bakalım yukarı devam edecekmi merakla bekliyoruz artık şimdi de biz zayıfız dışarıya göre
Printable View
bakalım yukarı devam edecekmi merakla bekliyoruz artık şimdi de biz zayıfız dışarıya göre
u100 56.000 altına inmedikçe shortlara rahat yok
panik başlasa güzel olur , satış çılgınlığı , go go bears :))
terbiyesiz TERA hem garantiye hem voba saldırdı
[quote=saraylı;260593]gapli açılışa rağmen ,
sabah 71.800 den misal uzun yapan bi STR uygulayıcısı ,
şu anda 400 puan karda..
300-500 puan günlük kar hedefimize tam uygun...:)
[B]take the money and run...[/B]:D[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;260604][B]don't look behind[/B] diyorsun yani abi :D:D:D[/quote]
[B]Don't touch only watch[/B] :D
[quote=selçuklu;260599]trade sistem sat dedi 150 den kapattım full flat .. don gömlek flat ... kave zamanı isterse 1000 point düşsün kavemi içcem rahatça .. üvvvv .. yok yok 1000 düşmesin..100 falan düşerse düşsün yatay gitsin kavemi içebe kadar .. .. üvvv .[/quote]
Patronişka,
Bir yerlerde raning triyengıl varmı...çok seviyorum da kendisini
[QUOTE=abka;260594]a.trije dow 7.000 falan olur demişti..olsa ne olur..bizim vob en fazla 65.000 olur..dünyanın en güçlü vadelisi bizde..[/QUOTE]
lakin vadelinin vadesi var:)
ısrar ve ınatla satmıyolar .. mm neyse saglık olsun ... stop koyup çıkarız artık ...
[QUOTE=Astatin;260623]Patronişka,
Bir yerlerde raning triyengıl varmı...çok seviyorum da kendisini[/QUOTE]
yok abi ben göreniyorum ... üvvvv .. 250 üstü istop gısayım ... bakalım kısmet ...
[quote=selçuklu;260628]yok abi ben göreniyorum ... üvvvv .. 250 üstü istop gısayım ... bakalım kısmet ...[/quote]
patlatırlar :o malesef bana öyle geliyor
yyld..
[quote=a.kaya;260630]patlatırlar :o malesef bana öyle geliyor[/quote]
boynuzlara maşallah..yeni ithal edilenlerden mi bu:D
bitane angus alıp onu uzlaşmaya long bırakmayı düşünüyorum ne dersiniz? :D:D
[quote=flexy;260633]bitane angus alıp onu uzlaşmaya long bırakmayı düşünüyorum ne dersiniz? :D:D[/quote]
saçma olabilir,vadesonuna kadar çok var,
tepe yapıp düşebilir misal,aynı yerden kapatırsın...
yazık o 1 kontrata...;)
[QUOTE=a.kaya;260630]patlatırlar :o malesef bana öyle geliyor[/QUOTE]
hee az sonra patlatacam kafalarını .. nerde benim beyzbol sopam ... ehueue .. ühühüühü :::::::D:D:D .. yygd .. yorum yok gısadevam .. ..boks..boks.
dışarıya rağmen almamaları entresan ya ters bi haber gelecek ya da öğle arası kaldırcaklar 71150 de sağlam direnç var zaten 60 lıkta
[quote=flexy;260633]bitane angus alıp onu uzlaşmaya long bırakmayı düşünüyorum ne dersiniz? :D:D[/quote]
Fleksi niki seksi,
Fleksi yaşatır seni seksi,
:D:D:D:D
pepsi reklamından ilham geldide patron
[QUOTE=saraylı;260634]saçma olabilir,vadesonuna kadar çok var,
yazık o 1 kontrata...;)[/QUOTE]
sn saraylı
iyi besi yapılırsa 6-8 ayda bıçak vadede uzlaşılabilir:)
vob ahali komsiyon oranlarınız kaç..malum işlem artıkca ve vob 70000 oldukca dokunuyor..
bende net onbinde 1.2 ............ yani kontrat başı 0.85 tl...
