-
[quote=saraylı;373293]kd=67.300
:dü:[/quote]
kd=66.900
:dü:
1923 yine karı kilitledi,+.
sabah görülen en düşük 65.800 civarı tekrar bir dip gelebilir,bu durumda kd aşağı gelir ve karımız artar,
yok eğer doğrudan yukarı gidersek tekrar 68.500 civarı test edilir biz de o zaman zaten uzuna geçmiş oluruz...
arkanıza yaslanıp çayınızı kahvenizi için bence...:rolleyes:;)::::..:
-
sarayli abi facede bir grup kursan icerik sadece uylere acik...sinyalleri ordada paylassan aninda haberimiz olurdu....burda bazaen gec kaliyorum refreshi yapiyorum ama facede hemen uyari gelir en azindan cok mu sey istedim acaba?
veya msn de olur:)
-
[quote=last trader;373301]sarayli abi facede bir grup kursan icerik sadece uylere acik...sinyalleri ordada paylassan aninda haberimiz olurdu....burda bazaen gec kaliyorum refreshi yapiyorum ama facede hemen uyari gelir en azindan cok mu sey istedim acaba?
veya msn de olur:)[/quote]
face si olmayanlar ne yapcak peki :(
-
[quote=last trader;373301]sarayli abi facede bir grup kursan icerik sadece uylere acik...sinyalleri ordada paylassan aninda haberimiz olurdu....burda bazaen gec kaliyorum refreshi yapiyorum ama facede hemen uyari gelir en azindan cok mu sey istedim acaba?
veya msn de olur:)[/quote]
last,
Bu çalışma şeklini voborsa için yaptım,sistem zaten ort günde bir defa falan sinyal veriyor,sizin için zor olmayacağını düşünüyorum,
yayını bu şekliyle belli bir müddet uygulayabilirim,çeşitli sebeplerden,1923 sinyallerini sisteminizi teyid için ya da yalnızca onu kullanabilirsiniz,
bu zaman zarfında sermaye olarak hızla toparlanın ,1923 hep iyi giderse tabiki,ama ben iyi gideceğini düşünüyorum,ona güveniyorum,o benim yenilmez armadam...
:)
şimdilik böyle ,...:)))
-
[quote=saraylı;373299]kd=66.900
1923 yine karı kilitledi,+.
sabah görülen en düşük 65.800 civarı tekrar bir dip gelebilir,bu durumda kd aşağı gelir ve karımız artar,
yok eğer doğrudan yukarı gidersek tekrar 68.500 civarı test edilir biz de o zaman zaten uzuna geçmiş oluruz...
arkanıza yaslanıp çayınızı kahvenizi için bence...:rolleyes:;)::::..:[/quote]
66900 altında iken KISA devam, üzerine geçtiğinde long der değilmi sistem ?
.dng
anlamamişsam kendime cezamı da kesiyim hemen
-
[quote=kulmer;373311]66900 altında iken KISA devam, üzerine geçtiğinde long der değilmi sistem ?
.dng
anlamamişsam kendime cezamı da kesiyim hemen[/quote]
66.900 altında kısa devam,kd herşey değil,
ancak,bu değerin üzerine gelince indikatörlere bakmak kaydıyla,eğer onlar da olur verirse,o noktada reverse yapıyoruz,yani kısalar kapanıyor,uzun açılıyor...sistemde flat yok...
ceza kesmeyin.:)))
-
[quote=saraylı;373299]kd=66.900
[/quote]
kd= 66.525
-
rastgele patronlar,iyi seanslar !
-
[quote=saraylı;373315]kd= 66.525
:dü:[/quote]
kd=66.350
-
sabirsizliklak kd nin al demesini bekliyorum hastayim bu kd ye abi:)
-
61000 altı yakışır 64550 çantada keklik zaten short devam.
-
saraylı abi eline sağlık..