300 long 500 e satış koydum! Haydi breee
Printable View
300 long 500 e satış koydum! Haydi breee
cuma günü pasta alıcılıydı haklı çıktı.
bugün tersi bir durum var..bakalım yarınıda bileceklermi ?
Tahminim ben de dahil çoğu kişi short girecek geceye 45600 700 kapatırsak.Bunlar daha da çok alacaklar.Önceden böyle oldu yine böyle olacak.Vob 500 üste atarsa farkı kimse birşey diyemez.
pis alacaklar sanırsam :)
[QUOTE=kaanyatirim;118035][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/9707/adszohk.jpg[/IMG]
1.57 sert bi şekilde geçilmediği sürece ilk hedef 1.5000[/QUOTE]
Doldurmak zorunda değil. Bleki de ters ada dönüş formasyonu yapacaktır.
ms de bugün tam 40 saniye sonra veri aktarımı oluyor[B]..bar dolunca diger bara geçiş [/B]süresi...herkeste bu sorun var mı..
Akşam planlarını kapanışta açıklayacam.:D
Platin long oldu mu Tolga ?
Ümit besen dinlemeye başladım, evde içki olsa içmeye de başlayacam bu gidişle...
Gökhan
Sona doğru dahada artıracaklar neden yarın için short ?**
gösterge aldığın şey ne?*?
bu sefer terste kaldık, 45100 şort devam.
Gökhan sona doğru burayı 46000 yaparlarmı...
[QUOTE=abka;118058]aha ! fdow da uyumsuzluk var..saatliklerde 27 mayıs ile bugünkü tepe uyumsuz..
dogru mu görmüşüm..macd ve rsı da var..[/QUOTE]
Bir de mbm söylerse tam olur.
[QUOTE=enorton;118072]Platin long oldu mu Tolga ?[/QUOTE]
Yeni oldu daha
ms beni çok üzdü..bar dolunca bazen 40 saniye sonra diğer bar oluşuyor..bu adamların telefonu ne ki...
[QUOTE=enorton;118073]Ümit besen dinlemeye başladım, evde içki olsa içmeye de başlayacam bu gidişle...[/QUOTE]
Müslüm Gürses dinleme yeter en azından traş olmak için bile olsa jilet mutlaka vardır evde.
[QUOTE=abka;118079]ms beni çok üzdü..bar dolunca bazen 40 saniye sonra diğer bar oluşuyor..bu adamların telefonu ne ki...[/QUOTE]
3 sn sonra tıkladım verdi sonraki barı.
[QUOTE=VOBiX;118080]Müslüm Gürses dinleme yeter en azından traş olmak için bile olsa jilet mutlaka vardır evde.[/QUOTE]
Müslüm sevmem, ümit besen ile ortama ısınıyorum. Birazdan yaşayan efsane Cengiz Kurtoğluna terfi edeceğim :)
[quote=abka;118079]ms beni çok üzdü..bar dolunca bazen 40 saniye sonra diğer bar oluşuyor..bu adamların telefonu ne ki...[/quote]
MS ile ilgili değil sorun matriks ile ilgili sabahda sapıttı zaten matriks veriler gelmedi v.s.
bende olmuyor gerçi dediğin problem ilginç.
[quote=Astatin;118068]pis alacaklar sanırsam :)[/quote]
çoookk çookkkk.kom
[QUOTE=Astatin;118084]çoookk çookkkk.kom[/QUOTE]
devamı gelirmi acep lem..... gözünü sevdimin van münüt ..van umut zistemi :::
hem de neeeeeee:)
pis vermesinler de..:..:
[quote=fXci;118085]devamı gelirmi acep lem..... gözünü sevdimin van münüt ..van umut zistemi :::[/quote]
lem yok..ben ne dersem tersi oluyo bugün diye ters gaz veriyorum..aman haaaa...bu arada anna ile boşandınızmı
[QUOTE=Astatin;118088]lem yok..ben ne dersem tersi oluyo bugün diye ters gaz veriyorum..aman haaaa...bu arada anna ile boşandınızmı[/QUOTE]
anna özgür gız .... evlenemedikkü boşayayım... :::
baktım olmeyo kalbim annanın cazibesine dayanmeyyo
bende van münütlük ilişkilere verdim gendüü :::
bu dolara gaz vermek lazım sanırsam
şşt, yürü beeeeeeeeeee!
yürüme koş beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
geçen sefer işe yaramıştı. :D
[URL]http://www.izlesene.com/video/amator-en-iyi-kolbasti/83015[/URL]
[quote=Astatin;118088]lem yok..ben ne dersem tersi oluyo bugün diye ters gaz veriyorum..aman haaaa...bu arada anna ile boşandınızmı[/quote]
bak mesela bunu açıkladım...tersin tersi oldu yükselmeye başladı...şimdi şöyle diyeyim: füze gibi çıakcak
400 short.
[QUOTE=Astatin;118092]bak mesela bunu açıkladım...tersin tersi oldu yükselmeye başladı...şimdi şöyle diyeyim: füze gibi çıakcak[/QUOTE]
aste en sonki açıklamanda kal yüskeklerden sözetme gayri:::
bir geldim ekrana 400 olmuşuz,
bir zılgıt çektim farkında olmadan off of.:mad:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118093]400 short.[/QUOTE]
lem goki yerinde olsaydım 45575 ten denerdim cort çansımı
[quote=delinda78;118074]Gökhan
Sona doğru dahada artıracaklar neden yarın için short ?**
gösterge aldığın şey ne?*?[/quote]
Ben nedene bakmam.Beynim short diyor shortum.Alırlarsa bakarız.
pışşş...bu 15 dklık tobo olurmu :) varsa t cetveli olan ultra analist desin bağa..zuhahaha
600den uzunları alacakolana şimdiden bol kazançlar.
yeni yüksek görmemiz banko oldu..
spot 100 35800 üstünde kapatacak galiba, bir aksilik olmazsa geceye long. 3 gün üst üste gap yedim, bu sefer olmaz inşallah... Hadi Ümit abi bastır, "Sevmek Kolay Değil, Herkes Sevemez" :)
bu nassı bi diceyendustrıyal yaww..şimdi gidip 8800 felan yapmasın bu baaaa...KUINN nerdesin
[QUOTE=Astatin;118098]pışşş...bu 15 dklık tobo olurmu :) varsa t cetveli olan ultra analist desin bağa..zuhahaha[/QUOTE]
ne 15 i ...van münüt...:::
van münüt forever .dng
45500 de 1000 adet bekliyor...