[quote=Astatin;260632]boynuzlara maşallah..yeni ithal edilenlerden mi bu:D[/quote]
yahu gerçekmiş bu boğa bende inanamadım hayvan bunu nasıl taşıyor anlamadım ya :)))
[quote=Astatin;260637]Fleksi niki seksi,
Fleksi yaşatır seni seksi,
:D:D:D:D
pepsi reklamından ilham geldide patron[/quote]
bakıyom gene takılmaya başladın herkese asti hoca işler durgun galiba :)))
a.kaya patron benim boğamdı o ..istersen sor .. forumdakilere bilirler ... ..versene abi boğamı üvvv .... şikayet edecem hellim aplaya ...:o:o:o:D:D:D
ya asdadin patron a.kaya patronu boğamı almış .. üüüüüüüüüüüüüü ...
yygd .. bu arada ..
[quote=saraylı;260634]saçma olabilir,vadesonuna kadar çok var,
yazık o 1 kontrata...;)[/quote]
Uzlaşmada kesip yicez abi, şöyle ele gelen bişi alırsak fifti fifti kapatsada doyarız. :)
vay ayılar vay ulan 200 puan ı beğenmedim al sana 0 puan hatta - 200 puan olursa şaşmam artık .dng 925 den yukarı dönmesi lazım yoksa fena çuvallarız
[QUOTE=jerfin;259695]güçlü vob, güçlü Türkiye, güçlü voborsa traderlerı... [COLOR="Red"]salıya kadar 71.250[/COLOR]...lelele[/QUOTE]
günlerden salı ve fiyat 71.250 yi görüp döndü..::: piyasayı ben yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım..:D:D
büyük sabır gösterip 70850 kısaları 71250 de kapatmayıp 70975 den kapatarak çok kar ettiğimi sanıyorum ueheuheueh
ula zarardan kar etmek gibisi yok be :) uhauah şaka gibi :)
[quote=jerfin;260651]günlerden salı ve fiyat 71.250 yi görüp döndü..::: piyasayı ben yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım..:D:D[/quote]
sen yapıyorsun piyasayı gerçekten zaten...:)))
öğleden sonra yokum goçyiğitler..size kazançlar gani olsun
[QUOTE=Astatin;260614]son çarpıntının resmi..ehuehue..fiyat da çok pis yerde haaaaaaaa
[/QUOTE]
abey, sistemler açısından çok zorlu bir dönem başlıyor... kanımca devam eder onlardaki sıkıntı.... :(
evet arkadaşlar komisyon????
[quote=selçuklu;260646]a.kaya patron benim boğamdı o ..istersen sor .. forumdakilere bilirler ... ..versene abi boğamı üvvv .... şikayet edecem hellim aplaya ...:o:o:o:D:D:D[/quote]
valla forumda ben hiç görmedim bugüne kadar selçuklu beyefendi :rolleyes:
uwww 975 de 15 lik şort yaktı bi ara sonra kayboldu üwwwww üüüüüü
[quote=jerfin;260651]günlerden salı ve fiyat 71.250 yi görüp döndü..::: piyasayı ben yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım..:D:D[/quote]
taban olurmu vob ? :D
[quote=halojen;260655]abey, sistemler açısından çok zorlu bir dönem başlıyor... kanımca devam eder onlardaki sıkıntı.... :([/quote]
halojen,
tatil nası gidiyo?
bronz oldun mu?:D
[quote=abka;260656]evet arkadaşlar komisyon????[/quote]
1 tl +bsmv 1,05 falan
0,85 iyiymiş valla 0,15 fark beni kazıklıyorlar , ama benim işlem hacmim düşük olduğundan sanırım öyle
[QUOTE=saraylı;260660]halojen,
tatil nası gidiyo?
bronz oldun mu?:D[/QUOTE]
evet kızardık, şimdi de piyasanın kızarmasını bekliyorum abicim... :..:
eğer yukarı gidecekse ahanda buralardan biraz çıkması lazım
[QUOTE=a.kaya;260658]valla forumda ben hiç görmedim bugüne kadar selçuklu beyefendi :rolleyes:
uwww 975 de 15 lik şort yaktı bi ara sonra kayboldu üwwwww üüüüüü[/QUOTE]
üüüüüüüüüüüüüüüü .. benim boğam o ... yokmu şahit ..ya ... :o:oüüüüüüüüü :D:D:D .. boğamdan vazgeçmeyeceğim ... tüm haklarımı arayacağım .... :D:D:D ya hatta sazan abi bakışı falan bi tuhaf demişti .. yokmu şahit .. üvvvvvvvvv