[QUOTE=bull market;118263]Bana düşmez ama, sanırım bu grafik olayı araplarında umurunda değil, vobix i sıkıştırıp durma derim.dng...saygılar....[/QUOTE]
onların grafsı aşadan yukarı fışkırıyo hemde siyah diyosun yane ::: anladım abi
Printable View
[QUOTE=bull market;118263]Bana düşmez ama, sanırım bu grafik olayı araplarında umurunda değil, vobix i sıkıştırıp durma derim.dng...saygılar....[/QUOTE]
onların grafsı aşadan yukarı fışkırıyo hemde siyah diyosun yane ::: anladım abi
[QUOTE=VOBiX;118174]İstediğin veri olsun işte [URL="http://dosya.ekibi.org/ms/VOBYVADE5Dk25092007-22052009.zip"]burada : VOBYVADE5Dk25092007-22052009[/URL].[/QUOTE] tşkler vobix...bu kadar yardımsever arkadaşlarımız var..tekrar eline sağlık..
[QUOTE=jerfin;118261]bırak arap şarkıcı kızlarını da şu arapların borsa grafikleri sağdan sola mı, soldan sağa mı buna bir açıklık getir vobix..:)))[/QUOTE]
Hani o işe sen bakıyordun. düştün arap prenslerinin peşine unuttun tabi. Metastockta bakıyorlarsa okla göstermiş amcam. Soldan sağa... Ahh aahhh şöyle tanınmadık uzaktan arap bir amcamız da olmadı ki miras oalrka petrol kuyuları bıraksın.
[IMG]http://i42.tinypic.com/j5w8jl.png[/IMG]
[QUOTE=jerfin;118265]vobix'i sıkıştırmıyorum bull, araştırmacı kişiliğini kamçılıyorum.:)))[/QUOTE]
Jer, kaç tane jones var zaten, kamçılı adam indiana jones, yılanların dansöz kralı dow jones, bide sen çıkma kamçıyla ortaya :..::..::..:, bayan versiyon yoktu gerçi ilk olursun, yinede kendin bilin....
[QUOTE=bull market;118269]Jer, kaç tane jones var zaten, kamçılı adam indiana jones, yılanların dansöz kralı dow jones, bide sen çıkma kamçıyla ortaya :..::..::..:, bayan versiyon yoktu gerçi ilk olursun, yinede kendin bilin....[/QUOTE]
Jerf the Cat Girl!
[IMG]http://www.superkahramanlar.com/wallpaper/catwoman%20(1).jpg[/IMG]
[quote=abka;118267]tşkler vobix...bu kadar yardımsever arkadaşlarımız var..tekrar eline sağlık..[/quote]
hepimiz VOBIX iz hepimiz yardımseveriz ::::::
[QUOTE=VOBiX;118270]Jerf the Cat Girl!
[IMG]http://www.superkahramanlar.com/wallpaper/catwoman%20(1).jpg[/IMG][/QUOTE]
Bunu avatarına koy işte şimdi, geri dönüşün yok artık Cat gırl oldun:..::..:
Bu borsa yarın düşer:) iyi geceler herkese .uyk
sabah yine fdow bugün yaptığı gibi yaparsa hoş olmaz.üçkağıtçılar beklediler beklediler tam biz açılmadan evvel 60 puan falan zıplattılar.bizimkilerin ekmeğine yağ sürmek amaç,açılış katmerli olsun diye.
yarın yine aynı şey olmaz inşallah.
