evet poz kapattrdıkları belli oldu şmdilik..ama şimdi de yeni poz açanlar gelmeye başladı
Printable View
evet poz kapattrdıkları belli oldu şmdilik..ama şimdi de yeni poz açanlar gelmeye başladı
[QUOTE=marakes;118426]yukarda abka abi yazmıs 20 ayda 153 bn vermıs bu sistem bu bana ömür boyu yeter die..kabaca aylık 7500 lere gelıyo ona ıstınaden dedim..ayda 7000 su durumda %175 artıs bomba gibi rakam onu demek istedim..:)[/QUOTE]
Şimdi anladım teşekkürler marakes!
bu arada dikkat ettniz mi blmem ama efg agustos vadede short ta poz alıyo..
Negatif uyumsuzluk artışı iyice belirginleşti AMON RA derki DÜŞÜŞ GELEYOOOO benim 350 shortlar 45000 de alışta bekler!
[quote=AMON RA;118428]Şimdi anladım teşekkürler marakes![/quote]
rica ederim..
flat oldum baskı hissettim üstümde.
[QUOTE=barlas_ss;118384]saol eksik olma.. benim birader Baybars da bozma moralini diyor ya bakalım..[/QUOTE]
Birader Baybars derken baybars_ss ise Baybars Sezen olmasın sakın sizin birader?
herkes; ''en kötü geride kaldı'' diyor..ben bunu ''agresif kısa zamanı yaklaşıyor'' olarak algıladım...
hisseler %100 yapmış,ondan sonra söylerler..garanti 2.00-2.50 arası iken söylesenize...garanti 1.80 den 4.04 e gelmiş...
[QUOTE=booth;118418]Bende matriks var ama VST programını bilmiyorum. Ne işe yarar?? Nerden alıcam? Yardım lütfen[/QUOTE]
Aracı kurum verir. İşlemlerinizi girmeniz için Pc programı.
[QUOTE=Astatin;118420]sen yinede son kontroller ve çekap için bana gönder formülü :) bana güvenmiyosan VOBIX e gönder..yalnız uyarayım..oooo öldürür VOBIX..namı diğer tokoba....:D[/QUOTE]
O sistem çatlar çünkü sinyalelre 09:20-09:50 gibi bakması gerkecek 5 dk öteleyerek.
Apka,
Şu sistemin son 4 ay getirisini de de bakayım bana....
doğrudur ta kendisi
başbakan yine verip veriştiriyo ntv de
PİS mi alacaklar yoksa pis alacaklar süsü mü veriyolar..sistem satta halen
[QUOTE=abka;118434]herkes; ''en kötü geride kaldı'' diyor..ben bunu ''agresif kısa zamanı yaklaşıyor'' olarak algıladım...
hisseler %100 yapmış,ondan sonra söylerler..garanti 2.00-2.50 arası iken söylesenize...garanti 1.80 den 4.04 e gelmiş...[/QUOTE]
Di mi hadi 1,80de uyanmadınız 2,50a kadar da uyanamadınzı derler adama. .brv
[quote=fXci;118376]yaz abi deşarj ol.. hepimiz yanındayız merak etme.[/quote]
[quote=VOBiX;118433]Birader Baybars derken baybars_ss ise Baybars Sezen olmasın sakın sizin birader?[/quote]
doğrudur ta kendisi
[QUOTE=VOBiX;118436]O sistem çatlar çünkü sinyalelre 09:20-09:50 gibi bakması gerkecek 5 dk öteleyerek.[/QUOTE]
değişen birşey yok..metstock testi yaparken(geçmişe baktım);09;20 09;35 09;50 10;05 olarak almış..zaten sistemi kendim çalıştırırkende (şimdiki zaman) barlar bu şekilde atıyor..yani değişen birşey yok..yani (15n+5)(n=tam sayı) şeklinde formülü var..
[QUOTE=Astatin;118440]PİS mi alacaklar yoksa pis alacaklar süsü mü veriyolar..sistem satta halen[/QUOTE]
Sen dün de böyle demiştin 45,800de durdular anca.
[QUOTE=abka;118443]değişen birşey yok..metstock testi yaparken8geçmişe baktım);09;20 09;35 09;50 10;05 olarak almış..zaten sistemi kendim çalıştırırkende (şimdiki zaman) barlar bu şekilde atıyor..yani değişen birşey yok..yani (15n+5)(n=tam sayı) şeklinde formülü var..[/QUOTE]
Doğruı 15n+5 de bakılması laızm sistemde 15dk yazıyor diye 15nlerde bakılmaması lazım diye dedim. Bunu fark etmeniz iyi olmuş.
