-
[QUOTE=Vob Trader;36171]o zaman ben imkansızı başarıyorum. ben de sistem yok.lelele[/QUOTE]
Belki de en iyisi sistem kullanmamak, hissiyata göre oynamak, ben sisteme göre kazanamıyorum, Doğru yapıyorsunuz,Devam edin.
Sinyallerinizi paylaşırsanız çok memmun olurum...
Sevgiler..
-
44800 yarım uzuna geçtim....stopum 44675 altı......
-
[QUOTE=sardes;36168]doce işlemleri bitti mi acaba :)[/QUOTE]
doce gorunmuyor,durdu.
-
1 dakikaliklardan izledigim kadariyle yatay bi ücgen olusumuna benzettim. Eger gerceklesirse ögleden sonra yukari kirilabilir.
Tabi henüz erken öglene kadar sert hareketler olmaz ve islem hacmi düsük seyrederse dikkate alinabilir.
-
-
[QUOTE=Vob Trader;36170]s.a ağalar yasağımız bitti geldik. o beni şikayet eden ispiyoncular 2 dakka delikanlı olun. yazılarımı okumak istemeyenler bidaha söylüyorum beni banlasınlar. nasıl yapcaz bilmioz diye bahaneniz de olmasın yapmanız gereken tek şey profilime tıklayıp sol tarafda yasaklı listesini düzenle ibaresine tıklamak ve nickimi o boşluğa yazıp evete basmak. ilkokul çocuğu gibi ispiyanculuk yapacağınıza bunu yapın daha iyi.[/QUOTE]
seni okumamak mumkunmu
yine donusun cok piss oldu
-
[QUOTE=teo;36172]Belki de en iyisi sistem kullanmamak, hissiyata göre oynamak, ben sisteme göre kazanamıyorum, Doğru yapıyorsunuz,Devam edin.
Sinyallerinizi paylaşırsanız çok memmun olurum...
Sevgiler..[/QUOTE]
sinyal yokki ekrana bakıom alıolarsa alıom satıolarsa satıorum. tıpkı dün fdow fdax gün içi yeni yüksekleri görürken biz 46100 ü ısrarla geçemedik. bastım şortu. bugün de aynen doyçe ısrarla düşürmedi 700 leri ne diye inata bineyimki. pozumu kapadım longladım. extre yapıştırayımmı demicem artık düzeysiz diosunuz sonra harciosunuz beni.
-
[QUOTE=Vob Trader;36178]sinyal yokki ekrana bakıom alıolarsa alıom satıolarsa satıorum. tıpkı dün fdow fdax gün içi yeni yüksekleri görürken biz 46100 ü ısrarla geçemedik. bastım şortu. bugün de aynen doyçe ısrarla düşürmedi 700 leri ne diye inata bineyimki. pozumu kapadım longladım. extre yapıştırayımmı demicem artık düzeysiz diosunuz sonra harciosunuz beni.[/QUOTE]
seni harcamak mumkunmu?
sen kendi kendini harciyosun
efendi ol harcanma
-
-
[QUOTE=follow;36177]seni okumamak mumkunmu
yine donusun cok piss oldu[/QUOTE]
ya ben kedi gibi adamım kimseye sataşmam bulaşmam. normal de bak bi haftadır yazmıodum bana bulaşanlar ortada yok bu forumda yazmıolar tribünlerde duruyolar(bulut hariç gerçi onun da ifadesini alan olmuş:D). sonra ben yazınca bi sus senimi okuyacağız cart curt. ee kardeşim bu siteyi yapan büyüklerimiz düşünmüş taşınmış istemeyen istemeyenle muhatap olmasın diye bi yasaklı listesi oluşturma imkanı vermiş. uygulasanıza bunu. benden rahatsız olanlar:[U] xxxx,bulut,mersinyk,açık-poz ve chn69 [/U]benim bildiklerim size sesleniorum yasaklayın beni ya da bana bulaşmayın.
neyse efendice işimize bakalım. geceden kısaydım şimdi ise pis uzunum stopp loss 44600 ama sarkma deil kırılım :)
-
[QUOTE=Vob Trader;36170]s.a ağalar yasağımız bitti geldik. o beni şikayet eden ispiyoncular 2 dakka delikanlı olun. yazılarımı okumak istemeyenler bidaha söylüyorum beni banlasınlar. nasıl yapcaz bilmioz diye bahaneniz de olmasın yapmanız gereken tek şey profilime tıklayıp sol tarafda yasaklı listesini düzenle ibaresine tıklamak ve nickimi o boşluğa yazıp evete basmak. ilkokul çocuğu gibi ispiyanculuk yapacağınıza bunu yapın daha iyi.[/QUOTE]
geçmiş olsun..
-
[QUOTE=jerfin;36182]geçmiş olsun..[/QUOTE]
ALLAh razı olsun