-
[quote=mozkan;36388]geceye full flat
paşa gönlü bilir ister artı ister eksi yapsın
en kötü yarın poz açmam olur biter :..:[/quote]
eee abi o zaman neden buradasın. bizim pozisyon var bir umutla izliyoruz işte.sen git dizi seyret,çay kahve iç tv karşısında :..:
-
[quote=xxxx;36391]eee abi o zaman neden buradasın. bizim pozisyon var bir umutla izliyoruz işte.sen git dizi seyret,çay kahve iç tv karşısında :..:[/quote]
parite derdindeyiz ucundan kıyından
trade 5 gün 23 saat :..:
-
[QUOTE=kayahan;36387]arTik sende ogrendin!!! KANAAT GETIRDIN!!!
IMKB'NIN BOS CUVAL OLDUGUNU.!!!
IMKB= KAGITTAN KAPLAN!!!!:dü::dü:.dng.dng[/QUOTE]
imkbnin beni ilgilendiren tek yönü ülkemin borsası olmasıdır, yükselirse sevinirim, düşerse üzülürüm. Ancak EVVEL ALLAH düşecek demem hiçbir zaman.
ben vobçuyum düşşede kazanırım yükselsede kazanırım.
en son 32500-44000 yükselişinde 11500 puan vobda 15000 puan yedin.
pazartesi 31000-36900 yükselişnde 5900 puan vobda ise 7300 puan yedin.
her ikisindede hep en dipte çıktın ortaya nedense.
dax için tahmin sorduk sana 10 gün oldu bugün ilk defa bir cevap verdin, o da benim yazdığım bir yerdi yani bir önceki dönüş noktası.
bak sana sayfa topic açılmış vobla ilgim yok diyorsun (külağıma anlat) oraya devam et bence burayla ilgin yok dediğine göre.
sevgiler.
-
Bu günlerde geceye pozsuz girmek en mantiklisi. Aksam istmeye istemeye kapattim, tahminlerim dow un yükselecegi yönünde olmasina ragmen.
Birde son iki haftadir sabahtan yaptigim ilk islemler hep zararla sonuclaniyor aksama zarari cikartip artiya gecmeyi cogunlukla basariyorum ama stresi yetiyor adama, hani mac baslayinca ilk dakkada gol yenir ya aynen öyle.
Zor zanaat bizimkisi zor..uyk
-
[QUOTE=mozkan;36392]parite derdindeyiz ucundan kıyından
trade 5 gün 23 saat :..:[/QUOTE]
:..: kolay gelsin
-
[quote=vobcu;36394]Bu günlerde geceye pozsuz girmek en mantiklisi. Aksam istmeye istemeye kapattim, tahminlerim dow un yükselecegi yönünde olmasina ragmen.
Birde son iki haftadir sabahtan yaptigim ilk islemler hep zararla sonuclaniyor aksama zarari cikartip artiya gecmeyi cogunlukla basariyorum ama stresi yetiyor adama, hani mac baslayinca ilk dakkada gol yenir ya aynen öyle.
Zor zanaat bizimkisi zor..uyk[/quote]
sebebi sabah gaplarıdır, sorun ne sizde nede sisteminizde
-
bugün buradan ayrılan arkadaşları bekliyoruz geriye, öyle yağma yok.
sahtekarlar yüzünden dürüst insanlar kaçmamalıdır. yola devam
sevgiler.
-
[quote=mozkan;36396]sebebi sabah gaplarıdır, sorun ne sizde nede sisteminizde[/quote]
Haklisiniz, gapli acilislardan sonra bir süre izlemek sonra al sata baslamak sanirim sorunu cözecek. Hatta ilk seans hic bakmamak lazim.
FDow cok yaniltiyor öglene kadar adamlar 23.5 saat acik. Bizim vobda en azindan gece Dow kapanana kadar acik olmali aslinda. Zaten U 30 un vadelisimi F dow un vadelisimi belli degil. .dng
-
2 dakikada 60 puan tepki verdi. paketi geçirdilermi yoksa.lelele
tööbe tööbe. türkçemiz lastik gibi :D
-
korktuğum başıma geldi erken döndürdü Kayahan. bir daha salınsa aşağı baride alsak.
10827 dedim 10839 oldu, longlayamadık.
neyse bir dahaki sefere.
-
eger dow boyle giderse bu ongoru dogru cikabilir:
XU100, endeksin seans içi grafiğinde de ikili tepe riski, 35,200-35,000 seviyeleri kritik, aşağı kırılırsa daha önce bıraktığı boşluğu kapatma olasılığı var, trade amaçlı pozisyonlarda dikkatli olunmalı..(umit basar- garanti)
dolayisyle vob30 etkisi.
-
10.850 de destegi var "0,618 gerialim seviyesi" burdan dönerse yarin yesillenir.