Ben bu EFG ye sinir oldugum için sureklı bakarım amcamlar kontrat sayısını 97 bıne indirmiş.....
Printable View
Ben bu EFG ye sinir oldugum için sureklı bakarım amcamlar kontrat sayısını 97 bıne indirmiş.....
45000 altında 2 saat kalalım geceye shortum.Garanti ve isc de baskı var.Abdullah kardeşimle tartışıyorduk ya tatlı şekilde.İşte yükselemiyorsak eğer düşeriz.Bu kadar basit.Geceye shortum gibi.Çok baskı var imkb de ve vobta.
[quote=delinda78;117911]Gökhan rezervasyonlarını nerden yapıyorsun ya da tur mu senin için yapıyor?*
Şimdi orda nerde hangi otelde kalıyorsun?*
Ve de neden yine TAYLAND?*??*Daha birkaç gün önce ordaydın....Birşey var.[/quote]
Oteli geliyorum burada ödüyorum.Turla murla işim yok.İngilizce hepsini açıyor.Kız arkadaş var hem de sevdim bu ülkeyi.2hafta önce geldim şimdi yine geldim.15 daha buradayım.Param bitmezse 15 gün daha uzatırım belli olmaz.İsc eksi garanti de eksi olacak.Bu borsa düşmek istiyor gibi.800 puan en tepeden fazla düştü.Hem de dow sadece 20 puan düştü isc ve garana pis verdiler.Bu sefer beraber düşüyor vobla.Efg de longtu sabah shorta geçmiş.Bakalım ne edecekler.Dsı da şimdi geldı.Baskı çok.
[quote=traderx;117952]arkadaşlar şu emir iptaline ceza olayını tam çözemedim, genelde pek emir yazıp iptal etme huyum olmadığı için, diyelim 45300 e 1 kontrat alım girdim sonra iptal ettim,
ne kadar para kesilir hesabımdan?[/quote]
Hiç kesilmez.Ama birisi oraya emir vurursa ve teminatın yoksa kesilir.Onbinde 2 si ceza.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118026]Oteli geliyorum burada ödüyorum.Turla murla işim yok.İngilizce hepsini açıyor.Kız arkadaş var hem de sevdim bu ülkeyi.2hafta önce geldim şimdi yine geldim.15 daha buradayım.Param bitmezse 15 gün daha uzatırım belli olmaz.İsc eksi garanti de eksi olacak.Bu borsa düşmek istiyor gibi.800 puan en tepeden fazla düştü.Hem de dow sadece 20 puan düştü isc ve garana pis verdiler.Bu sefer beraber düşüyor vobla.Efg de longtu sabah shorta geçmiş.Bakalım ne edecekler.Dsı da şimdi geldı.Baskı çok.[/QUOTE]
bu gün fena degilim kısadayım stoplos da koydum.
[quote=VOBiX;117954]Aylık işlem hacminizin yarısı kadar tutacak miktarı bedavaya iptal edebiliyosunuz. Üzeri cezaya tabi.[/quote]
Eksik olmuş?Eğer kurumdaki diğer müşterilerin ortalaması altında kalırsa o daha da çok emir iptal etse de ceza gelmez.Bu ceza nerdeyse hiç kimseye gelmez.
[quote=alpser81;117983]Aır france, ucaktan haber alınamadıgını teyıt ettı
fransız havayolları aır france, brezılya
acıklarında atlas okyanusu uzerınde kayboldugu acıklanan ucaktan haber
alınamadıgını dogruladı.
Aır france'tan yapılan acıklamada, atlas okyanusu uzerınde radar
ekranlarından kaybolan ve 216 yolcu ıle 15 kısılık murettebat bulunan ucaktan
haber alınamadıgı teyıt edıldı.
-aa-[/quote]
Allah korudu abi bugün bizi de.Bizden de haber alınamıyordu az daha.Uçak sorti çekti 10km yukarıda.
hayde babafingolar...ne zaman ayu tezahüratı yapsam alıyolarlar...üwwwwwww..yukarı olm vob yukrı 70000 paklar seni
maşallah topicte kalaba bugün...GM'in iflasını kutlayacağız sanırım hep birlikte :D
yanlız pasta yok kusura bakmayın.kuin abla helva yapmıştı 2 gün evvel onunla idare edin artık.fazla yemeyin yanlız pek taze sayılmaz :p
[quote=VOBiX;117994]Alamanlar %3,20 artı iken biz spot açık olmasına rağpmen %2,6 artıyı geçemedik. Gökhan hava yağışlı ise açıklasana bu durumu.[/quote]
Vobta kar yağışı bekliyorum.Dolu şeklinde.Bu vobta baskı var.45000 altında fazla kalmaması lazım longlar tehlikeye girer.
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/9707/adszohk.jpg[/IMG]
1.57 sert bi şekilde geçilmediği sürece ilk hedef 1.5000
arkadaşlar hiç bir piyasa sonsuza dek dim dik yukarı çıkmaz. en sert boga piyasaları bile düzeltme yapa yapa yukarı gider.üç ayda yüzde altmış prim yapmışız düzeltme çabaları ise çok sınırlı kalmış. birileri bu kadar kısa sürede elde edilen karını cebine koymak isteyecektir.düzeltme eninde sonunda gelecektir gelmelidir.saglıklı olanı budur bence
45250 üstüne çıkarsak günlük yeni yüksek seviye gösteriri bunlar..
45 bin altına sarkma fake gibi oldu sanki ?
