bol kazançlar .. 45475 taze short açtım .. kapanışa kadar endeksin kafasına sopayı geçireceğim .. yılanlara emir verdim .. yön aşağı şelale şelale şelale ... :D:D:D:D:D:D ne düşmez borsaymış va anasını . hahahahahhaha
Printable View
bol kazançlar .. 45475 taze short açtım .. kapanışa kadar endeksin kafasına sopayı geçireceğim .. yılanlara emir verdim .. yön aşağı şelale şelale şelale ... :D:D:D:D:D:D ne düşmez borsaymış va anasını . hahahahahhaha
[QUOTE=selçuklu;118507]bol kazançlar .. 45475 taze short açtım .. kapanışa kadar endeksin kafasına sopayı geçireceğim .. yılanlara emir verdim .. yön aşağı şelale şelale şelale ... :D:D:D:D:D:D ne düşmez borsaymış va anasını . hahahahahhaha[/QUOTE]
Selçuklum kızanım nerde kaldın yav bende herşey temam ammaaa 1 eksik var deyodum sende geldin tam olduk! ŞELALE ŞELALE ŞELALE!
Arkadaşlar hep beraber küfür etsek işe yarar mı acaba, ben sabhtan beri fürediyorum ama yetmiyor galiba... :)
Hexen babanın bahsettiği yavaş hareket eden kitle ne yapıyor acaba merak ediyorum. Bu arada hexen baba nerde??
[URL=http://img294.imageshack.us/my.php?image=vobobb.png][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/2618/vobobb.png[/IMG][/URL]
Full short düşer burası.Dow çok daha üstte vob 400 puan altta.
Gökhan
Garanti ve işc dışında nelere bakıp longa döndün.Pastaya bakıp poz. almadığını biliyorum.
Merrill lynch:'piyasalarda, bu yilin son ceyregine kadar imf ile bir anlasma yapilabilecegi izlenimi yok'
uluslararasi yatirim danismanlik firmasi
merrill lynch, turkiye'de enflasyonun bir sure daha dusmeye devam edecegini
bildirdi.
Merrill lynch tarafindan yapilan analizde, yarin aciklanacak olan mayis
ayi itibariyla, tufe cinsinden yillik enflasyonun yuzde 5'e gerileyebilecegi, ufe
cinsinden enflasyonunun da yine eksi duzeylerinde seyredecegi vurgulandi.
Dusuk faiz surecinin surdurulemeyeceginin vurgulandigi analizde, bu
nedenle, enflasyonun dusecegine dair beklentilerin cok yavas seyrettigi
kaydedildi.
Bu arada, piyasanin, bu yilin son ceyregine kadar imf ile bir anlasma
yapilabilecegi izleniminde olmadigina da dikkat cekildi.
-aa-
[QUOTE=AMON RA;118508]Selçuklum kızanım nerde kaldın yav bende herşey temam ammaaa 1 eksik var deyodum sende geldin tam olduk! ŞELALE ŞELALE ŞELALE![/QUOTE]
geldim patron ... 44500 kapatalım mümkünse bitirelim şu işi artık .. vay anasını ... ne ralliymiş .. üüü
hexen baba bizi diskoya götür,diskoya götür,diskoya götüüür!
hexen baba 35.400 yeresi üstesindeyiz şindi.bundan sonrası için fikrin nedir hexen baba?
teşekkür ederim,merci,thank you!
[QUOTE=AMON RA;118508]Selçuklum kızanım nerde kaldın yav bende herşey temam ammaaa 1 eksik var deyodum sende geldin tam olduk! ŞELALE ŞELALE ŞELALE![/QUOTE]
Seyyahın kafadaki eskik bişey hala gitmedi emma
[quote=barlas_ss;118449]ben akaryakıt sektöründeyim, bugün izn verdim kendime. daha önce de formu takip ederdim ama yazmamıştım hiç. bundan ibaret..[/quote]
Ustam sen de başka birşey var.Bu üye olma işi pek yemedim ben.Ok hoşgeldin.
