geceye kesin ve kesin kısa ben.......başkalarına karışmam......
Printable View
geceye kesin ve kesin kısa ben.......başkalarına karışmam......
:D:D:D[quote=selçuklu;117529]haftasonuna kısa dow kapanış tahminim. .. 7998,98[/quote]
kayıtlara geçsinmi..çok fantastik de o açıdan:D:D
[QUOTE=Astatin;117532]:D:D:D
kayıtlara geçsinmi..çok fantastik de o açıdan:D:D[/QUOTE]
he bak kayıtlara geçsin demeyi unutmuşum ... vay anasını ... kayıtlara geçsin lütfen ... :D:D:D:D:D:D
[QUOTE=Astatin;117530]MBM bi de benim recam olacak...439xxx kapanış lütfen. xxxx in ne olacağı sorun değil...ooo sevindirir o x[/QUOTE]
fdow ineklik yapıyor......biz kapanınca düşecekmiş....
gapla geçsek dediğin yeri direkman...
olurmu...sakıncası varmı
TÜm Kadar Kısa bu foruma fazla UZUN geceye p.tesi akşama muhakkak kısa hıstemsellll ters teorıler kuramı ? az bişey kısmayın darılırım bahh 44100 löng
[quote=mbm;117534]fdow ineklik yapıyor......biz kapanınca düşecekmiş....
gapla geçsek dediğin yeri direkman...
olurmu...sakıncası varmı[/quote]
yok canım ne sorun olacak..olsun da çamurdan olsun yada 22:59 da olsun..nema problema....:..:
Vazcaydım haftasonuna löngür löngür
teşekürüm bitmiş....
[quote=MMO;117521]sistem sahibi arkadaşlar son sinyalleriniz nedir acaba? teşekkürler.[/quote]
sadece kısa periyotlu olanı short yaktı.
onunda stop seviyesi kapanış itibariyle 44325.
yalnız bu VOB huy huyladı suy suyladı beni :( güçlü gördüm kendisini.. :( artık kader ve sistem
bende kısa girdim haftasonuna..
pek ümitli değilim yalnız..
arkadaşlar aracı kurum tavsiye edebilecek varmı. özele mesaj atarmısınız.
komisyon oranı , derinlikli matriks ve hizmet yönünden sizin tavsiyeleriniz benim için önemli . onbinde 6 komisyon ödüyorum. derinlikli matriks yok. 150 endeks kontrat aylık işlem yapıyorum.
KISA ların 1/2 sini geri aynen iade ettim 44.150 den 70 pıvan zararla...kardayım ama değil mi? gidip tepeden 775 ten STOP ta olabilirdik :p
şimdi elde kalan poz tüm alacağım pozun 1/3 ü oldu...2 posta daha vereceğim...bu piyasa düşmez...bana kızmayın SHORT çular emme bi türlü hissiyatım temam demiyor...hiç bu kadar direnmemişti hislerim fXcinin ANNASI gibi oldu...
hala 1/3 SHORT um ama düşüş için BİŞEY EKSİK :D
Cevap verirseniz sevinirim...Bilgisi olan arkadaşlara, Sanko da VOB işlemleri için fikir danışmak isterim...
Kontrat maliyeti , işlemlerki hız, kesinti oluyormu vs... kısaca tavsiye edermisiniz???
[quote=Larossıan;117544][URL="http://img39.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2c.png]"][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/1804/screenhunter2c.png[/IMG][/URL]
son durum hasan abinin dediği gibi temmuza kadar tutacaklarmı ne :)[/quote]
hasan abi kim yaww
ANNA lönk kapadı gayri ben ona uymayorum
[QUOTE=Astatin;117546]hasan abi kim yaww[/QUOTE]
tanımıyormusun .dng
[quote=erkan.;117542]arkadaşlar aracı kurum tavsiye edebilecek varmı. özele mesaj atarmısınız.
komisyon oranı , derinlikli matriks ve hizmet yönünden sizin tavsiyeleriniz benim için önemli . onbinde 6 komisyon ödüyorum. derinlikli matriks yok. 150 endeks kontrat aylık işlem yapıyorum.[/quote]
ben ikinci bir aracıyla anlaştım daha bu hafta..
onbinde 2,5 komisyon,matriks vip ekran,alım satım modülü mevcut.
