mbm 44500 ustesinde olsak long otururdu amma onun 5 dakk long signal vermistir benim gibi
Printable View
mbm 44500 ustesinde olsak long otururdu amma onun 5 dakk long signal vermistir benim gibi
[QUOTE=hexen;36311]mbm 44500 ustesinde olsak long otururdu amma onun 5 dakk long signal vermistir benim gibi[/QUOTE]
Sanırım mbm sistemini biliyor ve takibediyorsun:), kolay gelsin.
Kpatma davası gibi bişey olması lazım diyorduk ya, bu global piyasalarda sanırım kongrenin alacağı karar bizdeki kapatma davası etkisini gösterebilirde, o vakit dikkatli olmalı, bu al sinyalleri çok fena baş ağrıtabilirde, çok kazanç bırakabilirde:) saygılar.
15 dakk long signal sınırda direnc zorlayor
15 dakk bi long sigal olmadı
44000 asayasında 5 dakk short signal olur 5 dakk halen long
Hımmm, dow avrupaya oyun oynamak istiyor anlaşılan, 11000 civarında açılış ister sitemez tedirginlik veriyor, saygılar.
Bakın arkadaşlar, bu hafta önemli verilerde var ama, dahada önemlisi, paulson un, bernankenin, fed in konuşmaları haftanın beklentileri ve haftaya damgasını vuracak görülüyor.
Bu konuşmalar ne hikmetse tam bizim piyasa kapanınca yapılıyor, buna göre pozisyonlar dikkatli ayarlanmalı derim ben, işte bakın konuşmalar ve saatleri.
23 Eylül (TSİ 17:00) Paulson ve bernanke konuşacak.
24 Eylül (TSİ 17:00) Bernanke kongreye sunum yapacak.
25 Eylül (TSİ 19:00) Paulson ve Bernanke bilgilendirme konuşması yapacak.
Piyasalar bu konuşmalara dikkat edecek, ayrıca haftanın ilk yarısı önemli datalar TSİ 17:00 de açıklanacakken, yani bizim piyasa kapanışında, haftanın son günlerinde önemli datalar TSİ 15:30- 17:00 saatlerinde olacak.
Her gün akşam senaryonuzun tersine konuşurda bizi gap olayına maruz bırakırmı bu adamlar siz düşünün, hesabınızı ona göre yapın ve akşamları pozları iyi ayarlayın
15 dakk long signal oldu teyitsiz amma
23.09.2008 16:42:51 NOMURA, LEHMAN'IN AVRUPA VE ORTADOĞU VARLIKLARINI SATIN ALDI
Japonya'nın en büyük aracı kurumu Nomura, Lehman'ın Asya'nın
varlıklarının ardından Avrupa ve OrtaDoğu varlıklarını da satın
almak için anlaşmaya vardığını açıkladı.
Nomura'dan yapılan açıklamada anlaşmanın Lehman'ın trading
varlıklarını ve yükümlülüklerini kapsamadığını vurguladı.
Lehman'ın Avrupa ve OrtaDoğu bölümlerinde 2.500 kişi çalışıyor.
Anlaşmanın tamamlanması için bir dizi düzenleyici kurul onayı
gerekiyor.
Foreks Haber Merkezi
Deutsche akşama uzunda, bende uzunda, akşama kısadaysa bende kısada gireceğim, ne bu yaaa, piyasanın uyanığı deutsche mi, dün kısadaydı düştük bugüne, bugün kısaları kapadı uzuna geç, yarın yukarda oluruz büyük ihtimal, demekki akşama olumluluğun kokusunu aldı bu bender, saygılar.
15 dk lıkta long derler alırız sabah gapla aşağı gideriz