-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118218][EMAIL="umbrellagokhan@hotmail.com BU şemsiye"]umbrellagokhan@hotmail.com [/EMAIL] satış yağmuruna karşı savunmak için açılmış şemsiyedir.Öbür şemsiye ile karıştırılmasın.Hani varya ... açılmazmış diye biten şemsiye var.:D:D:D:DSaat 2 oldu hala ayaktayım.Uykum gelmiyor bu forumu okuyunca.Gece gece koptum şu şemsiyeye.[/QUOTE]
Ben vermiyeyim dedim sen vermişsin. Bakalım kaç kişi ekleyecek. Bence talep yüksek olacaktır. Kolay gelsin.
-
van münüt ::: van umut güzel zistem benim gibin sapırsızlara birebir zistem.... öyle zırt pırt sinyal vermeyor benimki.. bugun gaptan sonra 4 sinyal verdi.. kazanç 1000 pıvan :::
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118218][EMAIL="umbrellagokhan@hotmail.com BU şemsiye"]umbrellagokhan@hotmail.com [/EMAIL] satış yağmuruna karşı savunmak için açılmış şemsiyedir.Öbür şemsiye ile karıştırılmasın.Hani varya ... açılmazmış diye biten şemsiye var.:D:D:D:DSaat 2 oldu hala ayaktayım.Uykum gelmiyor bu forumu okuyunca.Gece gece koptum şu şemsiyeye.[/QUOTE]
bu py kaçan şemsiyide açıyor, acımıyor yani, cartt diye açıyor,
hani dedin ya msnde 2000 küsürlerde cartt diye satmışlar belki bir daha olabilir diye ben o cart bugün gelir diye düşündüm hatta yazdımda ama cartlmadı.dng
umbrella olsa olsa rihanna nınkidir.uyk
-
ülen dow cartla artık saatin geldi:::
-
[quote=fXci;118227]van münüt ::: van umut güzel zistem benim gibin sapırsızlara birebir zistem.... öyle zırt pırt sinyal vermeyor benimki.. bugun gaptan sonra 4 sinyal verdi.. kazanç 1000 pıvan :::[/quote]
Annayı Allahın emri ile peygamberin kavli ile senden istiyorum.Veriyonmu?Bu sana çok çektirir.Bundan bir şey olmaz.Gel bana ver.Başlık param iyidir.Kodum cebime paramı.Verr anlaşalım.:D:D:DSen teklif ettin zaten anna ile çocukların olsun sana vereyim diye.Yalan mı?söylesene?Ben kabul etmedim.Şimdi aşık oldum ona.Verrrrrrrrrrr.üüü
-
[QUOTE=traderx;118229]ülen dow cartla artık saatin geldi:::[/QUOTE]
bu gece dow cartlamayıp en tepeden kapatacakmış..:)))
ee buraya kadar gelmişken 47.000 yakmadan dönerlerse ayıp eder bizimkiler dimi .:::
-
Buyrun efenim söz vermiştim.. analiz fırından yeni çıktı çıtır çıtır.gokan bak analizime bak
Dow future sabah 8650 lere gidermi gider gibi durmuyormu sizcede ?
[IMG]http://i43.tinypic.com/6s3xfl.png[/IMG]
-
unlimit, dolarlar elimizde mi patlayacak...dng
-
[QUOTE=jerfin;118231]bu gece dow cartlamayıp en tepeden kapatacakmış..:)))
ee buraya kadar gelmişken 47.000 yakmadan dönerlerse ayıp eder bizimkiler dimi .:::[/QUOTE]
Kim demiş aşklara inanan mı var
[B]Geceler kara,geceler kara[/B]
[B]Sevmişiz bundan güzel yalan mı var[/B]
[B]Geceler kara hazır inkara[/B]
bu şarkıyı ne zaman içimden geçirsem tesadüfmüdür o gece pozda buluyorum kendimi.dng
dowun saati geçti umudumuz f sinde artıküüüüüü
-
[QUOTE=fXci;118232]Buyrun efenim söz vermiştim.. analiz fırından yeni çıktı çıtır çıtır.gokan bak analizime bak
[IMG]http://i43.tinypic.com/6s3xfl.png[/IMG][/QUOTE]
her türlü meftaya göre kefen biçilir formasyonu gördüm:..:
-
[QUOTE=fXci;118227]van münüt ::: van umut güzel zistem benim gibin sapırsızlara birebir zistem.... öyle zırt pırt sinyal vermeyor benimki.. bugun gaptan sonra 4 sinyal verdi.. kazanç 1000 pıvan :::[/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118230]Annayı Allahın emri ile peygamberin kavli ile senden istiyorum.Veriyonmu?Bu sana çok çektirir.Bundan bir şey olmaz.Gel bana ver.Başlık param iyidir.Kodum cebime paramı.Verr anlaşalım.:D:D:DSen teklif ettin zaten anna ile çocukların olsun sana vereyim diye.Yalan mı?söylesene?Ben kabul etmedim.Şimdi aşık oldum ona.Verrrrrrrrrrr.üüü[/QUOTE]
gaptan sonra 1000 pıvan yapan zisten van münüt ... van umut zistemim anna deyil yane..