44100 longler bir şey eksik oldugundan kapatıldı aslında hissem alda ama çok tırstım kaybetme psıkolojısı bu olsa gerek her kesin kazançı bol ve bereketlı olsun KISA Larınız çıcek UZUN larının GÜL olsun ....... hafta sonunuz ailenizle her gununuzden güzel olsunnnnnnnn dondurma yıyıp üşüymeyinn p.tesi iyi dinleninnn ......
PAMBIK..Bir şey eksik..Maneviyat..Yani dua..Ya da beddua..
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve son derece patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8200 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
Longa gel bostana gel, şorta gel destana gel..
[URL="http://img39.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2h.png]"][URL=http://img39.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2h.png][/URL][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/5972/screenhunter2h.png[/IMG][/URL]
geceye uzun kaldım hayırlısı bakalım:)son
[quote=SEYYAH;117543]
hala 1/3 SHORT um ama düşüş için [B]BİŞEY EKSİK[/B] :D[/quote]
Beşinci element mi?? :D
[quote=YAVUZHAN;117549]ben ikinci bir aracıyla anlaştım daha bu hafta..
onbinde 2,5 komisyon,matriks vip ekran,alım satım modülü mevcut.[/quote]
aracı kurumun adını söylemen mümkünmü .
cevabın için ayrıca teşekkürler.
[quote=Dani19;117545]Cevap verirseniz sevinirim...Bilgisi olan arkadaşlara, Sanko da VOB işlemleri için fikir danışmak isterim...
Kontrat maliyeti , işlemlerki hız, kesinti oluyormu vs... kısaca tavsiye edermisiniz???[/quote]
ben kullanıyorum gayet güzel.
sankoyu soran arkadaş
ben sankoyla çalışıyorum
kontrat başına 1 tl veriyorum
fazla bi sorunla karşılaşmıyorum
işlem yaptığın kontrat sayısı fazla olursa derinlikli ekran veriyolar
mehmet çelik ve burak arkadaşımız ilgileniyor
[QUOTE=YAVUZHAN;117549]ben ikinci bir aracıyla anlaştım daha bu hafta..
onbinde 2,5 komisyon,matriks vip ekran,alım satım modülü mevcut.[/QUOTE]
SANKOdan pahalı kalmış.
[quote=erkan.;117542]arkadaşlar aracı kurum tavsiye edebilecek varmı. özele mesaj atarmısınız.
komisyon oranı , derinlikli matriks ve hizmet yönünden sizin tavsiyeleriniz benim için önemli . onbinde 6 komisyon ödüyorum. derinlikli matriks yok. 150 endeks kontrat aylık işlem yapıyorum.[/quote]
[quote=Dani19;117545]Cevap verirseniz sevinirim...Bilgisi olan arkadaşlara, Sanko da VOB işlemleri için fikir danışmak isterim...
Kontrat maliyeti , işlemlerki hız, kesinti oluyormu vs... kısaca tavsiye edermisiniz???[/quote]
Sayın erkan ve Sayın Dani19,
Hız açısından Tera'yı Sayın GOKHANFINDIK övüyor.Ben hiç çalışmadım.Fakat Sanko ve ayrıyeten 2 banka ve bir ismi lazım değil kurumla tecrübem var.Halen 1 banka ve Sanko ile çalışmaktayım.Banka platformunun bir sürü eksisi var.Haftada bir işlem yapıyorum.Sanko ise her yer donduğu halde işlem yapıyor ve fiyatı gerçek zamanlama ile görüyorsunuz.Matrix hızlı işlemlerin olduğu zamanda FX2000 den daha fazla donup fiyatları daha geç gösteriyor.Komisyon oranları ise Tera'nın düşük olduğunu arkadaşlar söylüyorken Sanko'nun oranlarının düşük olduğunu ben bizzat biliyorum.Başka kurumlar da vardır elbette fakat benim bilgim bunlarla sınırlı.
