-
[color=#FF0000][b] 23.09.2008 15:01:57 PAULSON, ''PİYASALARDAKİ DALGALANMA, GEÇEN HAFTA YENİ BİR SEVİYEYE ULAŞTI VE EKONOMİNİN GENELİNE YAYILDI'' [/b][/color]
ABD Hazine Bakanı Henry Paulson, piyasalardaki dalgalanmanın, geçen hafta yeni bir seviyeye ulaştığını ve ekonominin geneline yayıldığını söyledi.
Reuters Haber Ajansı'nın haberine göre Paulson, ekonomideki sorunun temeline inilerek geniş kapsamlı ve hızlı bir önlem alınması gerektiğini bildirdi.
Kongrenin, kurtarma paketi konusunda hızlı davranması gerektiği uyarısında da bulunan Paulson, sorunlu varlıkların ayıklanmasıyla, piyasaların istikrara gireceğini ifade etti. AA
-
Deutsche yüzde 55 ile alım tarafında şu an.
Ben takasa yeni bakıyorum da
bu tablo gün boyunca böyle miydi, Deut. yeni mi başladı alımlara
takip eden varsa cevap verebilir mi
Teşekkürler
-
Belkide tüm dünyada satışları karşılayıp, akşama konuşmalar ile dow u yukarı çekecekler, ahanda sana kısada olanlara görüntü, buda var, yani kısada tehlikelei, fakat bugün düşerek kapanırsa tehlikeli, yoksa 45000 üzerinde ben pek tehlike görmem, saygılar.
-
[QUOTE=abilag;36297]Deutsche yüzde 55 ile alım tarafında şu an.
Teşekkürler[/QUOTE]
Evet deutsche 43500 düşerken aldı, çıkarkende alıyor, al konumundayız bu arada, saygılar.
-
[quote=abilag;36297]Deutsche yüzde 55 ile alım tarafında şu an.
Teşekkürler[/quote]
Sabahtan beri alımda.
-
5 dakikalık grafikte saat 14:15 barı oluşurken dipden dönüş işareti vermişti aslında, ama tabiii bu o anda anlaşılmadı, şimdi grafiğe baktığımızda dönüşü daha net görebilirsiniz, saygılar.
-
Dolara veriyolar dolar short artık, saygılar.
-
5 dakk long signal verdi 15 dakk short halen
-
[QUOTE=hexen;36305]5 dakk long signal verdi 15 dakk short halen[/QUOTE]
Esas saatliğin durumu oldu, son bir aşağı dalgada olabilir, olmaz değil, ama buradan topladı toplayacak, yani saatlik al vermek üzere neredeyse, saygılar.
-
Bu hafta 47000 e ulaşamayan bir ekim vadelinin yarından sonraki yukarı hareketllerinde kısa olmalı, işte piyasa buna istinaden buralarda tutundu, saygılar.
-
[QUOTE=bull market;36307]Bu hafta 47000 e ulaşamayan bir ekim vadelinin yarından sonraki yukarı hareketllerinde kısa olmalı, işte piyasa buna istinaden buralarda tutundu, saygılar.[/QUOTE]
tam yatay carpma zaman .dng
-
Yatay ama, tabiki aşağıda 43475 düşüğümüz ve onunda altında 42300 seviyeleri destek, ama oralar geçilirse aşağıya eğer, büyük gap kapanacak şekilde düşeriz diyorum, ondan sonra tekrar tepkiye mecal kalacakmı bakarız, buda kötümser senaryoydu:) saygılar.