42550 maliyet uzun devam ,43500 de yapı anşaıldı hedef 47 idi artık birşey kalmadı, kalın saglıcakla
[QUOTE=clark;116820]Bu sefer 1000 paun cepte full long bu vob daha düşmez ,mayıs başından beri trendin aşagı dönmesini bekliyodum ama oluşan yapı hiç hoşuma gitmedi aşagı uyumsuz , 45.000 direnç kırılacak hedef 47.000[/QUOTE]
[QUOTE=clark;116821]stop 42900 ,maliyet 42550(1000 puan kısadan kar) hedef 47000[/QUOTE]
[QUOTE=clark;116849]:) gün uzun ,uzun için geç değil makasla güzel oynuyorlar tekrar 43500 altını gösterebilirler ama 42900 görmeden uzunu bozmam[/QUOTE]
[QUOTE=clark;116854]Buraya nadir mesaj atıyorum ama attıgım mesajlarda kendime göre çok emin oldugum pozisyonlarda uyarı ihtiyacı hiissediyorum attıgım 10 mesajdan 8 i işe yarıyordur galiba zaten %100 imkansızlık dahilinde[/QUOTE]
[QUOTE=clark;117776]uzuna devam bugun herhalde hedefe biraz daha yaklaşırız.[/QUOTE]
...................
bugün sert düşüş olabilir diyorum :D
bol kazançlar.
Günaydın,
Yoruma bakın Bloomberg'den ; GM nin iflas etmesi toyota ya yarayacağı için uzak doğu borsaları yükseliyormuş :)... Eeee piyasanın türüne göre algı da şekilleniyor tabi..Bugün açılış yine yukarıdan olacaktır. Başbakanın açıklayacağı söylenen paketin de etkisi olacaktır fiyatlara..
[QUOTE=ESAY.RUL;118279]Günaydın,
Yoruma bakın Bloomberg'den ; GM nin iflas etmesi toyota ya yarayacağı için uzak doğu borsaları yükseliyomuş :)... Eeee piyasanın türüne göre algı da şekilleniyor tabi..Bugün açılış yine yukrıdan olacaktır. Başbakanın açıklayacağı söylenen paketinde etkisi olacaktır fiyatlara..[/QUOTE]
başka zamanda beklenti bitti diyerek saydırırlar.
500 puan eksi açılış bekliyorum.
[QUOTE=Leblebi;118281]500 puan eksi açılış bekliyorum.[/QUOTE]
günaydın, günaydın,
sayın leblebi çok iyimermisin diyeyim çok kötümsermi bilmiyom ama 500 puan eksi açmaz tamam dowu basmışlar ama en fazla 100-200 puan düşer, belki artı bile açar:(
[quote=Leblebi;118281]500 puan eksi açılış bekliyorum.[/quote]
500 puan biraz abartılı olmamışmı acaba?
[QUOTE=traderx;118282]günaydın, günaydın,
sayın leblebi çok iyimermisin diyeyim çok kötümsermi bilmiyom ama 500 puan eksi açmaz tamam dowu basmışlar ama en fazla 100-200 puan düşer, belki artı bile açar:([/QUOTE]
[QUOTE=V.O.B;118283]500 puan biraz abartılı olmamışmı acaba?[/QUOTE]
dünki açılışı tahmin edebilirmiydik.
[quote=traderx;118282]günaydın, günaydın,
sayın leblebi çok iyimermisin diyeyim çok kötümsermi bilmiyom ama 500 puan eksi açmaz tamam dowu basmışlar ama en fazla 100-200 puan düşer, belki artı bile açar:([/quote]
Eğer DOW a bakıyorsak ben dedikleinizi anlamadım gerçekten.. Bizim kapanışımıza göre DOW daha yukarıda kapattı. FDJ minnacık bir ekside..Yani DOW a bakarak neden eksi açmamız gerektiğini hakikaten anlamadım. Han %4 artıya çıkıp sonra %2 artı kapatsa, dönüş sinyali olduğu için falan denebilir ama, en yükseğe göre ciddi bir geri geliş de olmadı..kIsayım işime gelir ayrı konu ama ben eksi açacağını sanmıyorum..Hatta 150-200 artı açar..Kapanışı bilmem tabi
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim
Dün işlerim dolayısla cıkmak zorunda kaldım Sistem 13.10 sat vermiş 45,200 den sonraki sinyal ise 15,10 da 45,050 den Al olarak gelmiş toplam 900-950 puan civarı kar etmiş ama biz dışarıda olduğumuzdan avucumuzu yaladık ,Arkadaşlar Sistem ne derse o olmalı histem ile iş yapmamalıyız
günaydın arkadaşlar bereketli bir gün olur inşallah
FDAX 5142 KAPANIŞ DEGER-son deger5121=-21=-0.41
45.800-200=45.600 dün geceki kapanışa göre açılışta nasıl açacagınıda hesaplarız.