Bol şanslar...
Arkadaşlar hepinize iyi tatiller.
Rtb/erdogan:''spot pıyasada satılacak caylar, yapılacak analız sonuclarına gore fıyatlandırılarak satılacak''
[quote=Larossıan;117555]ben kullanıyorum gayet güzel.[/quote]
[quote=chn69;117556]sankoyu soran arkadaş
ben sankoyla çalışıyorum
kontrat başına 1 tl veriyorum
fazla bi sorunla karşılaşmıyorum
işlem yaptığın kontrat sayısı fazla olursa derinlikli ekran veriyolar
mehmet çelik ve burak arkadaşımız ilgileniyor[/quote]
[quote=mavi;117558]Sayın erkan ve Sayın Dani19,
Hız açısından Tera'yı Sayın GOKHANFINDIK övüyor.Ben hiç çalışmadım.Fakat Sanko ve ayrıyeten 2 banka ve bir ismi lazım değil kurumla tecrübem var.Halen 1 banka ve Sanko ile çalışmaktayım.Banka platformunun bir sürü eksisi var.Haftada bir işlem yapıyorum.Sanko ise her yer donduğu halde işlem yapıyor ve fiyatı gerçek zamanlama ile görüyorsunuz.Matrix hızlı işlemlerin olduğu zamanda FX2000 den daha fazla donup fiyatları daha geç gösteriyor.Komisyon oranları ise Tera'nın düşük olduğunu arkadaşlar söylüyorken Sanko'nun oranlarının düşük olduğunu ben bizzat biliyorum.Başka kurumlar da vardır elbette fakat benim bilgim bunlarla sınırlı.
Bol şanslar...[/quote]
Çok merci ilgi ve alakanıza...
[quote=MMO;117559]Arkadaşlar hepinize iyi tatiller.[/quote]
daha erken mamo..23:00 da gel
IMF TEMSILCISI:MALI POLITIKA 2009'DA DAHA KAPSAMLI OLMALI-CNBCE
-MATRIKS-
ver tabana ver tabana :)
[quote=VOBiX;117557]SANKOdan pahalı kalmış.[/quote]
sanko evrakları duruyor masamda..1 yılı geçti,1 ytl kampanyası çıktığı zaman hesap açıcaktım,kargoyla yolladılar evrakları ama sonra vazgeçtim bikaç olumsuz şey okudum forumlarda yoğunluktan dolayı alım satım modülü problem çıkartıyor diye.geliştirmişlerdir şayet söylenenler doğruysada ancak bursada şubeside olmadığından üstünde durmadım.demek istediğim sanko 1 ytl kampanyası başlatınca hemen hemen tüm aracılar yelkenler suya indi.2,5 - 3 sorgu sualsiz veriyorlar..
ben deniz yatırım ve yfas ve atayatırımla çalışıyorum.
sankonun trade expresi var süper.
fx için hangi kurumlarla çalışıyorsunuz arkadaşlar
bu arada komisyon için fazlada bastıracak kapitale sahip değilim..o yüzden eyvallah dedim 2,5 orana.eskilerin hatırına fazlada sorun yaşamıyorum kurumlarla genelde istekler karşılanıyor..
ben matriks ekran almak amacıyla değiştirdim kurumu.
foreks çok zayıf matrikse göre..
bence tabi.
[quote=Astatin;117563]IMF TEMSILCISI:MALI POLITIKA 2009'DA DAHA KAPSAMLI OLMALI-CNBCE
-MATRIKS-
ver tabana ver tabana :)[/quote]
ne demiş ne demiş :..:
herkese iyi haftasonları..bir daha böyle bir 10 gün yaşamamak dileğiyle...
bir düşüremişsiniz şu vob zımbırtısını, güya foruma emanet ettiydim kısaları:D
daha öncede defalarca söylediğim her gece kısa olmadı flat
bu gecede kısa devam,
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum:)
herkeslere iyi tatiller.
[URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=geber.png][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6585/geber.png[/IMG][/URL]