45075 kover şort
uzun denemesi, 45000 desteğine kadar verirler diye bekliyordum ama vermeyorlar.
Printable View
45075 kover şort
uzun denemesi, 45000 desteğine kadar verirler diye bekliyordum ama vermeyorlar.
bloomberg izleyen varsa durumu yazabilir mi
45125 short sistem sat verdi!
Bay SAZAN'dan araklanmış ve modifiye edilmiş sistem 30 dakikalıkda da sat verdi...Şortuz ya, taraftarlık ediyoruz işte...AMA SANKİ BİR ŞEY EKSİK :)
[QUOTE=Astatin;117987]Bay SAZAN'dan araklanmış ve modifiye edilmiş sistem 30 dakikalıkda da sat verdi...Şortuz ya, taraftarlık ediyoruz işte...[COLOR="Blue"][B]AMA SANKİ BİR ŞEY EKSİK :)[/B][/COLOR][/QUOTE]
Geliyor yavaş yavaş. Birinci uzuncu idi şimdi 5. kısacı oalrak göründü. 5. yakışmaz sana açık ara birincilik bekliyoruz.
[quote=vobix;117988]geliyor yavaş yavaş. Birinci uzuncu idi şimdi 5. Kısacı oalrak göründü. 5. Yakışmaz sana açık ara birincilik bekliyoruz.[/quote]
abc, abc, abc d efg :)
orj 5 dk sat 15 flat.
[QUOTE=VOBiX;117988]Geliyor yavaş yavaş. Birinci uzuncu idi şimdi 5. kısacı oalrak göründü. 5. yakışmaz sana açık ara birincilik bekliyoruz.[/QUOTE]
Şimdiden üçüncü oldu.
tuzak olabilir bu
buyuk hareketlerden once yapıyorlar
45000 altını gosterip stopları patlatacaklar
dışarı neden düşmüyor
45300 maliyetli yeni longlarla bekliyorum
stop yok
[QUOTE=truva;117992]tuzak olabilir bu
buyuk hareketlerden once yapıyorlar
45000 altını gosterip stopları patlatacaklar
dışarı neden düşmüyor[/QUOTE]
Alamanlar %3,20 artı iken biz spot açık olmasına rağpmen %2,6 artıyı geçemedik. Gökhan hava yağışlı ise açıklasana bu durumu.
[quote=truva;117993]45300 maliyetli yeni longlarla bekliyorum
stop yok[/quote]
Aman arkadaşım sakata gelmiyesin dikkatli ol.üüü
Borsada yabancı payı geriledi
Yabancı yatırımcıların İstanbul Menkul Kıymetler Borsasındaki (İMKB) payı, önceki haftaya göre azalarak yüzde 64,27'ye geriledi. Merkezi Kayıt Kuruluşu verilerine göre, 29 Mayıs 2009 tarihinde yabancıların hisse adedi bakımından borsadaki payı yüzde 52,83 olurken, piyasa değeri açısından payı ise yüzde 64,27 olarak gerçekleşti. Yabancılar, bu tarih itibariyle 13 milyar 150 milyon 97 bin 758 adet hisse ile toplam 54 milyar 737 milyon 242 bin 367 lira tutarında piyasa değerini ellerinde bulundurdu. Yabancıların 22 Mayıs 2009 tarihinde İMKB'deki payı yüzde 64,34 seviyesindeydi.
Geldim şimdi 45000 dip çalışması sonra devam yola.Bu trend bitmez.Yukarı yön.
[quote=GOKHANFINDIK;117997]Geldim şimdi 45000 dip çalışması sonra devam yola.Bu trend bitmez.Yukarı yön.[/quote]
Hangi seviyenin altında short olursunuz?
Air Frnce uçağında Trk yolcu olup oılmadığı bilinmiyormuş. Dolmuş gibi yoldan mı topluyor bu yolcualrını? Hayret bi şey yawf. Bak işte uçuş listesine yazar orada.
Gökhan sen yine ucuz atlaşmışsın bak milletin uçağını kaçırmışlar ya da kaybetmişler.
[quote=Larossıan;117995]Aman arkadaşım sakata gelmiyesin dikkatli ol.üüü[/quote]
imkb100 cuma gunude isteksizdi
efg makas ayarı yaptı
vade basından beri 120000 kontrat longu var
gm iflas edecek fdji dax taş gibi
bana yon yukarı gibi geliyor
[QUOTE=Astatin;117987]Bay SAZAN'dan araklanmış ve modifiye edilmiş sistem 30 dakikalıkda da sat verdi...Şortuz ya, taraftarlık ediyoruz işte...AMA SANKİ BİR ŞEY EKSİK :)[/QUOTE]
Sonunda bay sazan'ın laptopunu arakladın demek...
sistemim sat vermiş 45100 den.
[quote=mur@t;118001]Sonunda bay sazan'ın laptopunu arakladın demek...[/quote]
tam oyle oldu denemez...foruma yazdığı sistemin modifikeyşını bu...
hem ben o işleri bıraktım :) kendi fabrikamı kurdum..%100 orcinıl..45325 sat son sinyali...daha ne olsun :) birde %100 uysam şuna..
