[quote=last trader;260529]Patron hic heyecan yok 875 short devam....71200 u gecerse heyecan baslar ama:)[/quote]
last trader kardeş bence çok yanlış bi hareket bana göre tabi ki sisteme ters hareket ölüm getirir sermaye için
Printable View
[quote=last trader;260529]Patron hic heyecan yok 875 short devam....71200 u gecerse heyecan baslar ama:)[/quote]
last trader kardeş bence çok yanlış bi hareket bana göre tabi ki sisteme ters hareket ölüm getirir sermaye için
al trader metin patron ...buyur abi ..ahanda tahmnii sayım .... endekstede aynısı var bence .. üçgenin son dalgası e dalgası bence bu zigzag ... gol olur bence ..
[IMG]http://img717.imageshack.us/img717/3316/adszvtg.jpg[/IMG]
[quote=a.kaya;260543]bu işi iyi biliyosun hocam zararı ufak tutacaksın her zaman yoksa bu piyasa yer bitirir insanı .dng[/quote]
Evet Kaya patron zarar yazmayı çok iyi biliyorum... :..: Kar yazma konusunda pek mesafe katedemedim... :..:
Gerçekten para yönetimim beğendiğim yönlerimdendir. Bugüne kadar hiçbir zarar beni oyun dışı bırakamadı. Bir seferde riske attığım para miktarına çok dikkat ederim. En azından işin o kısmını çözdük... :)
[quote=a.kaya;260545]last trader kardeş bence çok yanlış bi hareket bana göre tabi ki sisteme ters hareket ölüm getirir sermaye için[/quote]
az kaldi stop tusuna basmayaüüü
nihayet beklediğim yere geldi piyasa..
az çekilin kenara shortlamaya başlıyorum..:D:D
yyld .. istop yükseldi ..
günaydın,hayırlı işler !
[quote=jerfin;260551]nihayet beklediğim yere geldi piyasa..
az çekilin kenara shortlamaya başlıyorum..:D:D[/quote]
basalim jerpin benim sl patlamasin .brv
[QUOTE=last trader;260554]basalim jerpin benim sl patlamasin .brv[/QUOTE]
71.500 e kadar alırlar patron..:)))
nereye kadar shortlarsın jerfin ?
Teprik ederim iyi düşünmüşün apla.Beraber shortlayalım istersen.Apla kardeş el ele..lelele
[quote=jerfin;260555]71.500 e kadar alırlar patron..:)))[/quote]
orayi beklemem az kaldi 200 un net kirildigini gorursem kapatir long a bakarim:)))
[QUOTE=The Tatar;260557]nereye kadar shortlarsın jerfin ?[/QUOTE]
71.500 den döneriz diye düşünüyorum yavuzhan patron.. ama tabi stop seviyem xu100 ün 57.000 üstüne atması olacak.. belki yurtdışının coşkusuyla 72.000 lere doğru da gidebilir vob, bizim palanın insafına kalmış artık..:)))
xu100 57.000 i yukarı kırana kadar shortlamaya devam ederim anlayacağın..:::
[QUOTE=hpy;260558]Teprik ederim iyi düşünmüşün apla.Beraber shortlayalım istersen.Apla kardeş el ele..lelele[/QUOTE]
shortlayalım hpy...lelele
xu100 57.000 üzerine atarsa kardeşlik falan tanımam azılı boğa olurum yanlız haberin ola..:D:D
[quote=jerfin;260564]shortlayalım hpy...lelele
xu100 57.000 üzerine atarsa kardeşlik falan tanımam azılı boğa olurum yanlız haberin ola..:D:D[/quote]
Ben de olurum aplacım:D
gevşemiyoda namıssız :))
[B]xu100 saatlik graf.. 57.000 den düşen trend çizgisi geçiyor.. eğer spot 57.000 üstüne atıp, bu seviyenin üzerinde kapanış yaparsa shortta ısrar etmek intihar olur.. [/B]
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/ade4b690.jpg[/IMG]
teprik ederim...sistemik istop..sisteme 750 puan :( bana ise 225 pivan daktılar...ehueheu..üwwwww..
