Farkındaysanız hisselerde geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi gümbür gümbür düşüşler olmuyor, kademeler seri şelkilde düşmüyor, taşın dipsiz kuyuya düştüğü gibi olmuyor düşüşler..
Yani artık yukarı trend düşünen bir piyasa var bence..
Printable View
Farkındaysanız hisselerde geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi gümbür gümbür düşüşler olmuyor, kademeler seri şelkilde düşmüyor, taşın dipsiz kuyuya düştüğü gibi olmuyor düşüşler..
Yani artık yukarı trend düşünen bir piyasa var bence..
[quote=bull market;373549]Farkındaysanız hisselerde geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi gümbür gümbür düşüşler olmuyor, kademeler seri şelkilde düşmüyor, taşın dipsiz kuyuya düştüğü gibi olmuyor düşüşler..
Yani artık yukarı trend düşünen bir piyasa var bence..[/quote]
sanırım long pozisyondasın dostum??
[quote=bull market;373549]Farkındaysanız hisselerde geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi gümbür gümbür düşüşler olmuyor, kademeler seri şelkilde düşmüyor, taşın dipsiz kuyuya düştüğü gibi olmuyor düşüşler..
Yani artık yukarı trend düşünen bir piyasa var bence..[/quote]
o kadar düşüşten sonra bu tepki normaldir sonra anzısın gene verebilirler hiç belli olmaz
[QUOTE=Osmanaga;373551]sanırım long pozisyondasın dostum??[/QUOTE]
1923 alda dostum:)
sen bu topikde yenisin galiba:..:
spot100 56000 üsütnde kapanış yaparsa bugün belki yukarı hareket devamı gelebilir
[quote=bull market;373553]1923 alda dostum:)
sen bu topikde yenisin galiba:..:[/quote]
esasen tam olarak değil..diğer topikte yazdığın yazıları da takip ediyorum..ama bak orda yeni sayılırım diyebilirim ;)
diğer topik derken başka bir forumdan bahsetmiştim :)
[QUOTE=Osmanaga;373556]diğer topik derken başka bir forumdan bahsetmiştim :)[/QUOTE]
Burada Sn. saraylı abimizin sistemi takibedilir, 1923 ü takibederiz, oda sağolsun sinyali hemen yazar buraya elinden geldiğince, işi varsada önceden haber verir şu seviyelerde böyle bu seviyelerde böyle diye, bizimkiler piyasa muhabbeti olur ancak..kendi sistemimden sinyallere uysamda 1923 e karşı hep çuvalladı habarın olsun...
Bana sankim bugünün her şey netleşeceği gün olduğu gibime geliyor nedense :)
[quote=saraylı;373541]kd=66.950
:yü:[/quote]
kd=67.250
:yü:
Selam dostlar 67725 desteğini test ediyor üzerinde kalırsa 68800 hedefi var bende long devam hala hürmetler.
pala amca gene yapıyor yapacağını dax +2,68 ve bizimki gümlüyor