[quote=Larossıan;117816]Asti senin sistem ne diyor longdamı acaba?[/quote]
LONK demeyen sistem kaldı mı larosss..AMa ben prensip olarak GAP dan sonra gelen ilk sinyale uymam..İkinciyi beklerim
Printable View
[quote=Larossıan;117816]Asti senin sistem ne diyor longdamı acaba?[/quote]
LONK demeyen sistem kaldı mı larosss..AMa ben prensip olarak GAP dan sonra gelen ilk sinyale uymam..İkinciyi beklerim
Matrikse saat 9.30 da 9.15 barı tamamlanıyor...
Herkeze günaydın sortcuyuz daha seansın basındayız bakalım gün nasıl gelişecek
[QUOTE=abka;117820]15 daklık grafikte ilk bar 09;20 dolunca oluştu...2.bar ise 09,35 dolunca oluştu...
normalde[B] 09;15 09;30 [/B]olması gerekmiyor mu...[/QUOTE]
dediğim olay metastockda oluyor...terslik yok mu..foreksde 9;15 9;30 olarak oluşurdu..
400 şort
[QUOTE=Astatin;117822]LONK demeyen sistem kaldı mı larosss..AMa ben prensip olarak GAP dan sonra gelen ilk sinyale uymam..İkinciyi beklerim[/QUOTE]
Geçen ay 29 işlemde 7475 puan kazandıran Platin sistem hala AL demedi. Gerçi matriksin işgüzarlığından dolayı ilk 3 dk verisi yok.
geçtiği drenci test edecektir.45250 yani bakaılm üzerinde tuunabilecekmi?
[QUOTE=traderx;117792]matriks yapacağını yaptı gene şort devam,
uzun zamandır böyle gap yememiştik oha falan olduk resmen.[/QUOTE]
45000 üzeri açarsa şort beklerim, altında açarsa longlarım stratejisi devam,
haliyle şort devam...
[QUOTE=Fantom;117814]cuma günkü longlarla devam
full long peh
shortçulara iyi çaktılar[/QUOTE]
GEÇMİŞ OLSUN DİYECEĞİNE ..ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN:mad::(
çok emin değilim emme bugünkü GAP tükeniş boşluğu olabilir...sadece ihtimal ama...artık düşüş yönünde fikir belirtmeye korkar olduk anasını satayım...:p
BJKAS taban...
kaç seferdir vadeliyi spotun üstüne alırlar diye yazdık kısmet bu günemiş şimdide 1000 puana çıkarmalılar.
[quote=QUEEN;117830]GEÇMİŞ OLSUN DİYECEĞİNE ..ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN:mad::([/quote]
Evet burada sayın Queen katılıyorum herkesin başına gelebilir shortcu arkadaşlar üzülmesin bunu çıkartırız.üüüBu hep böyle gitmez.Poz fazla ısrarcı olmamak bir süre flat kalmak daha mantıklı.
[quote=SEYYAH;117831]çok emin değilim emme bugünkü GAP tükeniş boşluğu olabilir...sadece ihtimal ama...[COLOR=red]artık düşüş yönünde fikir belirtmeye korkar olduk anasını satayım...[/COLOR]:p[/quote]
işte bu yüzden,
sırf bu yüzden,
yeni bir isim buldum sana,
tırsinaaaa :)..
şortuz pamık 400 denn..histemli...pis tedirginim
taze long 45200 !
Düşecek. 1/10 short daha. Toplam 6/10. 5/10'dan sonrasını bir seferde 4. dalga aşağı geçilirken sokacaktım ama bu "exhaustion gap" dayanılmaz. Artık 4/10 short ise 4. dalga aşağı geçilirken girilecek.
Bugün shortlayanlar çok şanslı bence, geçen hafta shortlamış olanlara ise sabır versin Allah. Ama pastaya bakınca yinede shortlamak daha avantak-jlı
dayan seyyah bu onların son çırpınışları yakında güneş bizim için dogacak güzel günler görecegiz
al sat yapmadan çıkmayak bu zarar,
44225 uzuna döndük.
bugün EFG soldan alıp sağdan çakmıyosa ne olayım...
[QUOTE=QUEEN;117830]GEÇMİŞ OLSUN DİYECEĞİNE ..ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN:mad::([/QUOTE]
banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
terste kalsak kimse bize geçmiş olsun demezdi
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele
Yalnız xu030 sport endeks 45.500 üstü kapatır VOB'da 45.65 üstü kapanırsa, short pozisyonlarım için tırsmaya başlarım. Fakat bozmam.(Ama bu seviyelerin geçilebileceğini özellikle spotta sanmıyorum)
[QUOTE=SEYYAH;117831]çok emin değilim emme bugünkü GAP tükeniş boşluğu olabilir...sadece ihtimal ama...artık düşüş yönünde fikir belirtmeye korkar olduk anasını satayım...:p[/QUOTE]
bizde olabilir ama dışpiyasanın daha yolu var özellikle dovun.
