[QUOTE=barlas_ss;118582]ağırlıklı satıcı kim, kurum ismine bakıp biri yazabilirse sevinirim..[/QUOTE]
İşyatırım
Printable View
[QUOTE=barlas_ss;118582]ağırlıklı satıcı kim, kurum ismine bakıp biri yazabilirse sevinirim..[/QUOTE]
İşyatırım
Güniçi
İş 13000 EFG 2500 Mira 2000 satıcı
GAranti 10000den fazla alıcı
[QUOTE=traderx;118581]boş durma sende hadi şu doları bi üfleyiver.dng[/QUOTE]
üfleye üfleye nefes kalmadı daaaaa:)))
vadeli 46500 ü öpmeden bu borsa düşmezzz:(
[QUOTE=enorton;118584]APDS azalıyor ama :confused:[/QUOTE]
Fiyat ve APSDnin azalma hızlarını karşılaştırmak lazım. Her iki yöne de açık bu senaryonun(9) ucu.
[quote=deks;118588]İşyatırım[/quote]
matriksin saatlik haberinden mi baktınız yoksa anlık mı?
[QUOTE=jerfin;118590]üfleye üfleye nefes kalmadı daaaaa:)))[/QUOTE]
DErin bi hoca bulup ona üfletsek.heyk
Derinlik isteyen
[IMG]http://i43.tinypic.com/11vjrkh.png[/IMG]
[QUOTE=barlas_ss;118593]matriksin saatlik haberinden mi baktınız yoksa anlık mı?[/QUOTE]
Anlık canlı canlı
Dünkü uzunları mı patlatıyorlar acaba..?
Düşer gibi yapıp düşmeyecek, kapanıs 45500,
demedı demeyın
onu dokuzu bilmem ... bugün tepeyi gördük ... şimdi düşmesi lazım meretin ... mbm nerde olaki ??
bu piyasa bi 10 gün daha böyle giderse ben intihar ederim artık, kar nedir unuttum valla. Hergün zarar görmekten kusasım geliyor...
[quote=VOBiX;118596]Anlık canlı canlı[/quote]
benim brader garantinin 3.88 i kırması lazım diyor.. garantisi olan varsa atsın aşağı.. :)
[QUOTE=tuareg;118598]Düşer gibi yapıp düşmeyecek, kapanıs 45500,
demedı demeyın[/QUOTE]
44800 demedi deme :::
[QUOTE=fXci;118602]44800 demedi deme :::[/QUOTE]
daha öncede dedim .. msnde arkadaşlara da dedim .. 43875 kapatırız dedim .. demedi demeyin ... hahahahhahahaa :D:D:D:D
[i][color=#FF0000][b]BRIC ülkeleri dolara alternatif arıyor [/b][/color]
Rusya Devlet Başkanı Dmitry Medvedev'in sözcüsü Natalya Timakova, dünyanın en büyük gelişmekte olan ülkelerinin bu ay Rusya'da yapacakları toplantıda uluslarüstü bir para birimi fikrini ele alabileceklerini söyledi. Sözcü, "Medvedev'in uluslaraüstü bir para birimi ve ruble'nin küresel rezerv para birimi olması fikirlerinin tartışılması ihtimalini göz ardı etmiyoruz" diye konuştu. Brezilya, Rusya, Hindistan ve Çin'den oluşan BRIC ülkeleri 16 Haziran'da Rusya'da toplantı yapacaklar. [/i]
Bu borsa düşmez kimse kendini kandırmasın(short için fırsat kolluyorum)
[QUOTE=selçuklu;118599]onu dokuzu bilmem ... bugün tepeyi gördük ... şimdi düşmesi lazım meretin ... mbm nerde olaki ??[/QUOTE]
Selçuklu hocam 44400 dedik, sonra 44600 dedik, sonra 45000 dedik, şimdi de 45800 diyoruz. Bulalım artık şu tepeyi...
