cuma kapanışa doğru gelen en düşüğün 43.975 altına inilmedikçe SHORT'a ekmek yedirmezler diye düşünüyorum...
Printable View
cuma kapanışa doğru gelen en düşüğün 43.975 altına inilmedikçe SHORT'a ekmek yedirmezler diye düşünüyorum...
Herkese Bol Kazançalar. Uzun süredir foruma bişeyler yazamıyordum. son iki ay piyasa ters çalışmaktadır. Tedbirli olmakta fayda var. Piyasalarla ilgili görüşümü aşağıda paylaşmak isterim.
[FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT] Yukar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]daki grafikte de görüldüğü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT] gibi [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, yüksek aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/LEFT]
[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]yükselen trend kanal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]içerisindeki hareketini sürdürüyor. Kanal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n üst direnci [COLOR=blue][B]47500 [/B][/COLOR]olurken alt deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i ise [COLOR=red][B]44000[/B][/COLOR] seviyesi.
44000 deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]inin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelmeyen [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, 44000 seviyesinin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelirse bir süredir beklenen sat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]bask[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]artabilecektir. Ancak 44000 seviyesinin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelinmedikçe; [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeksin yükselen kanal içerisindeki hareketi tahminimce sürecektir.[/FONT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT] Fakat burda belirtmek isterim bu öneriye göre tekrar bu seviyelerden uzun açmak çok mantıklı olmayabilir sadece kısacılarında acele etmemesi gerektiğini belirmek istiyorum. [/LEFT]
[/FONT]
Biri doları fena kıstırmış tenhada EUR/USD :yü: USD/JPY :dü:
Yav harbiden ben ne kısmetliymişim ya.Seansın 17 14 59 da düğmeye bastım long oldum.Olmasam 10 milyar zarar edecektim.10 milyar da kar edemeyecektim.Harbiden söylüyorum yine.Allah yürü derse yürürüz.Yoksa boş.Kim bilir kimden aldım malı o saniyede.Satan da üzülmüştür.İnşallah kar alıp long kapatmadır.Yoksa short açma ise yeni kötü olmuştur.
[QUOTE=VOBiX;117904]Biri doları fena kıstırmış tenhada EUR/USD :yü: USD/JPY :dü:[/QUOTE]
birde gbp/usd ye bak istersen.lelele
[quote=VOBiX;117904]Biri doları fena kıstırmış tenhada EUR/USD :yü: USD/JPY :dü:[/quote]
€/$ son 8 ayın,
£/$ son 6 ayıon zirvesinde ve hala yukarıyı zorluıyorlar.
başka bazı paritelerde dolar resmen yerlerde sürünüyor. mesela swiss frang paritesi şaka gibi.
doları kıstıran her kimse, dünya çapında birileri. :)))
Bütün sistemleri yakın takibe aldık izliyoruz bakalım ne edecekler..dng
[quote=GOKHANFINDIK;117905]Yav harbiden ben ne kısmetliymişim ya.Seansın 17 14 59 da düğmeye bastım long oldum.Olmasam 10 milyar zarar edecektim.10 milyar da kar edemeyecektim.Harbiden söylüyorum yine.Allah yürü derse yürürüz.Yoksa boş.Kim bilir kimden aldım malı o saniyede.Satan da üzülmüştür.İnşallah kar alıp long kapatmadır.Yoksa short açma ise yeni kötü olmuştur.[/quote]
işte butun mesele burda yuru kuL'um dediği anda Sen yanlışta yapsan dogru olur......maşaLLah .brv
[quote=delinda78;117892]Sn Üstadlar ,
Laros ve Adalı 54 sistemleriniz kısaya dönerse anında burayada söyleyebilirseniz.....[/quote]
Dostum ben zaten ekran başında olduğum zaman anında yazıyorum sorun yok ama Sık sık cıkmak zorunda kalıyorum (Ben Üstad sıfatını kabul etmiyorum)
Gökhan rezervasyonlarını nerden yapıyorsun ya da tur mu senin için yapıyor?*
Şimdi orda nerde hangi otelde kalıyorsun?*
Ve de neden yine TAYLAND?*??*Daha birkaç gün önce ordaydın....Birşey var.
[B]''tıkandı baba [/B]'' olursan da,ne yaparsan yap nafile...çölde, kutup ayısı bile pataklar:::
yurtdışı etkisini açılışta fiyatlayıp beklemeye geçildi sanki ?
[QUOTE=falconettin;117903]Herkese Bol Kazançalar. Uzun süredir foruma bişeyler yazamıyordum. son iki ay piyasa ters çalışmaktadır. Tedbirli olmakta fayda var. Piyasalarla ilgili görüşümü aşağıda paylaşmak isterim.
[FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT] Yukar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]daki grafikte de görüldüğü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT] gibi [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, yüksek aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/LEFT]
[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]yükselen trend kanal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]içerisindeki hareketini sürdürüyor. Kanal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n üst direnci [COLOR=blue][B]47500 [/B][/COLOR]olurken alt deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i ise [COLOR=red][B]44000[/B][/COLOR] seviyesi.