Anna baa çok çektirdi kaçan kovalanır mantığını bellemiş habire kaçayor namıssız... alsın bakem bırkatım peşini kovalamıyom artık kaldı dımdızlak ortada :::
van münütlük gecelerin adamyım artıkın :::
-
ayrılda gel yavrum yarılda gel dow kop gel dow:::
-
[QUOTE=fXci;118232]Buyrun efenim söz vermiştim.. analiz fırından yeni çıktı çıtır çıtır.gokan bak analizime bak
[IMG]http://i43.tinypic.com/6s3xfl.png[/IMG][/QUOTE]
ahanda 8600ler görükmeye başladı :::
-
[QUOTE=traderx;118234]Kim demiş aşklara inanan mı var
[B]Geceler kara,geceler kara[/B]
[B]Sevmişiz bundan güzel yalan mı var[/B]
[B]Geceler kara hazır inkara[/B]
bu şarkıyı ne zaman içimden geçirsem tesadüfmüdür o gece pozda buluyorum kendimi.dng
dowun saati geçti umudumuz f sinde artıküüüüüü[/QUOTE]
bende geceye terste kaldığım zamanlarda acayip neşeli oluyorum..:))) ve senin gibi şarkılar mırıldanıyorum. var bi gariplik ama...:D:confused:
-
son 15 dk dört gözle seyrettim o N savaştı öLe bizde iyiki olmuyor böle savaşlar bizimkiler aralarında anlaşıyorlar istedikleri yerden kapatıyorlar. Dow daki 15 dk AYI ve BOGA savaşı idi resmen
-
[QUOTE=jerfin;118239]bende geceye terste kaldığım zamanlarda acayip neşeli oluyorum..:))) ve senin gibi şarkılar mırıldanıyorum. var bi gariplik ama...:D:confused:[/QUOTE]
ben de şiire sarmıştım biaralar::: bıraktım allahtan
-
[quote=jerfin;118233]unlimit, dolarlar elimizde mi patlayacak...dng[/quote]
patlamaaaaaaaz.
€/$ geri geldi.
geçen gün ona direnmesini seyrettim. bana patlamayacak diye fısıldadılar.
ama yine de GBP/USD'den, EUR/JPY'den bi de €/$'dan kendimi sağlama aldım.
sana diyorum gel bizim tarafa, forex çok daha derin, grafikleri bizim VOB'unki gibi acayip hayvanlara benzemiii. adam gibi sinüzoidal eğriler.
ne işin var 2 trilyonu olanın kendini PY ilan edip at koşturduğu piyasalarda. :D
-
iyi geceler herkese.
bundan böyle daha fazla ekran başında olacağım için mümkün mertebe kendi sistemimin sinyallerini burada paylaşacağım. şu kadarını söyleyeyim. benim sistemim hepinizin sistemi döver..dng.dng şaka bi ayan umarım faydalananlar olur. yada en azından bir fikir verir. 12 hazirana kadar gecikmeli sinyalleri mazur görünüz. ekran başında olduğum sürece anlık yollarım.
işte sistemin son, yayınladığım ilk sinyal.
...................................GETİRİ........BİLEŞİK GETİRİ
A 45075 (1 haz 15:14)..........0.................0.............
