-
22.09.2008 15:35:10 *mitsubishi Morgan Stanley'in Yüzde 20'ye Kadarını Almayı Planlıyor
22.09.2008 15:36:17 *mitsubihi Ufg'nin, Morgan Stanley'in Ne Kadarını Satın Alacağı Defter Değerine Bağlı
22.09.2008 15:36:38 *mitsubihi Ufg'nin, Morgan Stanley'e Yapacağı Maksimum Yatırım 900 Milyar Yen Olacak
22.09.2008 15:37:04 *mitsubihi Ufg, Morgan Stanley Yönetim Kuruluna En Az 1 üye Verecek
-
sn catedral, bu şamadan sonra bence bir müddet dinlenin. işlem yapmayın. forumda da sadece belirli bir yönde ısrarla yazı yazmayın. sizin iyiliğiniz için naçizane tavsiyem. umarım sabah gerçekten kısa poz. taşımıyordunuz...
Bol kazançlar.
-
cuma alamadığını 5 dakikada aldı vadeli yine..
-
[QUOTE=BULUT;36049]sn catedral, bu şamadan sonra bence bir müddet dinlenin. işlem yapmayın. forumda da sadece belirli bir yönde ısrarla yazı yazmayın. sizin iyiliğiniz için naçizane tavsiyem. umarım sabah gerçekten kısa poz. taşımıyordunuz...
Bol kazançlar.[/QUOTE]
TEBRİKLER sAYIN bULUT AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORDUK AMA ERKEN ÇIKTIM.
-
Bayram şekeri parası çıkaracaklar.
-
sayin arkadaslar siz dusecekmi cikacakmiyi tartisiyorsunuz ben bir kademe ileri gittim dusunun bir dusen fiati yukseltebilir yada cikan fiati durdurabilirim belki terse bile donebilir. isteyenler icin kullanabilirim. teklifleri bekliyorum.
-
[QUOTE=BULUT;36049]sn catedral, bu şamadan sonra bence bir müddet dinlenin. işlem yapmayın. forumda da sadece belirli bir yönde ısrarla yazı yazmayın. sizin iyiliğiniz için naçizane tavsiyem. umarım sabah gerçekten kısa poz. taşımıyordunuz...
Bol kazançlar.[/QUOTE]
******* nesin beeee.. ***** . Burda yazmadık diye bitarafına kına yakmana gerek yok. 44850 den beri uzunum.
Ayrıca haber pompasıyla çıkan piyasa balondur. Tekrar*******. Uzun işedin. Ama dikkat et prostat olma.
Bi *****bilsende yukarı desen anliycam.
-
[QUOTE=catedral;36055]
******* nesin beeee.. ***** . Burda yazmadık diye bitarafına kına yakmana gerek yok. 44850 den beri uzunum.
Ayrıca haber pompasıyla çıkan piyasa balondur. Tekrar*******. Uzun işedin. Ama dikkat et prostat olma.
Bi *****bilsende yukarı desen anliycam.[/QUOTE]
bu kadar alınganlık göstereceğinizi bilsem yazmazdım. yazının içeriği çok ayıp. ben senin ve forumdakilerin iyiliği için yazmıştım. Seni kırdıysam özür dilerim. bu uslubun bu formumuza yakışmadı...
-
Katılımcıların yüksek seviyesinden dolayı bu foruma teşekkürler, işte Voborsa farkı.
-
[QUOTE=BULUT;36056]bu kadar alınganlık göstereceğinizi bilsem yazmazdım. yazının içeriği çok ayıp. ben senin ve forumdakilerin iyiliği için yazmıştım. Seni kırdıysam özür dilerim. bu uslubun bu formumuza yakışmadı...[/QUOTE]
Senin varlığının bu foruma yakıştığını düşünsem olurda
-
[QUOTE=BULUT;36056]bu kadar alınganlık göstereceğinizi bilsem yazmazdım. yazının içeriği çok ayıp. ben senin ve forumdakilerin iyiliği için yazmıştım. Seni kırdıysam özür dilerim. bu uslubun bu formumuza yakışmadı...[/QUOTE]
irrite edici bir mesaj yazmışınız .. verilen tepki ... doğaldır...
-
[QUOTE=catedral;36055]Salakmısın nesin beeee.. geri zekalı. Burda yazmadık diye bitarafına kına yakmana gerek yok. 44850 den beri uzunum.
Ayrıca haber pompasıyla çıkan piyasa balondur. Tekrar geri zekalı. Uzun işedin. Ama dikkat et prostat olma.
Bi bok bilsende yukarı desen anliycam.[/QUOTE]
sevgili catedral size yakismadi
hele bir bayana hic