yarin tr saati ile 11:00'de ifo endexi aciklanacak %99.99999 olasilikla cok kotu gelecek onceki 94.8 idi.
bak seyret saat 11:den sonra dax'i !!!!
yarin evvelallah 58?????'li seviyelere gelecek!!!:dü::dü:.dng
Printable View
yarin tr saati ile 11:00'de ifo endexi aciklanacak %99.99999 olasilikla cok kotu gelecek onceki 94.8 idi.
yarin evvelallah 58?????'li seviyelere gelecek!!!:dü::dü:.dng
Sayın Kayahan a takıldığıma bakmayın.
Onun yerinin yanlış olduğunu düşünüyorum, endeks için yaptığı değerlendirmeler zaman göreceli olarak gerçekleşecektir, ama bunların vobla hiçbir ilgisi yoktur.
sevgiler.
[quote=jelibon;36376]bunu dün demişti sanırım bugün değil. shortmusun bu gece?[/quote]Aus der FTD vom 23.09.2008
© 2008 Financial Times Deutschland
Bu arada bugün yazılanları okumayı yeni bitirdim.Her ne kadar duyguların incindiğini bilsem de buna neden olanlar yüzünden görüş ve paylaşımlardan men edilmiş olmak beni üzeceğinden , Dün Sayın catedral'e özelden yazmıştım değerli görüş ve paylaşımlarını beklediğimi, kararın kendisine ait olduğunu ve buna saygı duyacağımı.Bugün ise foruma yazıyorum yazmama kararı alanlar için.Bizi kendinizden men etmeyin lütfen.Tabi ki karar sizin ve saygı duymak durumundayız.
Bol şanslar...
[quote=mozkan;36351]risk yoksa kazanç da yok doğrudur, ama alınacak risk vardır alınmayacak risk vardır, [B]15 gündür geceye bırakılan tüm pozlar kumardır[/B], abd kongresinde de vardır bir çiçek sulayıcısı, bizim kasabanın mısırları diye tutturmasın sonra görüşmeler esnasında :..:[/quote]
dowa güvenip deutche ye bakıp geceye poz taşınmaz
[QUOTE=kayahan;36378]yarin tr saati ile 11:00'de ifo endexi aciklanacak %99.99999 olasilikla cok kotu gelecek onceki 94.8 idi.
yarin evvelallah 58?????'li seviyelere gelecek!!!:dü::dü:.dng[/QUOTE]
ha hayt öğrenmişsin benim 5850 yi ha...
devam devam en geç yarın döndürürsün sen bunu, hemde dow eski dibi görmeden.:..:
Aneyy noolmuş buna yaaaa :) Barboros Bulvarından freni boşalmış kamyon gibi geliyo:)
[quote=mozkan;36382]dowa güvenip deutche ye bakıp geceye poz taşınmaz[/quote]
gece çok uzun sayın mozkan. 2 saat sonra dow artı olur bu seferde yarın kaç puan yukarı açar demeye başlarız.umudunu yitirme .lelele
[quote=jelibon;36383]ha hayt öğrenmişsin benim 5850 yi ha...
devam devam en geç yarın döndürürsün sen bunu, hemde dow eski dibi görmeden.:..:[/quote]arTik sende ogrendin!!! KANAAT GETIRDIN!!!
IMKB'NIN BOS CUVAL OLDUGUNU.!!!
IMKB= KAGITTAN KAPLAN!!!!:dü::dü:.dng.dng
[quote=xxxx;36386]gece çok uzun sayın mozkan. 2 saat sonra dow artı olur bu seferde yarın kaç puan yukarı açar demeye başlarız.umudunu yitirme .lelele[/quote]
geceye full flat
paşa gönlü bilir ister artı ister eksi yapsın
en kötü yarın poz açmam olur biter :..:
[QUOTE=mozkan;36382]dowa güvenip deutche ye bakıp geceye poz taşınmaz[/QUOTE]
bu kontrat bir değişik, alışılmadık. babalar az pozisyonda. mümkün olduğuncada açsalar bile kaptıyorlar pozisyonlarını. o yüzden yaptıkları hareketler ne yön gösteriyor ne de para kazandırıyor kendilerine çoğu zaman.
Sayın Follow bu kontratın başında çok sordu niye pozisyon almadılar diye. sebebi yönü bilmemeleriydi. gün geçtikçe ortaya çıkacak yönler.
Sevgiler.
[url]http://finance.yahoo.com/actives?e=nq[/url]
[IMG]http://ichart.finance.yahoo.com/b?s=%5EVIX[/IMG]