doğru abi en güzeli :) daytrade hergün 1000 aşşa 1000 yukarı marj var zaten :) üvvvvv geceye flat kala kala pala işi bırakacak :) beni çarpamıyor bu ara eheheh.. en iyi müşterisini kaybetti pala :) iyi geceler tşkr
Printable View
doğru abi en güzeli :) daytrade hergün 1000 aşşa 1000 yukarı marj var zaten :) üvvvvv geceye flat kala kala pala işi bırakacak :) beni çarpamıyor bu ara eheheh.. en iyi müşterisini kaybetti pala :) iyi geceler tşkr
tam 30' oldu,dow daki bu kapanışa rağmen ,saraylı hala nette bir öngörüde bulunmadı....kom
cemiyette ,huzursuzluk ve infial had safhadaymış...:p:D
ahali ; pzt naparız diye kara kara düşünüyomuş,ağlayanlar,vasiyet yazanlar...:..:
saraylı ,kendini aşıyo...+.
çok duygulandım...:(:rolleyes:;)
:..::..:
Saraylı abi eve gelir gelmez STR ile ORB-S karşılaştırdım. STR 13:30 barında 70050 den sat vermiş ORB-S ise 14:00 barında 69600 den sat vermiş. Sonuç ortada.
Bu haftasonu STR kaynaklı bir indik yapmaya çalışacağım becerebilirsem.
sn saraylı 74xxx leri öngören sayımınız rafa mı kalktı iptal mi oldu.Altarnatif bir sayımınız var mı?
[quote=hpy;248284]sn saraylı 74xxx leri öngören sayımınız rafa mı kalktı iptal mi oldu.Altarnatif bir sayımınız var mı?[/quote]
hpy iyiki sordun,
artık dayanamaycam,tam bir saattir yorum yapmadan bekledim,yeter dimi?::::..:
çok kötü bir saat geçirdim,alışmamışım...:D
dow da 9800 desteği aşağı ve bizde 66.500 son dip aşağı kırılmadıkça,verdiğim dalga yapısı en önemli alternatif olarak geçerli...
75.000 dalga hedefi yani...
başka alternatifler tabi var,ama en önemli şık hala bu...:)))
şu anda böyle,bence..
[quote=saraylı;248277]öngörü yapmayacaksak,
tradeleri de söylemeyeceksek,
bu topikte napcaz?
yeni daytrade sistemi geliştirme ve
rakı-balık muhabbeti olabilir...:..:
dünya gaileleri hakkında hal-hatır sorma olabilir,:p:D
aklıma gelenler bunlar valla...:D[/quote]
tradeleri söylemeyin razı olurum.öngörüde bulunmazsanız yine razı olurum.fakat str nin al ya da sat sinyali verdiğini muhakkak yazın.ben öğleden sonra okuldayım ve ekran izlemiyorum.hem teknik hem ew hem de sizin sistemi kullanarak kafamda birşeyler geliştiriyorum ve öyle işlem yapıyorum.bu sabah sistem al verince almıştım ve doyum noktasında satacaktım.Zaten teknik olarak düşüş öngörüyordum biliyorsunuz.O alımda birşey kazanmadım ama ema 55 aşağı geçince ki 70 altı ve üstü diye belirmeiştim işlem yönümü hemen sattım ve 68400 den longladım.Sistemli alışveriş çok iyi geldi bana.ewe göre de buralar dip olarak saymıştı bir ağbim.Ondan yararlandım.teknik olarak da 68 öngörmüştüm çok yaklaşınca reverse oldum.çok başarılı trade oldu.
uzun sözün kısası sizden ricam sistemin al sat verdiğini yazın lütfen.
sistemin al-sat verdiğini söylersem ,tradeleri söylemiş olurum ama...:(
kaldı ki bu kadar işimin arasında günde 5 kez al-sat dersem ,mecburen bu iş için bir adam istihdam etmem gerekir...
bu müstahdemi istihdam etsem belki ekonomi için iyi olur,ama benim için kötü olur...:..:
sistemi en ince ayrıntısına kadar verdim hpy...kurun aynısını...bugün tradeleri niye söylemeyeceğimi ayrıntısıyla yazdım...
ama müsait olduğum zaman sistemin poz unu yine belirtirim...:)
[quote=saraylı;248288]sistemin al-sat verdiğini söylersem ,tradeleri söylemiş olurum ama...:(
kaldı ki bu kadar işimin arasında günde 5 kez al-sat dersem ,mecburen bu iş için bir adam istihdam etmem gerekir...
bu müstahdemi istihdam etsem belki ekonomi için iyi olur,ama benim için kötü olur...:..:
sistemi en ince ayrıntısına kadar verdim hpy...kurun aynısını...bugün tradeleri niye söylemeyeceğimi ayrıntısıyla yazdım...
ama müsait olduğum zaman sistemin poz unu yine belirtirim...:)[/quote]
sistem bilgisayarda kurulu ama derste pc yi kullanmam etik olmaz.benim bebelerin hakkına girerim sonra.Öğretmenim ödev der çocuk ben tamam şimdi git az sonra gel derim, kendimi ekrandan alamam Allah muhafaza.Şimdi telden ara ara siteye girip bakıyorum.En azından bize verdiğiniz periyolarda olanı al sat verince yazılırsa sevinirim.Diğer arkadaşlar da yazabilirler tabi ellerinden geldiğince.
[quote=hpy;248289]sistem bilgisayarda kurulu ama derste pc yi kullanmam etik olmaz.benim bebelerin hakkına girerim sonra.Öğretmenim ödev der çocuk ben tamam şimdi git az sonra gel derim, kendimi ekrandan alamam Allah muhafaza.Şimdi telden ara ara siteye girip bakıyorum.En azından bize verdiğiniz periyolarda olanı al sat verince yazılırsa sevinirim.Diğer arkadaşlar da yazabilirler tabi ellerinden geldiğince.[/quote]
bu konuda,arzettiğim nedenlerden dolayı ,söz veremem...
söz verirsem ,yapmam lazım çünkü...:(
rastgelirsem tabi söylerim..:)))
iyi akşamlar,
eğer iptal edene kadar geçerli emir girlirse seans açılmadan emri iptal edebiliyormuyuz ? yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
[quote=saraylı;248290]bu konuda,arzettiğim nedenlerden dolayı ,söz veremem...
söz verirsem ,yapmam lazım çünkü...:(
rastgelirsem tabi söylerim..:)))[/quote]
Sayin Sarayli,
STR'nin sinyallerini gun icinde vermek istememenizin nedenleri sahsen anliyorum.
Yalniz en azindan belirli bir sure aksamlari gun icindeki sinyalleri paylasma sansiniz olabilir mi?
Bu sonuclarla kendi sistemlerimiz kontrol etme ve sinyal okuma konusunda self training yapmis oluruz dusuncesindeyim.
Tsk....
bir keser vardi, ne oldu o?