[QUOTE=VOBiX;117994]Alamanlar %3,20 artı iken biz spot açık olmasına rağpmen %2,6 artıyı geçemedik. Gökhan hava yağışlı ise açıklasana bu durumu.[/QUOTE]
evet bende farkettim, imf hikayesi olan biziz ama onlar kadar tepemedik eğer almanlarda özel bir hikaye yoksa, şortlarıma daha sıkı sarılacam:D
45000 kısalar kapa tekrar uzun bakalım kaç sefer zıplayacaz,
+100 puanı buldummu tekrar ana pozum olan kısaya devam:)
[quote=truva;118000]imkb100 cuma gunude isteksizdi
efg makas ayarı yaptı
vade basından beri 120000 kontrat longu var
bana yon yukarı gibi geliyor[/quote]
oky o zaman pardon özür.üüü
050 full short.Dow düşmedi 600 puan çakmışlar çok fazla.İsc eksi oldu.Bakalım ne edecekler.
ters / yüz olursak alkışlarım bu piyasayı ve onu yönlendirenleri..
tam ters yüz atmosferi var sabahtan beri ama piyasada inatçımı inatçı epeydir..
45400 histemli kısalarlar devam...haydi bobi..pardon vobi...bi 350 puan daha at aşağıda pörsentçeynç ı 0 yapak 44400 cumadan devir kısalara göre..
[QUOTE=truva;118000]imkb100 cuma gunude isteksizdi
[B]efg makas ayarı yaptı
vade basından beri 120000 kontrat longu var[/B]
bana yon yukarı gibi geliyor[/QUOTE]
efg deki fon yada grup başka bir kurumdan daha fazlasını şortlar,
vade sonuna kadar bekler vade sonu otomatik olarak efg elindeki longlar ve diğer kurum yada kurumlardaki şortlarda kapanır,
ölümüne uzuncularda hala derinliğe bakıp beklerki efg satsında pozları kapatalım:..:
spotda citi almaya başladı
44700 altına sarkmadan kısaya güven olmaz bence..
versinler versinler ..AKBNK ve KCHOL de erken yıkılış bekliyorum...örliyır vorning bülletin
Dow yüzde 3 yukarda imkb eksi olacak nerdeyse.Bu borsa düşer.
[quote=traderx;118010]efg deki fon yada grup başka bir kurumdan daha fazlasını şortlar,
vade sonuna kadar bekler vade sonu otomatik olarak efg elindeki longlar ve diğer kurum yada kurumlardaki şortlarda kapanır,
ölümüne uzuncularda hala derinliğe bakıp beklerki efg satsında pozları kapatalım:..:[/quote]
takas o kadar bakmıyorum
uyarı için teşekkürler
abd nin 4 buyuk iflasıymış gm
lehmanın iflasına benzemiyor
lehman iflas ederken arkasından gelecek kurumlar stres yaratmıştı
gm arkasından gelecek yok bence
[QUOTE=traderx;118004]evet bende farkettim, imf hikayesi olan biziz ama onlar kadar tepemedik eğer almanlarda özel bir hikaye yoksa, şortlarıma daha sıkı sarılacam:D[/QUOTE]
OPEL davasından gibi gelyor bana. Opeli kurtarmışlar herhalkde Kanadalı MAGNa ile anlaşarak.
OOOOOOo öldür be VOBIX....de hayne...
VOB usd de yukarı şeetiriyor..bak inanmaya başladım düşüşe haaaaa
yok yok bak yine birşey eksik :) 45350 den başlayarak 45100 e kadar foru sistemleri sat verdi.....fiyat 44900..kolay oldu bu beaaa
[QUOTE=truva;118015]takas o kadar bakmıyorum
uyarı için teşekkürler
abd nin 4 buyuk iflasıymış gm
lehmanın iflasına benzemiyor
lehman iflas ederken arkasından gelecek kurumlar stres yaratmıştı
gm arkasından gelecek yok bence[/QUOTE]
GM in bir otoömotiv şirketi ve otomotiv şirketinin bir çok yan koldan yedek parça sanayii ile beslendiği ve bu sektörün de otomobil fabrikası çalışanından daha fazla çalışana sahip olduğu düşünülürse işin vehameti ortaya çıkar. Bölgesel sorunalr ve işsizlik sorunu oalrak yansır. Detroit her nereye bağlı ise o eyaleti zora sokar. Arkasından büyükleri çekmese de çektiği küçüklerin etkisi büyük olur.
[QUOTE=Astatin;118018]yok yok bak yine birşey eksik :) 45350 den başlayarak 45100 e kadar foru sistemleri sat verdi.....fiyat 44900..kolay oldu bu beaaa[/QUOTE]
Boşver be yawf Platin Al vermedi ki sat versin. Şimdilik kandıramadılar ama 45,200 üstü kandırabilirler.
İsc dow 8600 olmuş hala aynı yerde.Bu borsa düşecek gibi duruyor.Eksi kapanabiliriz.
bu kadar göstere göstere..
ı ıh
bi bit yeneği var...yedirmeyelim şimdi 300 puanı bunlara.
bi 250-300 daha yükselsin, öyle cortlarız unlimitted, rahat dur.
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
cin bankacilik duzenleyici otoritesi: Ekonomi artan bir asagi yonlu baski ile karsi karsiya
-matriks-
|,
sanki soğuyor etraf