gevşemeye niyeti yok:confused:
Bence short'lamadan önce benim geceye long gireceğimi açıklamamı bekleyin derim ama yine de siz bilirsiniz... :p ::: :..:
[quote=Kennym;260567]gevşemiyoda namıssız :))[/quote]
şorttaki arkadaşlar dikkatli olsun derim günlük ve saatlikte sert çıkış habercisi olanm indikler devreye girdi düzeltme olsa bile yön yukarı gibi
Bu aralar full 15'lik sistemime geçtim ama 60'lığı da gözden kaçırmıyorum... O da acı ve gözyaşı dolu zamanlar geçiriyor... Getiri eğrisi Ending Diagonal yapmaya başladı... üvvvv... Üzerinde EW sayımı yapılabilen sistem getiri eğrilerini hiç sevmem... ::: :)))
Pala bu ay çok pis sistem avlayacak gibi bir his oluşmaya başladı bende... üvvv... Dur ben tatile çıkayım, tam zamanı galiba... :..:
[URL="http://www9.gazetevatan.com/gunun-kulisi/315071/2/Ekonomi"][U][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]http://www9.gazetevatan.com/gunun-kulisi/315071/2/Ekonomi[/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/URL]
bugunku yukselişle alakadar olabilir..
işlemler durdu gibi, gazını almayı düşünüyorlar sanki
60 lık grafikte 71150 de fibo direnci var bakalım orayı kıracakmı kırarsa eğer 2 .daire hedef olabilir
[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/6/1278.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=a.kaya;260573]şorttaki arkadaşlar dikkatli olsun derim günlük ve saatlikte sert çıkış habercisi olanm indikler devreye girdi düzeltme olsa bile yön yukarı gibi[/QUOTE]
haklısın dikkatli olmalı ama sebep yok bunun için napacak 75000 e kadar alacak mı ..
iki ihtimal var her zamanki gibi ya hakikaten bilinmeyen ve bunların bildigi birsey var..
yada bisey yok bosu bosuna basıyolar yukarı herkesi kapatmaya ikna ettiklerinde terse gececekler.. zamana oynuyolar...
endexe bakınca bıraksan sanki kanatlanacak gibi duruyo.. x30 alınmış sadece.. gerisi fıs... neyse 72000 ye bassınlar stoplarız artık ordan :))
bide bu suudi muhabbeti cok yayılmaya baslandı .. bu o.c bu haberlerle zaten piyasayı boguyolar... bi cacık oldugu yok .. olacaklara dair üstünkörü bir gelecek tahmini bana göre olacaklar şu .. bir iki gün cok iyimser gececek buyuk bır short kesımı stoplayıp longlayacak bu sıra esas oglanlar ellerındekı longları ıteleyecek pıyasaya üstüne shortla ve biyerlerden haber gelir artık ispanyanın mı notu düşer , kazakistanınmı bilemem ... sonra ver elini bi 7000 puan daha aşşaya orda yine bi toparlan gene bas yukarı aynı suudi haberlerini sür piyasaya yok trenle para geldi aman gemiye koymuslar altınları bla bla..
cok bodoz oldu ama piyasanın işleyişi bundan farklı değil.. zamanı gelince stoplarız artık hayırlısı :))
israille olan muhabbet hic olmamıs gibi sanki .. piyasa güllük gülistanlık :) padişahım çok yaşa ..
gapli açılışa rağmen ,
sabah 71.800 den misal uzun yapan bi STR uygulayıcısı ,
şu anda 400 puan karda..
300-500 puan günlük kar hedefimize tam uygun...:)
take the money and run...:D
a.trije dow 7.000 falan olur demişti..olsa ne olur..bizim vob en fazla 65.000 olur..dünyanın en güçlü vadelisi bizde..
[quote=Kennym;260591]haklısın dikkatli olmalı ama sebep yok bunun için napacak 75000 e kadar alacak mı ..
iki ihtimal var her zamanki gibi ya hakikaten bilinmeyen ve bunların bildigi birsey var..
yada bisey yok bosu bosuna basıyolar yukarı herkesi kapatmaya ikna ettiklerinde terse gececekler.. zamana oynuyolar...
endexe bakınca bıraksan sanki kanatlanacak gibi duruyo.. x30 alınmış sadece.. gerisi fıs... neyse 72000 ye bassınlar stoplarız artık ordan :))
bide bu suudi muhabbeti cok yayılmaya baslandı .. bu o.c bu haberlerle zaten piyasayı boguyolar... bi cacık oldugu yok .. olacaklara dair üstünkörü bir gelecek tahmini bana göre olacaklar şu .. bir iki gün cok iyimser gececek buyuk bır short kesımı stoplayıp longlayacak bu sıra esas oglanlar ellerındekı longları ıteleyecek pıyasaya üstüne shortla ve biyerlerden haber gelir artık ispanyanın mı notu düşer , kazakistanınmı bilemem ... sonra ver elini bi 7000 puan daha aşşaya orda yine bi toparlan gene bas yukarı aynı suudi haberlerini sür piyasaya yok trenle para geldi aman gemiye koymuslar altınları bla bla..