[QUOTE=AMON RA;118508]Selçuklum kızanım nerde kaldın yav bende herşey temam ammaaa [B]1 eksik var deyodum[/B] sende geldin tam olduk! ŞELALE ŞELALE ŞELALE![/QUOTE]
aman bişey eksik deme şimdi seyyah gelir bişey eksik bişey eksik, uçurur buraları.dng
Bu günde 15 dk lıkları çarpma günü galiba sistemlerde şaşırdı bi sata bi ala geçiyor şimdide geçici satta 45400 altı tekrar sata geçer ama ondan sonra sıra saatliklere geliyor o zaman her yer kırmızı ama şu an top hala ortada
saat 14:47 şu ana kadarki eldeki veriye göre aşağı basmaları lazım daha fazla.
[QUOTE=selçuklu;118515]geldim patron ... 44500 kapatalım mümkünse bitirelim şu işi artık .. vay anasını ... ne ralliymiş .. üüü[/QUOTE]
Bu ralli benim gazımı fena aldı! Sancı filan kalmadı! Yani patron SHORT DEDÜK OYDULAR! İçinede bade koydular! üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
[quote=GOKHANFINDIK;118512]Full short düşer burası.Dow çok daha üstte vob 400 puan altta.[/quote]
Dünkü kapanışın mı 400 altında bunu mu söylemek istedin
[QUOTE=fXci;118517]Seyyahın kafadaki eskik bişey hala gitmedi emma[/QUOTE]
[QUOTE=traderx;118519]aman bişey eksik deme şimdi seyyah gelir bişey eksik bişey eksik, uçurur buraları.dng[/QUOTE]
Ahanda Seyyah'ta geldi yok ben bişey demedim ööle sesli düşünüyodum! :rolleyes:
Hexen baba bizi diskoya, gökhan bizi taylanda, clark bizi 47000 e götür :)
[quote=delinda78;118504]Gökhan geceye ne yapacağını son haliyle kapanışa yakın söyle[/quote]
Ben gece yüzde 100 shortum.Asla değişmez.Birazdan longlarım ama gece kesin shortum.Değişmez bu fikrim.46000 görsek de shortum.
[quote=fXci;118517]Seyyahın kafadaki eskik bişey hala gitmedi emma[/quote]
yok abi...hislerim temam demiyor valla şaka yapmıyorum...:o
fakat hakikaten BİŞEY EKSİK,tepe burası değil bence.
bi rakam var kafamda ama yazıpta kimsenin aklını karıştırmayalım.
pozisyonum kısmi SHORT bununda sebebi amansız bir dönüşte açıkta kalmamak.malum genelde ne yaparlarsa sabah GAP ile yapıyorlar.
al-sat-tut-hopla-zıpla tavsiyesi değildir!
[QUOTE=enorton;118525]Hexen baba bizi diskoya, gökhan bizi taylanda, clark bizi 47000 e götür :)[/QUOTE]
beni niye saymadın ::: üzüldüm emma bak sindi benimde gotereceim yerler vardır elbet :::
ah ülen aste saa dime dedik okadder ... biraccıktan analiz eklerim çok geyik ettim gayri
[quote=delinda78;118513]Gökhan
Garanti ve işc dışında nelere bakıp longa döndün.Pastaya bakıp poz. almadığını biliyorum.[/quote]
İsc düştü vob düşmedi dow arttı o arada.İsc aynı yerde ama şimdi de dow artsa da vob artmıyor.O zaman ondan longtum şimdi ise shortum vob artamıyor.
