43800-43775
Printable View
43800-43775
Sn.Vobixve nyse-dj teşekkür ederim!
bir haber:
23/09 14:02
BERNANKE, "GLOBAL PİYASALAR OLAĞANÜSTÜ STRES ALTINDA"
bir yorum:
global piyasalar degil siz stres altindasiniz hersey sizin dandik sisteminiz yuzunden oluyor
demiyorda.hersey fazla komisyon yapmak yuzunden cikti yayildikca yayiliyor. bu adamda milleti ve dunyayi kandiriyor.
Piyasalar faiz indirimi bekliyormuş....
0.75 - 1.00 arasında olursa piyasalar geçici olarak biraz heveslenebilir. 0.25-0.50 yapılması anlamsız bir indirim olarak kalır.. 1 gün belkide bir kaç saat içinde beklentiyi bitirir.
sn mbm burada ne kavgalar oldu sayfalarca.şurada sizinle bile ilgisi olmayan tartışma için neden küstünüz anlamış değilim. dün akşamdan 46150 den short açıp,1500 puan aşağı gelen bir piyasada bu derece sinirli olmanız terse geldiğinizin işaretidir bana göre
[QUOTE=xxxx;36271]sn mbm burada ne kavgalar oldu sayfalarca.şurada sizinle bile ilgisi olmayan tartışma için neden küstünüz anlamış değilim. dün akşamdan 46150 den short açıp,1500 puan aşağı gelen bir piyasada bu derece sinirli olmanız terse geldiğinizin işaretidir bana göre[/QUOTE]
Şimdide sıçrama sırası sayın Mbm ye mi geldi?
[quote=catedral;36272]Şimdide sıçrama sırası sayın Mbm ye mi geldi?[/quote]
size kemik atmadım
[QUOTE=catedral;36270]Piyasalar faiz indirimi bekliyormuş....
0.75 - 1.00 arasında olursa piyasalar geçici olarak biraz heveslenebilir. 0.25-0.50 yapılması anlamsız bir indirim olarak kalır.. 1 gün belkide bir kaç saat içinde beklentiyi bitirir.[/QUOTE] Baybars sEzen piyasayı tek kurtaracak şey 100 baz puanlık faiz indirimidir dedi dün CNBC-Ede. Bir de Aralıkta hedge fon krizi çıakcak piyasadan uzak durun dedi.
[QUOTE=xxxx;36274]size kemik atmadım[/QUOTE]
Dikkat et aşılarım tam değil. Kuduz iğnelerine de güven olmuyo
43975 longs stop and shorts
[QUOTE=xxxx;36271]sn mbm burada ne kavgalar oldu sayfalarca.şurada sizinle bile ilgisi olmayan tartışma için neden küstünüz anlamış değilim. dün akşamdan 46150 den short açıp,1500 puan [B]aşağı gelen bir piyasada bu derece sinirli olmanız terse geldiğinizin işaretidir bana göre[/B][/QUOTE]
yazımda dedimki herkes kendi işine bakmıyor..ondan problem çıkıyor...
[B]alın en güzel örnegi... [/B]
küsmede yok sinirde yok.....:)))
sadece bu şekildeki özel hayatın karıştıgı bir ortamdan bir müddet uzaklaşmak istedim..ve böyle yazdım..bir müddet dedim..
2400 puan almışım ben.....
43600 den flatladım kısaları......
ama bu arkadaş gibiler yüzünden bayram sonuna kadar yazmayacagım..
herkes düşünsün kendi payına düşeni....
[quote=mbm;36278]yazımda dedimki herkes kendi işine bakmıyor..ondan problem çıkıyor...
[B]alın en güzel örnegi... [/B]
küsmede yok sinirde yok.....:)))
sadece bu şekildeki özel hayatın karıştıgı bir ortamdan bir müddet uzaklaşmak istedim..ve böyle yazdım..bir müddet dedim..
2400 puan almışım ben.....
43600 den flatladım kısaları......
ama bu arkadaş gibiler yüzünden bayram sonuna kadar yazmayacagım..
herkes düşünsün kendi payına düşeni....
herkese saygılar.......[/quote]
her zaman olduğu gibi süpersiniz. tebrikler.
bence bugün size tatil olsun sabaha dönün .brv