44000 deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]inin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelmeyen [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, 44000 seviyesinin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelirse bir süredir beklenen sat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]bask[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]artabilecektir. Ancak 44000 seviyesinin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelinmedikçe; [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeksin yükselen kanal içerisindeki hareketi tahminimce sürecektir.[/FONT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT] Fakat burda belirtmek isterim bu öneriye göre tekrar bu seviyelerden uzun açmak çok mantıklı olmayabilir sadece kısacılarında acele etmemesi gerektiğini belirmek istiyorum. [/LEFT]
[/FONT][/QUOTE]
abi sen Nuri Sevgensin dimi grafik onun grafiği
[url]http://www.ayatirim.com.tr/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/url]
buda yorumu
İMKB Bugün İçin Beklenti :
Yukarıdaki grafikte de göstermeye çalıştığım gibi; İMKB30 spot endeks, yüksek açılı
yükselen trend kanalı içerisindeki hareketini sürdürüyor. Kanalın üst direnci 47500 olurken alt
desteği ise 44000 seviyesi.
44000 desteğinin altına gelmeyen İMKB30 spot endeks, 44000 seviyesinin altına
gelirse bir süredir beklenen satış baskısı artabilecektir. Ancak 44000 seviyesinin altına
gelinmedikçe; İMKB30 spot endeksin yükselen kanal içerisindeki hareketi sürecektir...
selçuklu ya ne oldu sesi sedası yok, umarım toparlamıştır durumu kader ortağı:(
[quote=neremy;117914]abi sen Nuri Sevgensin dimi grafik onun grafiği
[URL]http://www.ayatirim.com.tr/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/URL]
buda yorumu
Yukarıdaki grafikte de göstermeye çalıştığım gibi; İMKB30 spot endeks, yüksek açılı
yükselen trend kanalı içerisindeki hareketini sürdürüyor. Kanalın üst direnci 47500 olurken alt
gelirse bir süredir beklenen satış baskısı artabilecektir. Ancak 44000 seviyesinin altına
gelinmedikçe; İMKB30 spot endeksin yükselen kanal içerisindeki hareketi sürecektir...[/quote]
Ne forum burası ya KGB CİA MOSSAD Halt yemiş
[QUOTE=neremy;117914]abi sen Nuri Sevgensin dimi grafik onun grafiği
QUOTE]
ben bu hafiyeliği vobixten beklerdim:)))
Milleti iyici şartladılar gene bassalar bu sefer gene inanamıyacaz sonuçta bildiği gibi oynuyacaklar.Ne diyelim Allahta onları bildiği gibi yapsın.:D:D
[QUOTE=neremy;117914]abi sen Nuri Sevgensin dimi grafik onun grafiği
buda yorumu
gelinmedikçe; İMKB30 spot endeksin yükselen kanal içerisindeki hareketi sürecektir...[/QUOTE]
::: evet yorumda aynı grafsıda aynı ::: kendisiyse sorun yok emma deyilse altına barem alıntı yazın :::
kısa kapandı uzuna deva.
[QUOTE=traderx;117917]
ben bu hafiyeliği vobixten beklerdim:)))[/QUOTE] Facede arapça bir klip göndermişler. Klibin sahibini arıyorum. Arapça bilsem hemen olacak ama az kaldı. Yaklaşıyorum adım adım.
[QUOTE=VOBiX;117921]Facede arapça bir klip göndermişler. Klibin sahibini arıyorum. Arapça bilsem hemen olacak ama az kaldı. Yaklaşıyorum adım adım.[/QUOTE]
videonun linkini atarsan sana hemen söylerim.
[QUOTE=VOBiX;117921]Facede arapça bir klip göndermişler. Klibin sahibini arıyorum. Arapça bilsem hemen olacak ama az kaldı. Yaklaşıyorum adım adım.[/QUOTE]
neremy 1 - vobix 0 :::
akşama buralar eksi olursa şasırmıyacagım 1 Nısan dakı gıbı olucak -900 gab 30000 -30300 oyala sanki tersi oluyor gibi gelıyor bana yakıcaklar yine ben yılanın artık boynunu eğiceğini düşünüyorum -900 gab yiyince mıllet bu piyasa yukarı gıtmez dedi 45500 geldi şimdi bu piyasa aşagıya gitmez diyor millet ben Flat takılıcam fırsatlar da bitmez ..svg.
Sistem Uzuna devamı gösteriyor halen, İnd.kızarmış olmasına rağmen inatla uzuna devam diyor
cumadan en son poz 44300 kısaydı bugünlük sabah açılıştaki 1200 puan zarar
400 e indi, şükür, en son full flatos adios amigos afiyet olsun
vobix ciddi söylüyom ha, videonun linkini bulabilirsen ben %60-70 ihtimal kim olduğunu söylerim sana:..:
kısaları kapattım..
