[quote=VOBiX;118346]Burası yükseldikçe de bu sayı giderek artıyor. Bir yerde haklı çıkacaklar ama kimbilir ne zaman.[/quote]
şşş en az 50000, 50000 den önce durmaz...ooo öldürür vobix..senin birlğe teslim ne zaman vobx
Printable View
[quote=VOBiX;118346]Burası yükseldikçe de bu sayı giderek artıyor. Bir yerde haklı çıkacaklar ama kimbilir ne zaman.[/quote]
şşş en az 50000, 50000 den önce durmaz...ooo öldürür vobix..senin birlğe teslim ne zaman vobx
Jerfin, dolarlar sağlam yerde duruyo merak etme demiştim.
ama sen yine de maliyet düşürme tradeleri yap bence.
bi sorti çekebilirler. 6g tadında. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
Günaydın long devam...
[QUOTE=SEYYAH;118343]van minüt,van umut falan diyerekten küpü dolduruyon haa sende az değilsin .brv[/QUOTE]
Anna çokh yıprattı be seyyah.. ben böyle gız görmedim gayri... toparlanmak uzun sürecek gibin... tabü başarabilirsemg
KAP : CBS PRINTAS BASKI MUREKKEPLERI VE GERECLERI SAN. A.S. / PRTAS [] 02.06.2009 10:19:28
KAP : CBS PRINTAS BASKI MUREKKEPLERI VE GERECLERI SAN. A.S. / PRTAS [] 02.06.2009 10:19:28
AYLIK BILDIRIM
---------------------------------------------------------------------------------------------
CBS PRINTAS A.S.'NIN 01/01/2009 -30/04/2009 DONEMINE ILISKIN AYLIK BILDIRIM ILISIKTE VERILMISTIR.
---------------------------------------------------------------------------------------------
BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
[URL]http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=84421[/URL]
bu KAP olayıı yeni çıktı biliyorsunuz, kamuyu aydınlatma platformu ndan geliyo bu açıklamalar artık..ama bence kurumun kendi isminde bile manipültif bir ruh var...KAP, kap götür, kaçırma bu fırsatı der gibi geliyor bana....yol verme dalaşı yüzünden birbirlerini öldüren insanların ve hatta onların ailelerininde çatışmaya katılıp can kaybını arttırmaya devam edebildiği bir ülkede, bu zeka seviyesine sahip insanların yaşadığı bu ülkede, bu tip insanlar bu metni de şöyle algılayabilir...
KAP ÇBSPRİNTAŞ'ı!!!!!! Hemde devletten gelmiş olum tiyo garantidir bu!!!!!!!! puaahahh
bu EFG deLilerini kım kızdırdı yine
[QUOTE=SaNCaKTaR;118352]bu EFG deLilerini kım kızdırdı yine[/QUOTE]
yok yuaw gızmamıştır belkim van münütlük gecelerin adamı olama mı?
250 den bır adet uzun, fantastik,
düzeltme bitti hadi herkes evıne...
fx ci kardeşim derinlik versende önümüzü görsek teşekkürler.
YAVUZHAN'ım ayrışıyomusun nedir :)
[QUOTE=Astatin;118345]tolarıalıyolay[/QUOTE]
Gelişmekte olan her ülkede alıyolay sadece bizde deeel.
45350 short sistem sööledi! 45000 e alış girdim 350 point yeter!
[quote=AMON RA;118358]45350 short sistem sööledi![/quote]
sistemler AL da olmalı dostum
45450--45150 arası ne tarafa kırılırsa o tarafa hareket hızlanabilir...[
[QUOTE=SaNCaKTaR;118359]sistemler AL da olmalı dostum[/QUOTE]
Yeni sistemimin sinyali uymak lazım!
selçuklu nirdesin? Bak gıldırgıcık hisseler tavan olmuş.
Rallinin son turuna mı girdik? Su sesi geliyor mu?
[QUOTE=SaNCaKTaR;118359]sistemler AL da olmalı dostum[/QUOTE]
Neden ol MALI sistemine göre değişir.
[quote=MMO;118355]fx ci kardeşim derinlik versende önümüzü görsek teşekkürler.[/quote]
hoop
[IMG]http://i41.tinypic.com/xpc67m.png[/IMG]
[quote=Astatin;118356]YAVUZHAN'ım ayrışıyomusun nedir :)[/quote]
ayrışmıyorum,kıpraşmıyorum far tutulmuş tavşan gibiyim öle duruyorum,kal geldi,getirdiler yani :)
bi ayrıştım 250 points haşırt..
bi daha ayrışsam 46 bin de alıcaz soluğu ..