cok bodoz oldu ama piyasanın işleyişi bundan farklı değil.. zamanı gelince stoplarız artık hayırlısı :))
israille olan muhabbet hic olmamıs gibi sanki .. piyasa güllük gülistanlık :) [SIZE=4][COLOR=red][B]padişahım çok yaşa[/B][/COLOR][/SIZE] ..[/quote]
berhudar ol.brv
[QUOTE=saraylı;260593]gapli açılışa rağmen ,
şu anda 400 puan karda..
take the money and run...:D[/QUOTE]
ama bazen 1.200 puan :)oluyor..
son 5 dakikadaki apsd artısı dikkat çekici .. karsılıklı poz acılıyor muhtemelen.. birazdan esas yön çıkar ortaya...
apsd 3822 aps 191065 hala atacakları cok kursun var... ama bugun icin fazla abanmazlar diye umuyorum :)
[quote=abka;260596]ama bazen 1.200 puan :)oluyor..[/quote]
doğru abka,
geçenlerde ben üstüste 2 gün 1200 puan yaptım STR ile ,.brv
çok zevkli oluyo...:D
çünkü kazandığın cebine kalıyo ,ertesi gün geri vermiyosun...:rolleyes:
trade sistem sat dedi 150 den kapattım full flat .. don gömlek flat ... kave zamanı isterse 1000 point düşsün kavemi içcem rahatça .. üvvvv .. yok yok 1000 düşmesin..100 falan düşerse düşsün yatay gitsin kavemi içebe kadar .. .. üvvv .
[quote=saraylı;260593]gapli açılışa rağmen ,
şu anda 400 puan karda..
take the money and run...:D[/quote]
Valla geceye pozisyon bırakan sistemimi sırf eski günlerin hatrına devam ediyorum. Aslında daytrade yetiyorda artıyor bile +.
[quote=saraylı;260593]gapli açılışa rağmen ,
şu anda 400 puan karda..
[B]take the money and run[/B]...:D[/quote]
don't look behind diyorsun yani abi :D:D:D
[quote=cırcır;260603]Valla geceye pozisyon bırakan sistemimi sırf eski günlerin hatrına devam ediyorum. Aslında daytrade yetiyorda artıyor bile +.[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;260604]don't look behind diyorsun yani abi :D:D:D[/quote]
sistemi beğendiğine memnun oldum cırcır...:)))
evet Türkoğlu ,
ama trend yukarı devam edebilir ,etr hala alda...:)))
ünlü trader Mark Weinstein der ki:
zarardaysanız sabırsız olun poz u kapatmak için,asla zarardan kurtulurum diye umudetmeyin,
kardaysanız trendi takip edip karı büyütmek için sabırlı olun,bunu umudedin...
zararı kısa kesin ,karları uzun kesin...:D
[QUOTE=abka;260594]a.trije dow 7.000 falan olur demişti..olsa ne olur..bizim vob en fazla 65.000 olur..dünyanın en güçlü vadelisi bizde..[/QUOTE]
Bizden boğasıda var. Endonezya ve Venezuella sanırım yıl başına göre yaklaşık % 20 yukarı imiş biz sadece % 2 - 5 gibi yukarıyız...
[quote=saraylı;260532][B][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]4.Direnç : 72.425[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]3.Direnç : 71.725[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]2.Direnç : 71.025[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]1.Direnç : 70.650[/B][/COLOR]
[B]Pivot : 70.325[/B]
[B]1.Destek : 69.950[/B]
[B]2.Destek : 69.625[/B]
[B]3.Destek : 68.925[/B]
[B]4.Destek : 68.225[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[COLOR=darkorange][B]4.Direnç : 71.200[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]3.Direnç : 70.875[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]2.Direnç : 70.650[/B][/COLOR]
[B]1.Direnç : 70.500[/B]
[B]1.Destek : 70.050[/B]
[B]2.Destek : 69.900[/B]
[B]3.Destek : 69.675[/B]
[B]4.Destek : 69.350[/B]
eğer 71.200 ü geçersek,71.725 ve 72.425 var yukarda....brv[/quote]
71.200 de biraz takıldık hakkaten ...:)))
son çarpıntının resmi..ehuehue..fiyat da çok pis yerde haaaaaaaa
[IMG]http://i49.tinypic.com/29vj82f.png[/IMG]