Kendüme şööle yakuşuklu bi sistem yaptum. Öööle ok mok efendim alengilli şeyler yok. İndicatörler in yanına bide fiyat hareketlerine duyarlı bişey koydum baktım oldu gibi. İnşallah emeklerimize değer!
[url]http://www.yazete.com/Ezelden-ebede--buyuk-ayip_13810.html[/url]
Rakibini kutlamak da büyüklüktür...
[QUOTE=traderx;117922]videonun linkini atarsan sana hemen söylerim.[/QUOTE]
Buldum Haifa Wehbe ismiymiş Wawa da şarkının adı. Klibin senaryosu da fena değil. adamı pişman ediyor neredeyse. Klibi [URL="http://www.dailymotion.com/relevance/search/haifa+wawa/video/xh2yh_haifa-wahbylaikelwawa?hmz=746162736561726368"]buradan[/URL] izleyebilirsiniz. [url]www.haifawehbe.com[/url] da sitesi. Bir de kocasını görseniz .dng
[QUOTE=enorton;117930][url]http://www.yazete.com/Ezelden-ebede--buyuk-ayip_13810.html[/url]
Rakibini kutlamak da büyüklüktür...[/QUOTE]
Hehehehe ssen adamların 26 yıllık hasretini engelle sonra yetmezmiş gibi git bir de lig kupasını al. sonra kutlama bekle. Çatlamaktan fırsat bulamamışlardır.
Vobix kocasının resmini koyda bakalım kadın güzel ama kocası uyum sağlamışmı acaba?
pis mi alacaklar ne
EKONOMI KOORDINASYON KURULU TOPLANTISI SONA ERDI
DEVLET BAKANI VE BASBAKAN YARDIMCISI ALI
BABACAN BASKANLIGINDA YAPILAN EKONOMI KOORDINASYON KURULU (EKK) TOPLANTISI SONA
ERDI.
BASBAKANLIK MERKEZ BINADAKI TOPLANTI, YAKLASIK 3 SAAT SURDU. TOPLANTIYA,
DEVLET BAKANI CEVDET YILMAZ, MALIYE BAKANI MEHMET SIMSEK, SANAYI VE TICARET
BAKANI NIHAT ERGUN, TARIM VE KOYISLERI BAKANI MEHDI EKER ILE ILGILI KURUMLARIN
UST DUZEY YONETICILERI KATILDI.
TOPLANTIDA, TARIMSAL DESTEKLEMEYE ILISKIN HUSUSLAR DEGERLENDIRILDI, BUNUN
YANI SIRA EKONOMIDE TALEP VE URETIMIN DESTEKLENMESI AMACIYLA UYGULANAN
TEDBIRLERIN SONUCLARI GOZDEN GECIRILDI.
TOPLANTIYA ILISKIN DAHA SONRA YAZILI ACIKLAMA YAPILMASI BEKLENIYOR.
-AA-
al sana bi mazeret daha..yarın el paketos açıklanos, şorta çakos, olmaz demos, olurmu oluros
[QUOTE=Astatin;117934]pis mi alacaklar ne[/QUOTE]
pisi pisine almasınnarda :::
45.225 stop uzun+.
45325 altında realize başlar
üstünde long devam
[QUOTE=Larossıan;117933]Vobix kocasının resmini koyda bakalım kadın güzel ama kocası uyum sağlamışmı acaba?[/QUOTE]
VOB dışı olduğundan geyik topiğine koydum
[url]http://www.voborsa.com/forum/biri-geyik-mi-dedi-t5180p196.html[/url]
Cıkmak zorundayım Sistem en son uzundu Bol Kazanclar dilerim
başbakanın imf ile ilgili sözleri kaynadı gitti yurtdışı etkisiyle..
cumhurbaşkanıda hükümete destek çıkarak imf den gelecek para hibe değil,arkadaşlar menfaatler doğrultusunda inceliyor dedi ayrıca.
şimdi ilk gerilemede bu haberler ısıtılıp servis edilir piyasaya..
[QUOTE=VOBiX;117932]Hehehehe ssen adamların 26 yıllık hasretini engelle sonra yetmezmiş gibi git bir de lig kupasını al. sonra kutlama bekle. Çatlamaktan fırsat bulamamışlardır.[/QUOTE]
Onlar da az daha bizi şampiyonluktan ediyordu ama futbol bu. Ne kinmiş anlamadım. Bağdat caddesinde içinde 3-4 aylık bebeğinde bulunduğu bir ailenin aracı taşlanıyor. Bu ne kindir, ne hazımsızlıktır... Suçları sadece Beşiktaş bayrağı taşımak. Ben GS UEFA yı alınca sevinçten havaya uçtum, Geçen yıl FB şampiyonlar liginde Chealseye elenince üzüntüden kahroldum. Ben mi çok safım anlamadım...