[quote=selçuklu;118507]bol kazançlar .. 45475 taze short açtım .. kapanışa kadar endeksin kafasına sopayı geçireceğim .. yılanlara emir verdim .. yön aşağı şelale şelale şelale ... :D:D:D:D:D:D ne düşmez borsaymış va anasını . hahahahahhaha[/quote]
3-5 hisseyle endeks kontrolü sağlıyor py,,,,, sen py olsan o kadar uzundayken,,,, ve de o 3-5 hissenin mali durumu iyiyken,,,,,, trışkadan haberlerden dolayı ve de indikatörlerin sat vermesinden dolayı,,,, piyasayı aşağı bırakırmıydın,,,,,,,,,,,,, çok zor be dostum,,,,,,,,,,,, :rolleyes:
dolarda 1.5550 deki boşluğu doldurmak için bi hareket var bugün ve yarın bunun için uğraşacak gibi yani dolar hedef 1.5500
[QUOTE=SEYYAH;118527]yok abi...hislerim temam demiyor valla şaka yapmıyorum...:o
fakat hakikaten BİŞEY EKSİK,tepe burası değil bence.
bi rakam var kafamda ama yazıpta kimsenin aklını karıştırmayalım.
pozisyonum kısmi SHORT bununda sebebi amansız bir dönüşte açıkta kalmamak.malum genelde ne yaparlarsa sabah GAP ile yapıyorlar.
al-sat-tut-hopla-zıpla tavsiyesi değildir![/QUOTE]
xu100 48500 mü?
[quote=delinda78;118523]Dünkü kapanışın mı 400 altında bunu mu söylemek istedin[/quote]
Eee ne olabilir tabiki.
petrol tam direncine geldi 68 bundan sonra her iki grup da çok dikkatli olmalıkırılma inanılmaz sert olacak . artık ne tarafa kırarsa gönlüm tabiki ayılardan yana
[quote=enorton;118525]Hexen baba bizi diskoya, gökhan bizi taylanda, clark bizi 47000 e götür :)[/quote]
Taylant uyar da 47000 i sevmedim pek.Yok mu 43000 düşünen.Biletler benden?.dng
[quote=fXci;118532]xu100 48500 mü?[/quote]
ben gidiym köprüden atlıym bari abi o zaman :::
Üstatlar daha iyi bilir ama bir direncin kırılması için 2 gün üst üste direncin üstünde kapanış beklenir. İmkb 100 bugün de 35800 üstünde kapanırsa çok önemli bir direnç aşılmış olacak...
[QUOTE=SEYYAH;118536]ben gidiym köprüden atlıym bari abi o zaman :::[/QUOTE]
aklınımı okdum yani ::: aneyy
[QUOTE=atlascepkenli;118530]3-5 hisseyle endeks kontrolü sağlıyor py,,,,, sen py olsan o kadar uzundayken,,,, ve de o 3-5 hissenin mali durumu iyiyken,,,,,, trışkadan haberlerden dolayı ve de indikatörlerin sat vermesinden dolayı,,,, piyasayı aşağı bırakırmıydın,,,,,,,,,,,,, çok zor be dostum,,,,,,,,,,,, :rolleyes:[/QUOTE]
ben py olsam şimdi 3000 puan basardım walla ... hahahhahahha :D:D
ahanda dowf 120 dk graf uyumsuz kabak gibi düşmesi lazım ...
[URL=http://img3.imageshack.us/my.php?image=adszxby.jpg][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/6858/adszxby.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=enorton;118537]Üstatlar daha iyi bilir ama bir direncin kırılması için 2 gün üst üste direncin üstünde kapanış beklenir. İmkb 100 bugün de 35800 üstünde kapanırsa çok önemli bir direnç aşılmış olacak...[/QUOTE]
3 gün kuralı deelmi o :::
[quote=fXci;118538]aklınımı okdum yani ::: aneyy[/quote]
ruh ikizimsin ondan sanırım hohohohoho (ayı gülüşü yaptım) :::
hayır abi 48.500 tamamen senin uydurman :::
XU100 e bakmam İŞC kaç para ondan bile haberim yok.du bakayım bi hatta DYHOL'üm kaç para olmuş ona da bakayım :::
vob kapanış tahmnim .. 43875 kayıtlara geçsin ..
oha DYHOL 1,16 olmuş %300 e gidiyor...bu kağıt çok sapık bir kağıt...itinayla seçtim bunu onca kağıdın arasından :::
arkadaşlar veri varmı acaba bu gün teş.
bugun parite yukselırken degıl ama duserken dıkkate alınıyo dunya tarafından ..