-
Kız jerfin boğamısın ayumusun nesün yavf sen anlayamadum.Anna pardon anna anne short diyormuş..dng.dng
-
yukardaki analizi 8731 deykene yaptımdı 8650 sabah için soyledim şimdi düşüş devam ederse 8620lere düşebilir...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118244]Kız jerfin boğamısın ayumusun nesün yavf sen anlayamadum.Anna pardon anna anne short diyormuş..dng.dng[/QUOTE]
yok lam anna short deel cumadan beri long
-
[QUOTE=jerfin;118239]bende geceye terste kaldığım zamanlarda acayip neşeli oluyorum..:))) ve senin gibi şarkılar mırıldanıyorum. var bi gariplik ama...:D:confused:[/QUOTE]
aynen yanlış yapıyoruz hamdolsun insanızki yanlışlarımızda oluyor,
önemli oln her zaman mutlu olabilmek zaten benim sermayenin çoğu borsadan, tektudanmı diyeyim selgd mi varyomu diyeyim hey gidi günler, akşam oldumu oturur günün en yüksek hacimli en çok düşen ve en çok artan 10 ar senedi yani 30 senedi metstockta inceler, gözüme kestiğim 3-5 tanesinde işlem yapardım iyide kazandım, o yüzden fazlada üzülmüyorum, nasıl olsa ölecez, sonsuzluğa gidecez fazla düşünmemek lazım. iyigeceler herkese.
-
[quote=fXci;118246]yok lam anna short deel cumadan beri long[/quote]
ee o zaman ANNA nın N kabahatı var N güzel ANNAsana diyor.. :::.boks.
-
Kısacılara moral verelim yine VIX ve 10 yıllık tahvillere bakılırsa yuakrı gidiş fake görünüyor dowda.
-
[QUOTE=fXci;118246]yok lam anna short deel cumadan beri long[/QUOTE]
sistemler hep aynı gösteriyor ama elletmiyorlar muhtemelen annada öyledir.kom
testlere bakıyon öff hepsi seninmi diyon işleme geçiyon çarpılıyon, olmadı biraz izleyim diyon yine en güzel yerlerini gösteriyor, bir daduna bakalım diyon ağzının payını alıyon:::, sonrada bundan bana hayır yok deyip yeni annalara yelken açıyon bu döngü böyle sürüp gidiyor:::
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;118248]ee o zaman ANNA nın N kabahatı var N güzel ANNAsana diyor.. :::.boks.[/QUOTE]
yok baaa göre deel ... ne şeytan o bilmezsin .. seni kandırır kandırır sonra donuna kadar soyar :::
-
[QUOTE=traderx;118250]sistemler hep aynı gösteriyor ama elletmiyorlar muhtemelen annada öyledir.kom
testlere bakıyon öff hepsi seninmi diyon işleme geçiyon çarpılıyon, olmadı biraz izleyim diyon yine en güzel yerlerini gösteriyor, bir daduna bakalım diyon ağzının payını alıyon:::, sonrada bundan bana hayır yok deyip yeni annalara yelken açıyon bu döngü böyle sürüp gidiyor:::[/QUOTE]
van münüt van umutum bugun gaptan sonra 1000 pıvanımı verdi baa savolsun ... önemli olan ruh ikizini bulmak ... :::
-
[QUOTE=fXci;118241]ben de şiire sarmıştım biaralar::: bıraktım allahtan[/QUOTE]
eskiden ret kit'in sitesinde serdarkus nickli bir üye vardı, borsaya ne şiirler döktürürdü hiç unutmam o mısraları..:..:
-
[QUOTE=fXci;118252]van münüt van umutum bugun gaptan sonra 1000 pıvanımı verdi baa savolsun ... önemli olan ruh ikizini bulmak ... :::[/QUOTE]
Bi de mümkünse yapışık ikiz olması tercih sebebidir. Ayrılınca birbirnizi bulması zor olabiliyor bazen.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118244]Kız jerfin boğamısın ayumusun nesün yavf sen anlayamadum.Anna pardon anna anne short diyormuş..dng.dng[/QUOTE]
bende bilmiyorum ne olduğumu, kimlik bunalımı yaşıyorum şu günlerde gökhan..:..:
ruh ikizim sistemimi bulamadım fxci gibi.. dahası yön duygumu da kaybettim boşluktayım..:..: ruh ikizini bulamayıp aşktan soğuyanlar gibi bende bütün sistemlere ölüümmm diyorum.. :))).dng
-
[QUOTE=traderx;118250]sistemler hep aynı gösteriyor ama elletmiyorlar muhtemelen annada öyledir.kom
testlere bakıyon öff hepsi seninmi diyon işleme geçiyon çarpılıyon, olmadı biraz izleyim diyon yine en güzel yerlerini gösteriyor, bir daduna bakalım diyon ağzının payını alıyon:::, sonrada bundan bana hayır yok deyip yeni annalara yelken açıyon bu döngü böyle sürüp gidiyor:::[/QUOTE]
duygularıma tercüman olmuşsun..:))) daldan dala, daldan dala oldum..:D
-
[quote=jerfin;118255]bende bilmiyorum ne olduğumu, kimlik bunalımı yaşıyorum şu günlerde gökhan..:..:
ruh ikizim sistemimi bulamadım fxci gibi.. dahası yön duygumu da kaybettim boşluktayım..:..: ruh ikizini bulamayıp aşktan soğuyanlar gibi bende bütün sistemlere ölüümmm diyorum.. :))).dng[/quote]
yaw yönü bilmeyecek ne var.