[URL="http://img268.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2s.png]"][URL=http://img268.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2s.png][/URL][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/8968/screenhunter2s.png[/IMG][/URL]
5-15
[quote=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/quote]
hocam, ben de longdum ama bu forumu başkaları ile karıştırma.
bizim burada, para önemsizdir geyiğine girmeyeceğim ama, terste kalan arkadaşlara "geçmiş olsun inşallah en kısa sürede çıkarırsınız" demek adettendir.
marakes nickli arkadaşımızın imzasını bir okumanı tavsiye ederim.
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim
uyuya kalmışım Allahtan Flat Her gece Flat oh ne rahat politikası uyguluyorum
Short kalan Arkadaşlara gecmiş olsun İnşallah zararlarını en kısa zamanda cıkarırlar
Bu Gap işi insanı arkadan Hancerlemek gibi gelir bana her zaman Sistemlere sıkı sıkı sarılacağız başka yolu yok Arkadaşlar
[QUOTE=traderx;117840]al sat yapmadan çıkmayak bu zarar,
44225 uzuna döndük.[/QUOTE]
44450 tekrar kısa..
[quote=sazan;117837]Düşecek. 1/10 short daha. Toplam 6/10. 5/10'dan sonrasını bir seferde 4. dalga aşağı geçilirken sokacaktım ama bu [B]"exhaustion gap"[/B] dayanılmaz. Artık 4/10 short ise 4. dalga aşağı geçilirken girilecek.[/quote]
banada öyle geldi abi yafu sanki son boşluk atıldı...du bakem nası olcek?
günaydınlar kelek bi gün neyseki 3 te 1 kısa kalmıstm artık ugrsıp durcaz gün içi zararı kapamaya..boll kazanclar
[QUOTE=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/QUOTE]
MUHATAP OLMIYCAM TEK ENGELLEDİĞİM KİŞİSİN BU YOLDA DEVAM ET.brv
saatlik grafikte yataydan çıktık gibi,doğruysa 46500 yeni hedefimiz...[B]bence...[/B]
[QUOTE=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/QUOTE]
arkadaşım mümkünse stress yaratmadan işine bak.
alış geldikce frene basıyorlar.spottada zirve geçmedigörüntüsü veriliyor.
büyük portföylerin uzunları realize etmesi için elverişli bir gün..
bugünde satmayıp yukarı yönde ısrar ederlerse yükseliş hedeflerini revize etmek gerekir..zira her zaman böyle ortam bulunmaz,bu hava oluşmaz.future lar % 1,5 + yı zorluyor,asya,avrupa % 3 ortalama seviyesinde + da.bakalım bu durumu değerlendireceklermi yoksa kutuyamı gidecekler :)
[QUOTE=Fantom;117814]cuma günkü longlarla devam
full long peh
shortçulara iyi çaktılar[/QUOTE]
Uzun zamandır böye yorumlar görmüyoduk. Modlardan ricam "Teşekkür Et" butonunun yanına "Nefret Et" butonu da ekleyin lütfen. Böyle mesajlara cevap yazmak ve onların mesajlarını alıntı yapmak zorunda kalmayalım...
[quote=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/quote]
HeLLim hanım gereğini yapar inşallah...ipini koparmış gelmiş buraya...
agresif alım satım yapan kurumların saçma sapan zamanlarda, saçma sapan yerlerden, saçma sapan miktarlarda işlem yapmalarına uyuz oluyorum...
buyur işte CSM.
abi 12 haftanın zirvesinden cayır cayır alım yapıyor. arızalı mıdır nedir...
hasbiiiiiiin...
fantom ben de sana bi çakarım noldunu anlamassın. bas git işine adamın canını sıkma. longdan kazandığının 1oo katı extreyi şorttan kar diye koyarım önüne eşşekden düşmüşe dönersin.
[QUOTE=Vob Trader;117859]fantom ben de sana bi çakarım noldunu anlamassın. bas git işine adamın canını sıkma. longdan kazandığının 1oo katı extreyi şorttan kar diye koyarım önüne eşşekden düşmüşe dönersin.[/QUOTE]
hoş geldin...
ağzına sağlık...
sayıma göre açılış 3 idi geri geliş 4 olması lazım devamında daha sert bir 5 gelecek olması lazım dalga sayımına göre.