-
[QUOTE=Vob Trader;36178]. extre yapıştırayımmı demicem artık düzeysiz diosunuz sonra harciosunuz beni.[/QUOTE]
yok yok siz doğru yoldasınız bende ekstre yapıştırmak istiyorum, arkadaşlar zarar neymiş görsünler diye, bu sistem denilen olay benide mahvetti, artık sistem yok, deutche ve garanti ne yaparsa onları takip edeceğim ,birde japonya sabah artı kapattı ise long, japonya eksi ise short olacağım hemen sabah 9:30 da., ekstre nasıl yapıştırılıyor, bende zararlarımı göstermek istiyorum...
Sevgiler..
-
[QUOTE=teo;36184]yok yok siz doğru yoldasınız bende ekstre yapıştırmak istiyorum, arkadaşlar zarar neymiş görsünler diye, bu sistem denilen olay benide mahvetti, artık sistem yok, deutche ve garanti ne yaparsa onları takip edeceğim ,birde japonya sabah artı kapattı ise long, japonya eksi ise short olacağım hemen sabah 9:30 da., ekstre nasıl yapıştırılıyor, bende zararlarımı göstermek istiyorum...
Sevgiler..[/QUOTE]
delikanlı gibi yaz dalga geçip adammı seçiyosun yoksa harbi mi sölüosun. not ben asya japonlara bakmam. usdjpy,eurodolar,altın ve petrole bakarım sadece. kurum olarak da deutsche ve yapı kredi bakarım diğerleri tırı vırıdır. kurumlara da her zaman bakmam tabiki
-
[QUOTE=mbm;36173]44800 yarım uzuna geçtim....stopum 44675 altı......[/QUOTE]
44750 den döndüm kısaya...
tepecekler gibiydide yemedi...
-
-
bu arada diğer ekrandan bakıorum 600 ü gördüm oranın aşşasında şartlım var stopp loss olarak
-
hoş geldiniz sn Vob Trader. ben de yeni katıldım sayılır aranıza.
-
-
[QUOTE=speedytrader;36189]hoş geldiniz sn Vob Trader. ben de yeni katıldım sayılır aranıza.[/QUOTE]
hoş bulduk. bi foruma 2 trader fazla ama:D sen trader ben trader bi ipde 2 canmaz oynarmı:) şaka bi yana sen de hoşgeldin arkadaş. varol
-
[QUOTE=Vob Trader;36185]delikanlı gibi yaz dalga geçip adammı seçiyosun[/QUOTE]
senin hiç kendine güvenin yok anladım ki, niye dalga geçeyim.Diğer türlü yazıyoruz,sistem hikaye diyorsun, bu türlü yazıyoruz dalga mı geçiyorsun diyorsun.
Dalga geçmiyorum,
-
[QUOTE=teo;36193]senin hiç kendine güvenin yok anladım ki, niye dalga geçeyim.Diğer türlü yazıyoruz,sistem hikaye diyorsun, bu türlü yazıyoruz dalga mı geçiyorsun diyorsun.
Dalga geçmiyorum,[/QUOTE]
yazıların da yanlış var. sistem hikaye demedim. benim için sistem hikaye dedim. ayrıca yolda görsen tanımican biri için nasıl kendine güveni yok şeklinde bi itham yapılır anlayamıyorum. ben de çarpılıorum ben de zarar ediorum. o abartı yükseliş günü ben sabah kısa başladım günü. ama gün sonunun-500 puan zararla kapadım komisyonum dahil. hakkat merak ettim benim hiç 450 bin ytl param olmadı.Haliyle o seviyede bi zarar nasıl olur bilmiorum.Gözümüz yok. Allah sana daha çok versin bize de rıskımızı versin. Sistem nasıl zarar yazdırmış. Yapıştır da görelim extreni madem delikanlısın nasılsa dalga da geçmiyorsun....
-
44725 uzun tekrar.. bir tepki beklentim varda..ilk uzunda alamadık onu.........
-
[QUOTE=mbm;36196]44725 uzun tekrar.. bir tepki beklentim varda..ilk uzunda alamadık onu.........[/QUOTE]
43775 tekrar kısa........