Herkese günaydın. Bol, bereketli kazançlar...:D:::
japonya açılışa göre eksi kapattı.tepeden dönüş işaretide olabilir.
[QUOTE=Astatin;118285]Eğer DOW a bakıyorsak ben dedikleinizi anlamadım gerçekten.. Bizim kapanışımıza göre DOW daha yukarıda kapattı. FDJ minnacık bir ekside..Yani DOW a bakarak neden eksi açmamız gerektiğini hakikaten anlamadım. Han %4 artıya çıkıp sonra %2 artı kapatsa, dönüş sinyali olduğu için falan denebilir ama, en yükseğe göre ciddi bir geri geliş de olmadı..kIsayım işime gelir ayrı konu ama ben eksi açacağını sanmıyorum..Hatta 150-200 artı açar..Kapanışı bilmem tabi[/QUOTE]
doğru ama bu vop genelde en son durumu fiyatlıyor,
mesela dow dün %2 düşmüş olsaydı, ve fdji dibe göre sabah %1 yukarda olsa ben 100-200 puan yukarı açacağını tahmin ederdim tutar tutmaz orası ayrı:D
son tahlilde yazdıklarıma bende inanmamaya başladım:::
100-200 puan artı açacaz gibi.
[quote=Leblebi;118291]japonya açılışa göre eksi kapattı.tepeden dönüş işaretide olabilir.[/quote]
Histem iş başında değilmi nasıl aklımız bulanıyor ,Een tepeden shortlamak işimize gelir ,ama ya short olmazsa piyasa o zaman biz mort oluruz ,Lütfen sistemlerimize uyalım bu ........ sizlere para kaptırmayalım 150 - 200 puan az alalım ama sistemli olsun
Günaydın açılış 45600-45700(tabi son dakisada fdowu almaslarsa) sonra dünkü senaryonun aynısı olur gibi
Adamlar dünyayı carpmak icin neler yapıyor hep beraber yaşayarak görüyoruz .boks..dng
45600 den kısalar kapandı, şimdi evden çıkacam izmirin sıcağında dışarda işim var öğleden sonra yetişirsem seansa evden devam ederim, her arkadaşa teker teker bol kazançlar:)
[quote=Leblebi;118289]FDAX 5142 KAPANIŞ DEGER-son deger5121=-21=-0.41
45.800-200=45.600 dün geceki kapanışa göre açılışta nasıl açacagınıda hesaplarız.[/quote]
FDAX hesabına bakıyosan ayrı..biz DOW a baktıydık :) gebersin işallah
[QUOTE=clark;118294]Günaydın açılış 45600-45700(tabi son dakisada fdowu almaslarsa) sonra dünkü senaryonun aynısı olur gibi[/QUOTE]
açılış tuttu şimdi dünkü senaryoya göre önce düşmemiz lazım sonra 47 bine ralli
unuttunuz mu biz öncü borsayız,bugün biz düşeceğizki akşamada dow düşşün...
günaydın,kolay gelsin,başarılar..
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
günaydınlar..kolay gelsin
Dün coşan Rus borsasına verdiler. Piyasanın döndüğüne tam olarak inanmasamda düzeltme belirtileri var gibi
[QUOTE=fXci;118232]Buyrun efenim söz vermiştim.. analiz fırından yeni çıktı çıtır çıtır.gokan bak analizime bak
Dow future sabah 8650 lere gidermi gider gibi durmuyormu sizcede ?
[IMG]http://i43.tinypic.com/6s3xfl.png[/IMG][/QUOTE]
fıçır dow 8650 olur demedimmi biz açılırkene... 10 puvan sapmaynan dutturduk gayri :::
Herkese günaydın 45700 kısalar 45450 den kapatıldı flat beklemeye devam