim şeyler biliyorlar. Bu yüzden son zamanlarda tamamen gap'ler üzerine yoğunlaştım. Bu işi bu yaz sonuna kadar çözemezsem saatlik altı sistemlerle uğraşmayı bırakmayı düşünüyorum.
Aslında hep düşündüğümün tersini yapsam sorun kalmayacak ama neyse... :)
Dün akşam yürüyüş yaparken ,baktım bi adam vuvuzella satıyor...:)
Hemen aldım bi tane,arkadaşım sen manyaksın ,dedi,ona katılmıyom....:::
Yaklaşık 24.00 de eve geldim,ambalajını çıkarıp denedim,çalması zor ama ötünce de susmuyo...:p
Bayağı bi uğraştım,kimse kapıya gelmedi,komşularım çok iyidir...:..:
Maçları sesini kısıp dinliyorum,vuvuzellamın sesini yoksa duyamıyorum...:D
Bundan sonra her zararlı trade den sonra ,stres çözmek amacıyla çalmayı düşünüyorum...:..:
:::::::::
[quote=saraylı;260489]Padişahım hoşgeldin...:p[/quote]
hoşbulduk. buranın bir padişaha ihtiyacı olduğunu duymuştum:)
975 den long üwwww :eek: ulan be şu sisteme güvenmeyi ne zaman öğrenecem bilemiyorum kızıyorum kendime
sistemin ilk geçici sinyalinden 700 puan yukarısından açtık
[quote=hpy;260425]Kanal grafiğimiz her zamanki gibi çalışmaya devam ediyor.Bugün yine yatay yeşil denemesiyle karşılaştık.Yarın için düşüncem sağ alt tarafta büyük olarak gösterdiğim şekilde yatay yeşilin yukarıya geçilip yatay mavi dirence öpücük atılması ve kapanışın yine cuma ve bugünkü gibi yatayda olması.yatay mavi 71350 seviyelerinden geçmekte.
70000 altına gerileyen vadelide long stop ve aşağıdan long açmayı deneyebilirim.
[IMG]http://i49.tinypic.com/dptlvq.jpg[/IMG][/quote]
Günaydın.71300 e reverse için emir girtdim.70100-70000 aralığından almak üzere.Herkese bol kazançlar.
Patron hic heyecan yok 875 short devam....71200 u gecerse heyecan baslar ama:)
[B][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE][COLOR=darkorange]4.Direnç : 72.425[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]3.Direnç : 71.725[/B]
[B]2.Direnç : 71.025[/B]
[B]1.Direnç : 70.650[/B]
[/COLOR][B]Pivot : 70.325[/B]
[B]1.Destek : 69.950[/B]
[B]2.Destek : 69.625[/B]
[B]3.Destek : 68.925[/B]
[B]4.Destek : 68.225[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[COLOR=darkorange][B]4.Direnç : 71.200[/B]
[B]3.Direnç : 70.875[/B]
[B]2.Direnç : 70.650[/B]
[/COLOR][B]1.Direnç : 70.500[/B]
[B]1.Destek : 70.050[/B]
[B]2.Destek : 69.900[/B]
[B]3.Destek : 69.675[/B]
[B]4.Destek : 69.350[/B]
eğer 71.200 ü geçersek,71.725 ve 72.425 var yukarda....brv
abowwwwwwww günlükte geçici AL geliyi
[quote=trader38;260496]selçuklu patron hele bi sayım yapsan. dünkü yeşil a-b-c dediğin 1-2-3 oldu ve 70100 e geri çekilme 4 oldu diyebilirmiyiz? bu durumda 5 in hedefi ve üst derecesi ne olur?[/quote]
ne buyurdun:::
arkadşalar ben diyorumki 70075 deki direnç çok sağlam bi kırılırsa yukarılara hızlı gideriz gibime geliyor
Bu kumarı ufak zararla kaybettik... Benim hayırsız da long'a döndü... Gap'in essah gap olduğuna karar verdi... :) Direkt gap çubuğuyla birlikte long'a dönmeye göre 125 puan daha zararlı oldu, ama bu yaklaşım dediğim gibi bazen de binlerce puanlık fake'leri engelleyebiliyor... Uzun vadedeki performansını görelim bakalım... Nasıl olsa her sabah tersteyim, her gün yeni bir test fırsatı... :)
[QUOTE=trader38;260535]ne buyurdun:::[/QUOTE]
abi bişey buyurmadım daha ... telefon trafiği baş gösterdi sabh sabah .. üvvvv :o:o:o .. du bakalım abi ..
asti hocam işte buda dün gelen kapanıştaki AL sinyali :confused: :o :o
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/6/1080.jpg[/img][/url]
[quote=Strategist;260539]Bu kumarı ufak zararla kaybettik... Benim hayırsız da long'a döndü... Gap'in essah gap olduğuna karar verdi... :) Direkt gap çubuğuyla birlikte long'a dönmeye göre 125 puan daha zararlı oldu, ama bu yaklaşım dediğim gibi bazen de binlerce puanlık fake'leri engelleyebiliyor... Uzun vadedeki performansını görelim bakalım... Nasıl olsa her sabah tersteyim, her gün yeni bir test fırsatı... :)[/quote]
bu işi iyi biliyosun hocam zararı ufak tutacaksın her zaman yoksa bu piyasa yer bitirir insanı .dng