[QUOTE=enorton;118600]bu piyasa bi 10 gün daha böyle giderse ben intihar ederim artık, kar nedir unuttum valla. Hergün zarar görmekten kusasım geliyor...[/QUOTE]
ülem adamın kafasının tasını attırma bidaa azından duymayam öyle şey.. :mad:
dolar 1.5550 gidiyor kimse geride kalmasın :)
[QUOTE=VOBiX;118594]DErin bi hoca bulup ona üfletsek.heyk[/QUOTE]
derin hocamız asti var işte... bi dua patlatsa yer yerinden oynar da.... pardon beddua idi dimi..:..:
[quote=fXci;118602]44800 demedi deme :::[/quote]
seans sonu görüşürüz o zaman, eğer sizin dediğiniz fiyata gelmişse ve ben online değilsen bilin ki işim çıkmıstır, şimdiden diyeyım de dedıkodu olmasın:D
[QUOTE=enorton;118606]Selçuklu hocam 44400 dedik, sonra 44600 dedik, sonra 45000 dedik, şimdi de 45800 diyoruz. Bulalım artık şu tepeyi...[/QUOTE]
he abi sorma valla .. utandırıyor bu piyasa beni .. bu son hakkımdı tepe için .. buda olmazsa bana jübile gözüktü gibi ... üüüüüüüüüğğğüüüğüüü
[QUOTE=selçuklu;118599]onu dokuzu bilmem ... bugün tepeyi gördük ... şimdi düşmesi lazım meretin ... mbm nerde olaki ??[/QUOTE]
MBM Beşiktaş şampiyon oldu olalı ortalıkta gözükmüyor! KEH KEH :..::..::..:
45300 üstünde sistem tekrar al verir...
[QUOTE=tuareg;118598]Düşer gibi yapıp düşmeyecek, kapanıs 45500,
demedı demeyın[/QUOTE]
bak sana da bi üflerim buradan çölde kumların arasından çıkartırız seni sonra....dng
[URL="http://img380.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3.png]"][URL=http://img380.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3.png][/URL][IMG]http://img380.imageshack.us/img380/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
15 flatta 5 tıklamadı.
[QUOTE=enorton;118600]bu piyasa bi 10 gün daha böyle giderse ben intihar ederim artık, kar nedir unuttum valla. Hergün zarar görmekten kusasım geliyor...[/QUOTE]
Bugün 2. sefer intihar yazıyorsunuz, umarım şakadır.
Fakat intihar; şakası bile hoş değil.
Moraliniz bozuksa biraz ara verin, fakat siz ara verdiğinizde büyük olasılık bir yöne kırar ve sistemler kazandırır.
ayu kardeşlerim üzgünüm ama kısa bir süreliğine sizi sattım
200 kısa kapa uzun.
[quote=jerfin;118614]bak sana da bi üflerim buradan çölde kumların arasından çıkartırız seni sonra....dng[/quote]
ahan da alıyorlar, kavun tatlı abla ben ne yapayım yaa,
bu arada flatım, fiyatları mel mel izliyorum sadece
yine aynı oyun oynanır mı acaba? gün boyu bekle gün sonu yukarı patlat...yaparlarsa şaşırmam nasılsa alıştık artık buna......
[QUOTE=hilm;118616]Bugün 2. sefer intihar yazıyorsunuz, umarım şakadır.
Moraliniz bozuksa biraz ara verin, fakat siz ara verdiğinizde büyük olasılık bir yöne kırar ve sistemler kazandırır.[/QUOTE]
aynen katılıyorum şakası bile hoş değil,
sabrın sonu selamet.
Moraliniz bozuksa biraz ara verin, fakat siz ara verdiğinizde büyük olasılık bir yöne kırar ve sistemler kazandırır.[/QUOTE]
Şaka şaka tabiki... Allahın verdiği canı ondan başkası alamaz...
[QUOTE=traderx;118617]ayu kardeşlerim üzgünüm ama kısa bir süreliğine sizi sattım
200 kısa kapa uzun.[/QUOTE]
ayıp ettin .. traderx .. üüü
Bence işler kötü giderken da buralarda olmak lazım, buralardan ders çıkarmak lazım... Bir yere gittiğim yok, ölene kadar mokoko :)
[QUOTE=selçuklu;118622]ayıp ettin .. traderx .. üüü[/QUOTE]
275 tek kapattım ama kısalamadım kısa fırsatı arıyorum ulen 1-2 kademenin hesabını yapar olduk:::
[QUOTE=enorton;118600]bu piyasa bi 10 gün daha böyle giderse ben intihar ederim artık, kar nedir unuttum valla. Hergün zarar görmekten kusasım geliyor...[/QUOTE]mayısa ayı biraz garip geçti..bende de hasar var..belkide kaldıracı asla 3 ün üstüne çıkarmamak lazım..
Yok yawf morali bozuk ondan öyle yazıyor. İki defa batıp çıktım diyen adam zarar ediyorum diye intihar mı edermiş. Çok istiyorsa bi sigara telendrisin. Binbir çeşit zehri aynı anda içmiş olur...
Bu ay her nedense kötü başladı bendeki sistemelr için de. Ne dert edeceğim ay sonuna daha çooook var.
Dikkat ettim de Asti yok ortalıkta. Geçen hafta da iki gün yoktu VOB seans sonu gelen satışalrla 44000 altında kapatmıştı.