[quote=AMON RA;118377]AMİİİNNNNNN! Bundan böyle düşünmek yok! Mal gibi sinyal takip edecem sinyal ne derse o olacak! Düşününce dürtüklüyorlar![/quote]
düşün taşın vob tur işin :..:
Printable View
[quote=AMON RA;118377]AMİİİNNNNNN! Bundan böyle düşünmek yok! Mal gibi sinyal takip edecem sinyal ne derse o olacak! Düşününce dürtüklüyorlar![/quote]
düşün taşın vob tur işin :..:
nedir bu onun bunun borsası dax tan çektigimiz..:)stoplatmaya yarıyo ancak bizi
[QUOTE=Leblebi;118382]bu seferde 45.575 den satış geldi.[/QUOTE]
Sizin sistme baya bir ilginç. Düşüp çıkarken sat veriyor, çıkıp düşerken al veriyor sanırım.
pastadaki satış oranı arttı 45500 üstü denemesinde..
pasta 2 gündür iyi performans sergileyip kahinlik yapıyor o yüzden takip ediyorum.
hiçbir şey nefesini geri vermeden durmadan nefes alamaz diyorum sadece.. (gerçekten nefes aldığını düşünsek bile)
matriks gitti arkidişler sizdede aynımı ?
Grafikteki 15 dk görüntü sanki 25 Mayıstaki görüntüye benziyor...
[quote=fXci;118392]matriks gitti arkidişler sizdede aynımı ?[/quote]
çalışıyor bende..
burası 45 bin altına sarkacak bugün içimden bir ses öyle diyor..
[QUOTE=VOBiX;118389]Sizin sistme baya bir ilginç. Düşüp çıkarken sat veriyor, çıkıp düşerken al veriyor sanırım.[/QUOTE]
evet sistem çok sinyal vermeye başladı kafam karıştı 45.225 uzunlara 45.000 stop koydum bekliyorum. artık.
[quote=fXci;118392]matriks gitti arkidişler sizdede aynımı ?[/quote]
Bende cok sık gidiyor zaten şimdi calışıyor ama 45-50 dk önce gitmişti
[QUOTE=fXci;118392]matriks gitti arkidişler sizdede aynımı ?[/QUOTE]
Matrikste bir sorun yok da VST yi çalıştırdığım anda bilgisayar donuyor anlamadım...
dax ın 06.01.2009 tarihli tepesine bi göz atın arkadaşlar..
[CENTER]KANSERLİ HÜCRE 24-48 SAATTE YOK EDİLİYOR[/CENTER]
[IMG]http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/5/2/8/0/152800.jpg[/IMG]
Kanser tedavisinde müthiş buluş
[B]Danimarkalı bilim adamları kanserle mücadelede önemli bir tedavi yöntemi geliştirdi.[/B]
RNA 129 adlı mikromolekülün şırıngayla kanser hücrelerine aktarılması durumunda bu hücrelerin 24 ila 48 saat içinde yok olduğu tespit edildi.
paylaşmak istedim bu hastalıgın pencesınde olan herkesin allah yardımcısı olsunnn bi nebze su serpilmiştir inşallah yureklere...
[QUOTE=Astatin;118380]AMON RA;
Sıfır km sistemin oldu he..kaç vites seninki (kaç çeşit sinyal üretiyo 2 mi 4 mü), hangi renklerde yakıyo okları (yeşil, kırmızı mı, yoksa atraksiyonmu yaptın), coupe mi- sedan mı (çok mu az mı sinyal üretiyo), Formula1 ayarımı Nascar Ayarımı (zararlı kazalı sinyal sayısı az mı çok mu):cool::cool::cool:[/QUOTE]
Zararlı sinyal sayısı az hiç yok desem yalan olur peryot 15 dk. günde 1 yada 2 sinyal üretiyor piyasaya göre janjanlı değil ööle ok filan yok çeşitli indikatörlerden oluşan bir sistem türevi alırken fiyatada bakıyor. İşyerimde banlı olduğu için grafik atamıyorum ancak akşam grafiği atabilirim 2 gündür uyguluyorum dün ve bugün sinyalleri paylaştım zaten. Dünkü piyasada 1 short ve 1 long sinyal verdi totalde 500 puan bıraktı bereket versin! Ekran başında olduğum müddetçe sinyalleri paylaşırım!
375-400 noktası ynı buralar kıırılım yeri gibi gözüküyor..
