-
[QUOTE=jelibon;36363]Amerikada partizanlık yoktur, plan kongreden kesin geçecektir.
geçtiği fiyatlanmıştır bile.
şimdi fiyatlanan dünyanın nerelerinde resesyon nerelerinde depresyon olacak odur ve planın olası katkı yapabileceği veya yapmayacağıdır.
hatta hsbc bugün gelişmiş ülkeleri azalta düşürdü, bundan sonra fiyatlama krizin real ekonomiye olan etkileri olacaktır.
sevgiler.[/QUOTE]
[B]"Diyelim ki plan kabul edildi. Piyasalar zaten planı satın aldıkları için borsaların gidecek fazla bir yerleri yine olmayacaktır."[/B]
Cümlesiyle zaten belirttim zaten sayın Jelibon.
Fakat bana göre artık Amerika da çok fazla şey değişti. Bahsettiğim partizanlık olarak algılanmasın.
-
[QUOTE=catedral;36364][B]"Diyelim ki plan kabul edildi. Piyasalar zaten planı satın aldıkları için borsaların gidecek fazla bir yerleri yine olmayacaktır."[/B]
Cümlesiyle zaten belirttim zaten sayın Jelibon.
Fakat bana göre artık Amerika da çok fazla şey değişti. Bahsettiğim partizanlık olarak algılanmasın.[/QUOTE]
katılıyorum size.
bu son iki makale çok enteresan.
-
PLAN MILAN HIKAYE 700 MILYAR $'LIK HAVUZ'DAKI PARA HEMEN BUHARLASIR.!!!
en az 5 trilyon $ batik var.!!!
imkb cokecek!!!:dü::dü::dü::dü:
hic korkmadan dusus yonunde yarin lot aliniz.!!
-
Dji te 10.850 de 2 destek var.Gariptir ki nerede zor destek direnç var kırılması aşılması zor olan, endeksler oraya meyl ediyorlar(Korku ve Coşku bu olsa gerek).Bu gelişmelere ister şantaj ister teknik diyelim, fiyatlar ben resmimi çizerim diyorlar sanki.
Merakla izleyeceğim bölümü yeni başlıyor.Zıplayacakmı buradan yoksa saatlikleri aşırılık bölgesine getirene kadar oyalanacakmı?
Bol şanslar...
-
Resim...
[quote=mavi;35888][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/351/oboxe4.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Sayın Kayahan,
Resim estetik durmuyormu sizce...
-
[QUOTE=kayahan;36368]PLAN MILAN HIKAYE 700 MILYAR $'LIK HAVUZ'DAKI PARA HEMEN BUHARLASIR.!!!
en az 5 trilyon $ batik var.!!!
imkb cokecek!!!:dü::dü::dü::dü:
hic korkmadan dusus yonunde yarin lot aliniz.!![/QUOTE]
2000 puan aşağıdan kısalalımmı yarın sizce?
bu dalgada beklenen dalga, 10827 ye kadar olan düşüş normal.
beni ürküten sizin erken çıkmanız piyasaya oraya varmadanmı dönecek diye düşünmeye başladım şimdi.:..:
-
uyumsuz bunlar...teperler yukarı.....
kısa ve öz.........
-
kayahan geldi çöküş var dedi. yarın yukarı ralli var :)
-
[B]Nouriel Roubini - Der Tod der Schattenbanken[/B]
Ein großer Run zerstört immer neue Teile des Finanzsystems - nach den Investmentbanken werden die Hedge-Fonds nächstes Opfer sein. Auch Europa wird von dieser Krise erfasst werden.
[LIST][*][*][*][*][*][*][*][/LIST]
[I][B]Nouriel Roubini[/B] ist Wirtschaftsprofessor an der Universität New York
dunyaca unlu ekonomi ve finans uzmani newyork unuversitesi prof. roubini
soyle diyor; bankalari bu plan falan kurtaramaz. sistem iyice curumuz. saklanan sifir degerindeki ellerindeki evraklarin maliyeti en az bankalarin ve sigorta sirketlerinin 10 trilyon $ tum hedge fonlarda yakinda batacak.!! durumlar. avrupa'yida bu finansal kriz hizla vuracak.!!!
[/I]
-
sp destekler 1205, 1190, 1170, 1156, 1133.
dirençler 1235, 1263, 1275, 1290, 1313.
Dow destekler 10500, 10683, 10827.
dirençler 11250, 11400, 11500, 11750, 11867.
Nasdaq destekler 2155, 2100, 2070.
dirençler 2200, 2239, 2269, 2303, 2318.
Kanımca 10780 gibi long açılabilir.
sevgiler.
-
[QUOTE=kayahan;36374][B]Nouriel Roubini - Der Tod der Schattenbanken[/B]
Ein großer Run zerstört immer neue Teile des Finanzsystems - nach den Investmentbanken werden die Hedge-Fonds nächstes Opfer sein. Auch Europa wird von dieser Krise erfasst werden.
[LIST][*][*][*][*][*][*][*][/LIST]
[I][B]Nouriel Roubini[/B] ist Wirtschaftsprofessor an der Universität New York
dunyaca unlu ekonomi ve finans uzmani newyork unuversitesi prof. roubini
soyle diyor; bankalari bu plan falan kurtaramaz. sistem iyice curumuz. saklanan sifir degerindeki ellerindeki evraklarin maliyeti en az bankalarin ve sigorta sirketlerinin 10 trilyon $ tum hedge fonlarda yakinda batacak.!! durumlar. avrupa'yida bu finansal kriz hizla vuracak.!!!
[/I][/QUOTE]
bunu dün demişti sanırım bugün değil. shortmusun bu gece?
-
yarın 44200 ustesinde acar ben diyer yarı long alırm amma 44200 asayasında yarım longs stop ederm