Hadi bakalım 5 dklık grafiklerede boğalar ikili dip görsün ayular ters flama görsün..dng
[quote=AMON RA;118361]Yeni sistemimin sinyali uymak lazım![/quote]
sıfır km hayırLı olsun bol ve BereketLi kazançlar sağlarsın inşallah arada yaz da dostum +.
garanti ve işyatırım yumurta tokuşturuyor..
ne tarafınki çatlayacak bakalım?
işyatırım 2 boy önde,gruba hakim :)
halil dün verdiklerini topluyor geri 45.700 gibi bir ortalama ile vermişti dün ANADOLU YAT. 5.000 kontrat civarı
[quote=SaNCaKTaR;118359]sistemler AL da olmalı dostum[/quote]
Dostum sistemini devreye aldın galiba .brv
hayırlı olsun,tabanı düz bassın :)
arkadaşlar, herkese merhabalar.. yakalşık iki aydır formu takip ediyorum bugüne kadar herhangi birşey yazmamıştım.. canım sıkkın bugünlerde o yüzden yazmak istedim ben de.. herneyse herkese bol kazançlar dilerim...
[quote=VOBiX;118362]selçuklu nirdesin? Bak gıldırgıcık hisseler tavan olmuş.
Rallinin son turuna mı girdik? Su sesi geliyor mu?[/quote]
orda du abimm bi CELHA var elimde 4 aydır kımıldamıyor o tavan tavan olmadan olmayacak o zaman üüü:mad:
Kardeş tekrar al durumundayız.lütfen dikkat et stop koymayı unutma
[quote=YAVUZHAN;118365]ayrışmıyorum,kıpraşmıyorum far tutulmuş tavşan gibiyim öle duruyorum,kal geldi,getirdiler yani :)
bi ayrıştım 250 points haşırt..
bi daha ayrışsam 46 bin de alıcaz soluğu ..[/quote]
aman abi ayrışma o zaman dur öylece :)
[QUOTE=barlas_ss;118372]arkadaşlar, herkese merhabalar.. yakalşık iki aydır formu takip ediyorum bugüne kadar herhangi birşey yazmamıştım.. canım sıkkın bugünlerde o yüzden yazmak istedim ben de.. herneyse herkese bol kazançlar dilerim...[/QUOTE]
yaz abi deşarj ol.. hepimiz yanındayız merak etme.
[QUOTE=YAVUZHAN;118371]hayırlı olsun,tabanı düz bassın :)[/QUOTE]
AMİİİNNNNNN! Bundan böyle düşünmek yok! Mal gibi sinyal takip edecem sinyal ne derse o olacak! Düşününce dürtüklüyorlar!
[quote=adalı54;118370]Dostum sistemini devreye aldın galiba .brv[/quote]
basit bi sistem ıkıncı haftasında test aşamasında o yuzden fLat takılıyordum sabah bi kaç işlem yaptım 45700 short 350 flat 300 den long deniyoruz sermaye bitmesin az az yontucam arrtık :rolleyes:
her alışa satış geliyor stopum 45.000 de duruyor.
[quote=SaNCaKTaR;118367]sıfır km hayırLı olsun bol ve BereketLi kazançlar sağlarsın inşallah arada yaz da dostum +.[/quote]
AMON RA;
Sıfır km sistemin oldu he..kaç vites seninki (kaç çeşit sinyal üretiyo 2 mi 4 mü), hangi renklerde yakıyo okları (yeşil, kırmızı mı, yoksa atraksiyonmu yaptın), coupe mi- sedan mı (çok mu az mı sinyal üretiyo), Formula1 ayarımı Nascar Ayarımı (zararlı kazalı sinyal sayısı az mı çok mu):cool::cool::cool:
Digiturkte benim gibi sadece lig tv izleyen varsa bende bir tavsiye, uyeliğinizi 2 ay dondurabiliyorsunuz. Ben az önce dondurdum, 3 Ağustosta açılacak üyeliğim. Boşu boşuna 2 ay digiturke para vermekten kurtuldum :) Çanağı da Türksata cevirdim...
bu seferde 45.575 den satış geldi.
sistem ala girdi 500 de stop ladık
[quote=fXci;118376]yaz abi deşarj ol.. hepimiz yanındayız merak etme.[/quote]
saol eksik olma.. benim birader Baybars da bozma moralini diyor ya bakalım..
dax yesil, nasdaq yesil, sp ve dow da elı kulağında,
yine yeşillendi zeytın dalları,
uzaya kadar cıkacak sankı, bir gun cok fena can yakacaklar ama allah ky yı bu dümbeleklerın şerrinden korusun.
Yazın kardesim yazın, sadece izlemeyin. Biz de can sıkıntısından yazıyoruz yoksa bi b.k bildiğimizden değil. Gap Manyağı olarak değiştiricem nickimi yakında...