[quote=barlas_ss;118399]dax ın 06.01.2009 tarihli tepesine bi göz atın arkadaşlar..[/quote]
tepe 5111.02 imis
poz kapattıryolar sanki..
arkadaşlar, tüm yorumcular niye davul çalıyor sizce, "en kötüsü geride kaldı diye"??
işlerim dolayısıyla cıkma zorundayım .Sizlere bol Kazanclar
[QUOTE=enorton;118398]Matrikste bir sorun yok da VST yi çalıştırdığım anda bilgisayar donuyor anlamadım...[/QUOTE]
dikkat et vst nette başka şeylerle uğraştınmı sistemi cok kasar
tv de ki uzzzzmannn arkadaşların işi kolay..nası olsa mantık basit.. dogru çıkarsa analız,yanlış çıkarsa yorum deyip sıyrılıyolar..
Brader Baybar'ın herkese selamı var, arkadaşlar unutmasın; dünyayı shorter lar yönetiyor diyor...
her alışa satış geliyor stoplos koyulmalı uzun kısa yönünde.
Bende 15 dk 45450 den sat verdi
[URL=http://img23.imageshack.us/my.php?image=beyazd.jpg][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/1106/beyazd.jpg[/IMG][/URL]
ana sistem bu..geçmişe göre sekillendirilmedi..15 daklık.530 işlem..20 ayda 153.000 puan..grafik gayet muntazam..bana ömürboyu yeter...kaldıraçı her pozisyondan sonra yeniden 3 olarak kullanıyorum..
[QUOTE=barlas_ss;118405]arkadaşlar, tüm yorumcular niye davul çalıyor sizce, "en kötüsü geride kaldı diye"??[/QUOTE]
işler bozuldumuda biz demedikmi deler.
YAVUZHAN,
Bana ayrışıyosun gibi geldi ama..du bakalım
eger bugnku ıs yatırm 29.05 dekı ıs yatrımsa 10 bn pozu 1500 puan karla kapamıs bulunmakta..
[quote=barlas_ss;118405]arkadaşlar, tüm yorumcular niye davul çalıyor sizce, "en kötüsü geride kaldı diye"??[/quote]
en kötüsünü daha görmediler....!!!!!!!!!!! biri göstericek .......o zaman N zaman FED ödül dağitiyor bitince beLki...
ayda 7000 puanı yetiremiycek adam benim için tanımsızdır zaten..
[quote=enorton;118398]Matrikste bir sorun yok da VST yi çalıştırdığım anda bilgisayar donuyor anlamadım...[/quote]
Bende matriks var ama VST programını bilmiyorum. Ne işe yarar?? Nerden alıcam? Yardım lütfen
EFG Yİ alkış verelim biraz arkadaşlar gelsin artık diimi??
[quote=abka;118412][URL="http://img23.imageshack.us/my.php?image=beyazd.jpg"][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/1106/beyazd.jpg[/IMG][/URL]
ana sistem bu..geçmişe göre sekillendirilmedi..15 daklık.530 işlem..20 ayda 153.000 puan..grafik gayet muntazam..bana ömürboyu yeter...kaldıraçı her pozisyondan sonra yeniden 3 olarak kullanıyorum..[/quote]
sen yinede son kontroller ve çekap için bana gönder formülü :) bana güvenmiyosan VOBIX e gönder..yalnız uyarayım..oooo öldürür VOBIX..namı diğer tokoba....:D
Garantideki yatırımcıyı stoplatacak bir kapanış istiyorum....
dax a gore yatay çarpma yaşıyoruz yine..50 100 artı eksı oynatıp duruo bizi,şeref yoksunu..
[QUOTE=marakes;118417]ayda 7000 puanı yetiremiycek adam benim için tanımsızdır zaten..[/QUOTE]
Bunu anlamadım.
[QUOTE=Astatin;118420]sen yinede son kontroller ve çekap için bana gönder formülü :) bana güvenmiyosan VOBIX e gönder..yalnız uyarayım..oooo öldürür VOBIX..namı diğer tokoba....:D[/QUOTE] yüksek ateşi olsun hemen yollarım.domuz gribi olabilir.lelele
[quote=Astatin;118414]YAVUZHAN,
Bana ayrışıyosun gibi geldi ama..du bakalım[/quote]
valla bildin..
ayrıştım 45525 den :)
[quote=AMON RA;118423]Bunu anlamadım.[/quote]
yukarda abka abi yazmıs 20 ayda 153 bn vermıs bu sistem bu bana ömür boyu yeter die..kabaca aylık 7500 lere gelıyo ona ıstınaden dedim..ayda 7000 su durumda %175 artıs bomba gibi rakam onu demek istedim..:)