aşağı aşağı! :D
-
Araplar iyi sardı bana bugün yawf. Netten metastock books.rar diye bi dosya buldum içinden 4 tane e book çıktı ama hepsi Arapça! .dng
-
[QUOTE=VOBiX;118258]Araplar iyi sardı bana bugün yawf. Netten metastock books.rar diye bi dosya buldum içinden 4 tane e book çıktı ama hepsi Arapça! .dng[/QUOTE]
arapların grafs sağdan solamı.... soldan sağamı tick atayor......hani araştıracaktın lem xibov.. bak işi [B]neremy [/B][COLOR="Red"][B]neremy[/B][/COLOR] ye vercem he referansları guvvetlendi adamın...bak falconnetting abiden ses seda yok
-
[quote=jerfin;118255]bende bilmiyorum ne olduğumu, kimlik bunalımı yaşıyorum şu günlerde gökhan..:..:
ruh ikizim sistemimi bulamadım fxci gibi.. dahası yön duygumu da kaybettim boşluktayım..:..: ruh ikizini bulamayıp aşktan soğuyanlar gibi bende bütün sistemlere ölüümmm diyorum.. :))).dng[/quote]
Come to Bangkok..kom.kom.kom:D:D:DFare kebap benden isteyene.Size bir ziyafet çekeyim.:D:D:DÖyle bir özledim ki ortalık kan çanağına dönsün.Kıpkırmızı karpuz gibi olsun.Ama yok yok olmuyor.
-
[QUOTE=VOBiX;118258]Araplar iyi sardı bana bugün yawf. Netten metastock books.rar diye bi dosya buldum içinden 4 tane e book çıktı ama hepsi Arapça! .dng[/QUOTE]
bırak arap şarkıcı kızlarını da şu arapların borsa grafikleri sağdan sola mı, soldan sağa mı buna bir açıklık getir vobix..:)))
-
Kaç gün uzunlarla arkaya yaslandımda yukarı gitmedi, haftasonuna kısada girdimbugün yukarı gitti, bu manyaklar beni takibediyor gibi gelmeye başladı yine:) ky olmamdan mütevellit arada sırada bu hisse kapılırım:)...
Bugünde elleşmedim kısalara ama uzunlarla arkaya yaslanmış olmayı çok isterdim, şu an böyle düşünüyorum, GM nin ürettiği arabadan almam daha:..::..:
Yarında çizer bunlar ama bakalım, futurlar belirleryecek diyenlerdenim, şimdi yurtdışı dahil hepberaber çıkışın 5. dalgasındayız, bu dalga 50000 mi? yoksa 55000 mi? yoksa yarı yolda kalacak ve 46500 gibi dönüşü başlatacakmı bilemiyorum, kestiremiyorum, ama eğer dow 9088 direncini geçmeye kalkarsa sanırım, bizimde o sıralar 53000 lerde olmamız gerekir gibi bişey diyorum, şimdilik yuvarlak olarak 46500 civarından dönüş ihtimali içindeyiz diyorum, ama dönermi? saygılar....
-
[QUOTE=jerfin;118261]bırak arap şarkıcı kızlarını da şu arapların borsa grafikleri sağdan sola mı, soldan sağa mı buna bir açıklık getir vobix..:)))[/QUOTE]
Bana düşmez ama, sanırım bu grafik olayı araplarında umurunda değil, vobix i sıkıştırıp durma derim.dng...saygılar....
-
Bu araplar petrolün grafiğinden başka grafiğe bakmıyolarmış öyle duyduydum:)....
-
[QUOTE=bull market;118263]Bana düşmez ama, sanırım bu grafik olayı araplarında umurunda değil, vobix i sıkıştırıp durma derim.dng...saygılar....[/QUOTE]
vobix'i sıkıştırmıyorum bull, araştırmacı kişiliğini kamçılıyorum.:)))