[quote=saraylı;373183]kd=66.100
:yü:[/quote]
Saraylı abi varmı değişiklik kd mizde 66 400 lere geldıkmı
Printable View
Saraylı abi varmı değişiklik kd mizde 66 400 lere geldıkmı
[quote=brokerturk;373201]Saraylı abi varmı değişiklik kd mizde 66 400 lere geldıkmı[/quote]
kd=67.375
:yü:
[IMG]http://i53.tinypic.com/2udupts.jpg[/IMG]
Bu poz a 65.300 ekim vade girdim,
kd=67.375 olduğuna göre yaklaşık 2000 puan karı kilitledi sistem,.brv
eylül ayına iyi başladık,
sonunu da iyi getirelim inş...:rolleyes:
67775 ten kısaldık bakalım..
bişeyler eksik gibi dursada imama uyduk histeme değil :)
şimdi burada 2500 puan karda iken poz u kapatmamaya,
"let profits run" düsturunu sabırla uygulamaya,
bunun için sisteme tam bağlı kalmaya,
önemli bir gerekçe olmadıkça işlem yapmamaya,
tradingde "Disiplin " deniyor...
;)
merhaba spk nın yeni düzenlemesi ne kadar uygulanabilir? işlem yaptığım forex firmamdan çok memnunum ama 31 Agu sonrası kendilerinin işlem yapmtırması spk tarafından yasal değil artık . Ben istediğim gibi yurtdışındaki forex firmalarından hesap açabilirim spk buna ne diyebilir ki ? bunun nasıl önüne geçebilir.
[QUOTE=Vernikci;373208]merhaba spk nın yeni düzenlemesi ne kadar uygulanabilir? işlem yaptığım forex firmamdan çok memnunum ama 31 Agu sonrası kendilerinin işlem yapmtırması spk tarafından yasal değil artık . Ben istediğim gibi yurtdışındaki forex firmalarından hesap açabilirim spk buna ne diyebilir ki ? bunun nasıl önüne geçebilir.[/QUOTE]
para transferleri tr üzerinden yapılmadığı sürece karışamaz zaten işlemlerinize.. bide bu transferi farketmeleri lazım tabi , yani takibatı filan sıklaştırmalı ki yaptırım diyebilelim . bunun dışında karışamaz gibi görünüyor.
tabi bir de işin magduriyet boyutu var , spk belirli seyleri yasal olarak sınıflandırırken bunlara karsı kullanıcıları korumayı ve kollamayı da vaadediyor. firmalara yaptırım uygulayabiliyor , eğer siz yabancı ve spk denetiminde olmayan bir firma kullanacak olursanız ve ilerki zamanlarda magdur edildiğinizde spk üzerinden yasal bir hak arama yolunuz olmuyor. kendi başınızın çaresine bakmanız gerekecek ..
[quote=Vernikci;373208]merhaba spk nın yeni düzenlemesi ne kadar uygulanabilir? işlem yaptığım forex firmamdan çok memnunum ama 31 Agu sonrası kendilerinin işlem yapmtırması spk tarafından yasal değil artık . Ben istediğim gibi yurtdışındaki forex firmalarından hesap açabilirim spk buna ne diyebilir ki ? bunun nasıl önüne geçebilir.[/quote]
Bu konuda hiç benim bilgim yok,bilgisi olan arkadaş varsa size yardım edebilir?:)))
aldıkça alıyor aldıkça alıyor :) demekkı bu vadenın olayı da bu .. gece sefer satıkca satıyordu ..
[quote=saraylı;373207]şimdi burada 2500 puan karda iken poz u kapatmamaya,
"let profits run" düsturunu sabırla uygulamaya,
bunun için sisteme tam bağlı kalmaya,
önemli bir gerekçe olmadıkça işlem yapmamaya,
tradingde "Disiplin " deniyor...
;)[/quote]
sonunu and içerim dıye degıssek tam our abi :) :)
[quote=The Tatar;373206]67775 ten kısaldık bakalım..
bişeyler eksik gibi dursada imama uyduk histeme değil :)[/quote]
Patrrrooooonnnnnnn:D:D:D...Verdikleri görüntü /piyasayı inandırdıkları şekil; ABD Tarım Dışı İstihdam verisi iyi gelirse vob %5, kötü gelirse %8 çıkar:D:D süsü veriyorlar...
Diğer yandan piyasa, "burası TC, ABD verisinden DAX dan DJ den bize ne" modunda...
Ve hepsinden daha önemlisi 1923 alda...:):)
Sonuç, gısa için çok şey eksik..Ha sen böyle konuşuyonda kendin neettin dersen; biz tatildeyken tepeden 300 puan vererek (bizim kapanışa göre 50 puan falan artı olsa da) momentumu taraf değiştiren FDJ e rağmen piyasa artı açar ve ilk 15 dakika orda kalırsa stoplamak lazım diye plan yapmıştım...Realize olan durumu söylemeyeyim..:D
Ama şunu diyeyşm her an reşortabilirim:o