[quote=barlas_ss;118442]doğrudur ta kendisi[/quote]
remzi abiyi tanıyor musun? baybars bey yorumlar yazıyor sitesinde zaman zaman.
[QUOTE=barlas_ss;118409]Brader Baybar'ın herkese selamı var, arkadaşlar unutmasın; dünyayı shorter lar yönetiyor diyor...[/QUOTE]
[QUOTE=barlas_ss;118442]doğrudur ta kendisi[/QUOTE]
Baybars beye selamlarımızı iletin lütfen kendisinin en büyük hayranlarından birim. Siz ne işle meşgulsünüz?
[QUOTE=Astatin;118437]Apka,
Şu sistemin son 4 ay getirisini de de bakayım bana....[/QUOTE]
[URL=http://img188.imageshack.us/my.php?image=astatin.jpg][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/3861/astatin.jpg[/IMG][/URL]
[quote=enorton;118447]Baybars beye selamlarımızı iletin lütfen kendisinin en büyük hayranlarından birim. Siz ne işle meşgulsünüz?[/quote]
ben akaryakıt sektöründeyim, bugün izn verdim kendime. daha önce de formu takip ederdim ama yazmamıştım hiç. bundan ibaret..
[QUOTE=abka;118448][URL=http://img188.imageshack.us/my.php?image=astatin.jpg][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/3861/astatin.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Grafikte OBO var boyun çizgisini kırmaz umarım. .dng
[IMG]http://i39.tinypic.com/2s1m2ps.gif[/IMG]
[QUOTE=VOBiX;118450]Grafikte OBO var boyun çizgisini kırmaz umarım. .dng[/QUOTE] halil in, yabancı takasındaki teknik analizi gibi..:).%70 de iken analiz yapmıştı...%7 lik iniş olacak demişti..ciddende dediği oldu..
Kabız ettiler gene yaprak kıpırdamıyor!
02.06.2009 12:14:46 ABD'DE İFLASLARIN 1 HAFTA ARDINDAN ŞİRKET HİSSELERİNDE ORTALAMA YÜZDE 18 ARTIŞ GÖRÜLÜYOR
Uluslararası ajanslar tarafından yapılan hesaplamaya göre,
ABD'de 1980 yılından bu yana iflas açıklayan en büyük 20 şirketin
hisseleri başvurunun 1 hafta ardından ortalama yüzde 18 düzeyinde
değer kazandı.
Verilere göre, iflasın 1ay ardından kazanç yüzde 3.1 düzeyine
inerken, hisselerin endekslerden çıkarılmaya başlamasının da
etkisiyle 3 ay içinde ortalma yüzde 15 gerileme görülüyor.
selamlar herkese, kısaları keşke açılışta kapatmasaymışız neyse,
45425 tekrar kısa.
EFG bence nisan vadede yaptığını haziran vadede yapmayacak.nisanda tüm pozu hazirana taşımıştı.bence bu sefer yapmayacak ve uzlaşacak.
ağustos'ta SHORT luyor sanırım.vade başından bu yana AĞUSTOS vade ekleyebilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
[QUOTE=barlas_ss;118449]ben akaryakıt sektöründeyim, bugün izn verdim kendime. daha önce de formu takip ederdim ama yazmamıştım hiç. bundan ibaret..[/QUOTE]
baybars beyide bekleriz, haftada birde olsa foruma bir yorum geçse kendsini tanıyabilsek keşke.
[QUOTE=abka;118452]halil in, yabancı takasındaki teknik analizi gibi..:).%70 de iken analiz yapmıştı...%7 lik iniş olacak demişti..ciddende dediği oldu..[/QUOTE]
İnşallah benim dediğim olmaz. .kom
[quote=traderx;118457]baybars beyide bekleriz, haftada birde olsa foruma bir yorum geçse kendsini tanıyabilsek keşke.[/quote]
iletrim kendisine
açılışta kısa..şimdi 400 uzunum..
aç ayı oynamazmış,hepinize afiyet olsun,
Short pozisyonlar için işler sarpa sarmaya başladı eller tetikte!
Gidip intihar edeyim bari...
Şu Manga nın son şarkısına bayılıyorum, süper gerçekten...
başka bi yerden aldım seyyah..nedense bende tarih bu kadar geriden başlamıyo ..umaırm dogrudur..gercı karslıklılı agalar degısmemıs yıne..
one munit, van münüt:::
izleyin yarılacaksınız, fx ci özellikle sen izle:D
[url]http://www.videoneo.com/olacak-o-kadar-one-minute-skeci/[/url]