Çok kafa karıştırıcı durum.İsc eksi oluyor şöyle bir ortamda.Ama diğer hisseler ile artıyor borsa.Geçmemiz lazım buraları aslında ama olmuyor bir türlü.600 puan altta vob sabah göre.
[quote=abdullah yıldız;118036]arkadaşlar hiç bir piyasa sonsuza dek dim dik yukarı çıkmaz. en sert boga piyasaları bile düzeltme yapa yapa yukarı gider.üç ayda yüzde altmış prim yapmışız düzeltme çabaları ise çok sınırlı kalmış. birileri bu kadar kısa sürede elde edilen karını cebine koymak isteyecektir.düzeltme eninde sonunda gelecektir gelmelidir.saglıklı olanı budur bence[/quote]
Ya karı cebine koyan koydu.Yeni gelenler de daha yukarı götürüp onlar da başkalarına vermek isterse?Herşey olur.
[quote=abdullah yıldız;118036]arkadaşlar hiç bir piyasa sonsuza dek dim dik yukarı çıkmaz. en sert boga piyasaları bile düzeltme yapa yapa yukarı gider.üç ayda yüzde altmış prim yapmışız düzeltme çabaları ise çok sınırlı kalmış. birileri bu kadar kısa sürede elde edilen karını cebine koymak isteyecektir.düzeltme eninde sonunda gelecektir gelmelidir.saglıklı olanı budur bence[/quote]
Dogru söyluyorsun abdulllah kardeş zıplayan top biLe yere vurur ama şu an yaşadığımız durum bildigimiz durumlardan değil ezber bozan durumlardan ha şimdi duzeltırler ha yarın diye diye nerdeyse biz bittik. EN iyisi trend te uymak yoksa krizdeki zararlarını çıkartmadan bunlar düzeltme yapmıyacak..üüü:mad:
piyasa çok zayıflamayamı başladı. bana göre dönüş yaklaşmaya başladı gibi. yinede garantisi yok stopa geldimi çalışırım.
yuaw ben niye van minut ... van umut ziestenimi kenara koymusum ki ::: bana en uygun zistemmiş meğer :::
yaw eldeki veriye göre artmamız lazım ama, içimde bir his diyorki cart diye basacaklar o yüzden uzun pozlarda çok tırsağım:)
Benim hislerim de iyi bir veri gelip 8650 olacaz gibi geliyor.Vob da 45600.Vobu tutuyorlar.Longlayacam gibi.Garan düşüyor vob aynı.
[QUOTE=AMON RA;117986]45125 short sistem sat verdi![/QUOTE]
45125 shortları 44925-44825 ve 45075 ten kapattım. Bu kadar yeter kıllanmaya başladım.Allah bereket versin.
45100 den sattık bakalım ne olacak.
Benim sistemi şahane 200 ün üzerinde al verir.
Veri çıkışı destekleyici gelmedi akşama dogru kan kırmızı bir ekran bekliyorum... Tamam uyandırmayın Rüyası bile güzelllllll....
5 dk gene al dedi
1,42 üstüne çıkmış eurusd, vob%3 yukarda
bizde vobusd sadece %1 düşmüş
alın size bir tez daha.dng
45 bin üstünde kaldığımız sürece yukarı iştah devam edecek gibi..
future ların bu performansı akşam dow a ne kadar yansır orası ayrı..
bu gece pozisyonda kalma kararı verirken zorlanacağız..
Long.Full.
125-150-175 burada çok işlem oldu ama yukarı gidemedi piyasa her iki tarafada yorum açık.
dow ,fdow a göre ; +120 puan ile açar...yani dow un %1,5 unu fiyatladık..
xu100 de yükselen takoz oluşumu var... 35.000 altına inerse 33.500 potada...
Bana silkeleme yapıyorlar gibi geldi! Dikkatli olun forumdaşlar!
[quote=AMON RA;118056]Bana silkeleme yapıyorlar gibi geldi! Dikkatli olun forumdaşlar![/quote]
Yeni tepe geçilmeli.Bakalım dökmemi değilmi.Alış baskısı var vobta.
aha ! fdow da uyumsuzluk var..saatliklerde 27 mayıs ile bugünkü tepe uyumsuz..
dogru mu görmüşüm..macd ve rsı da var..
Yatağlıktan sıkıldık diye feryat ettik, gap ile 1500 puan yukselip yine yatağa bağladık. Ne biçim piyasa oldu bu vob...
pis alacaklar sankii :)
sistem sinyalleri 350 sat, 075 al..
benim durum 400 sat :)
Jerfin, doları üfürecekler gibi geldi bana.
1,5385 ping pang long! :..:
[QUOTE=enorton;118059]Yatağlıktan sıkıldık diye feryat ettik, gap ile 1500 puan yukselip yine yatağa bağladık. Ne biçim piyasa oldu bu vob...[/QUOTE]
önceden sadece uzuncu pozisyonlara para yediriyorlardı,
şimdi hem kısacılara hemde uzunculara para yedirmiyorlar,
kumar gibi gecelerde şansın varsa parayı kaldırırsın, böyle bir piyasa olduk,
hamdolsun zarar 200 puana düşürdüm, yatay kaldığı müddetçe histemle kolay
para kaldırılıyor.
Uçuyoruz kırmızı falan beklemeyin daha.Long zamanı.Geçiliyor zirve.
[QUOTE=unlimitted;118061]Jerfin, doları üfürecekler gibi geldi bana.
1,5385 ping pang long! :..:[/QUOTE]
birazdan ben üfüreceğim 1,5430 a kadar..:..: