Jerfın, allahını seversın üfleyıp durma şuna yaaa, alacaklar ama senden tırsıyorlar:)
Printable View
Jerfın, allahını seversın üfleyıp durma şuna yaaa, alacaklar ama senden tırsıyorlar:)
sanırım düşüş yönünde yine bir eksiklik oluştu ki satışlar sınırlı kaldı.
[QUOTE=SEYYAH;118619]yine aynı oyun oynanır mı acaba? gün boyu bekle gün sonu yukarı patlat...yaparlarsa şaşırmam nasılsa alıştık artık buna......[/QUOTE]
Beni uyuz edende endekse para girişi sadece garan var ama genede kıllanıyorum
SU GELİR GÜLDÜR GÜLDÜR GELDE YAR BENİ GÜLDÜR! Bu şarkıyı ve şarkıcıyı tanıdınızmı?
[QUOTE=VOBiX;118626]Yok yawf morali bozuk ondan öyle yazıyor. İki defa batıp çıktım diyen adam zarar ediyorum diye intihar mı edermiş. Çok istiyorsa bi sigara telendrisin. Binbir çeşit zehri aynı anda içmiş olur...
Bu ay her nedense kötü başladı bendeki sistemelr için de. Ne dert edeceğim ay sonuna daha çooook var.[/QUOTE]
Evet bunlar bişey değil, galiba müziğin etkisinden oluyor :) yaşan efsane cengiz kurtoğlu, dozajı kaçırdın mı yan etkisi oluyor galiba...
tuareg telefonun çalayor vahadan akrabaların gelmiş seni bekliyolarmış hadi yine iyisin gayri :::
pastayı dengelediler..
data falan varmı bugün ? iyi data hesabına çarpılmayalım yine :)
45150 altında kalırsak geceyede agresif kısa..
Çok ilginçtir benim bir Dayı var Ekmek Teknesindeki Cengiz karakterinin aynısı yıllardır bir baltaya sap olamadı. Geçen hafta sonu beni çağırdı, ölüm kalım meselesi diye. Gittim benden 1000 TL istedi, yok ev tutacakmış falan. Ben de vermedim, biliyorum ki iki günde harcıyacak. 100 Tl vardı cebimde onu verdim. Ah mı etti ne yaptı bilmiyorum o günden beri hergün zarardayım :)
[quote=fXci;118633]tuareg telefonun çalayor vahadan akrabaların gelmiş seni bekliyolarmış hadi yine iyisin gayri :::[/quote]
daha seans kapanmadı ki, dur hele, son gülen esaslı gülermiş,.dng
dünkü senaryo olacak gibi 125 tekrar uzun:)
aha da 200, aldılar, bir telefon sesı mı duydum ne, fxci, telefon telefonnn...
RedBull dan kokain çıkmış...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=194502[/url]
amerikadan olumsuzluk bekleselerdi şimdiye 45 altında kaçıncı kapanış yaparlardı flata devam kendi adıma.
[QUOTE=enorton;118635]Çok ilginçtir benim bir Dayı var Ekmek Teknesindeki Cengiz karakterinin aynısı yıllardır bir baltaya sap olamadı. Geçen hafta sonu beni çağırdı, ölüm kalım meselesi diye. Gittim benden 1000 TL istedi, yok ev tutacakmış falan. Ben de vermedim, biliyorum ki iki günde harcıyacak. 100 Tl vardı cebimde onu verdim. Ah mı etti ne yaptı bilmiyorum o günden beri hergün zarardayım :)[/QUOTE]
sen iş buldun mu ki senden para istiyorlar
[QUOTE=enorton;118639]RedBull dan kokain çıkmış...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=194502[/url][/QUOTE]
boşuna kanatlandırmıyormuş meret .dng
Burada yağmur başladı, alımları olumsuz etkıleyebılır, kapanış tahmını yaparkene yağmur yoktu işin içinde :)
[quote=enorton;118639]RedBull dan kokain çıkmış...
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=194502[/URL][/quote]
Türk Gençliğinin enerjisi doğustan vardır. Taş fırın gençlik kaldı ise N bulurlar şerbet gibi sudan enerji ararlar hala anlamış değilim sadece dilimin ucunu degdırdım dilim yandı:::
[QUOTE=VOBiX;118641]sen iş buldun mu ki senden para istiyorlar[/QUOTE]
Güzel soru, işten çıktığımı bilmiyorlar...
[QUOTE=VOBiX;118479][B][COLOR="Red"]GM ve Citigroup Dow'u terk etti[/COLOR][/B]
GM ve Citigroup hisseleri Dow Jones Endeksi'nden çıkarıldı. Bunların yerine Travelers ve Cisco hisseleri dahil edildi. GM'in iflas korumasına başvurmasının ardından karar geldi. Citigroup'un da Hazine'den 45 milyar dolar destek alması endeksten çıkarılma kararında etkili oldu. GM'in yerini Cisco'nun almasıyla otomotiv yerini teknolojiye bıraktı. Sigorta şirketi Travelers, 1998 yılında Citibank ile birleşerek Citigroup'u oluşturmuştu. Bu birleşme, Citigroup'un Travelers hisselerini 2002'de halka arzla satmasıyla sona erdi.[/QUOTE]
Yani GM ve Citi batsa bile dün 8721,44 ten kapatan dowa etkis olmayacak. Bu yüzden artık GM ve Citi batsa da batmasa da VOBa faydası yok.
[QUOTE=enorton;118645]Güzel soru, işten çıktığımı bilmiyorlar...[/QUOTE]
Burayı okuyorlarsa mesajları silelim. Ben de işi olmayan adama daha yardıme dielceğine ondan ne diye para istenir ki diye düşünüyordum. Haberi yokmuş.
yok ya bence satış gelecek, uzunlar 225 kapandı tekrar kısa.
[quote=traderx;118648]yok ya bence satış gelecek, uzunlar 225 kapandı tekrar kısa.[/quote]
Yağmurun bereketi beni yakalar dedin dimi totem ayni:::.lelele
Larossian da yok bugün ortalarda..
02/06 16:23 YENİLEME-BANK OF AMERİCA, 33 MİLYAR DOLAR SERMAYE ARTIRDI
ABD'li bankacılık kuruluşu Bank Of America, 33.9 milyar
Dolar'lık sermaye artırımı planı kapsamında 33 milyar Dolar
düzeyinde sermaye sağladığıı bildirdi.
Kuruluşun açılamasında 08 Mayıs'ta 3 milyar Dolar'lık
5 yıl vadeli 28 Mayıs'ta 2.5 milyar Dolar'lık 10 yıl
vadeli tahvil satıldığının, 9.5 milyar Dolar'lık tercihli
hissenin adi hisse senedine dönüştürülmesi için anlaşma
sağlandığı vurgulandı.
Şirket, sermaye artırım heflerine ulaşma konusunda
rahat olduğunun altını çizdi.
Foreks Haber Merkezi
350 Shortlarımı 250 den kapattım yeter 100 point! Kıllanmaya başladım.
[QUOTE=SaNCaKTaR;118649]Yağmurun bereketi beni yakalar dedin dimi totem ayni:::.lelele[/QUOTE]
hemşerim memleket nire, yağmur nerde var yani:)
Yagmur dediysem birkaç damlacık, bulutlar bekleme moduna gecti şimdilik:)
[quote=traderx;118653]hemşerim memleket nire, yağmur nerde var yani:)[/quote]
çeşme.de
Garanti ne bulsa alıyor...
[quote=traderx;118653]hemşerim memleket nire, yağmur nerde var yani:)[/quote]
Hemşerim diyorsun ya dostum .lelele
[QUOTE=tuareg;118655]çeşme.de[/QUOTE]
yahu bende narlıdere deyim aramızda 40-50 km var
ama burda yağmur yok gerçi hava karardı:)
[QUOTE=enorton;118650]Larossian da yok bugün ortalarda..[/QUOTE]
4 sayfa geride kalmış.
[QUOTE=Larossıan;118615][URL="http://img380.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3.png]"][URL=http://img380.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3.png][/URL][IMG]http://img380.imageshack.us/img380/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
15 flatta 5 tıklamadı.[/QUOTE]
ben böyle tekniksiz temelsiz bir borsa görmedim vob gibi hiç bir numara yok iken 250 puan alıyor teknik hiç bir açıklama getiremiyorum.
[QUOTE=SaNCaKTaR;118657]Hemşerim diyorsun ya dostum .lelele[/QUOTE]
kayserili taklidi yaptım sözüm meclisten dışarı:)
bu piyasa eldeki veriye göre [B]aşağı [/B]gidecek belli oldu:)
Bana cuma gününü hatırlatıyor bu görüntü...
geceye full kısa..cuma günkü gibi olursa kötü olur..
[quote=traderx;118658]yahu bende narlıdere deyim aramızda 40-50 km var
ama burda yağmur yok gerçi hava karardı:)[/quote]
burada yağdı yağacak, bulutlar ağlamaklı:)
45250 civarıyız buralar bence şort fırsatı.
ccı (50) 5 dak eksi bölgede..macd(30 dak) sat da..sistem sat da..yani sat için tüm koşullar var...
cuma akşamıda,tüm şartlar aynen böyle idi..ama 1200 puan gap yenildi.:).
[quote=traderx;118665]45250 civarıyız buralar bence şort fırsatı.[/quote]
son dakıka kaya kadar flat bunlar dansöz bir sn sonrasını bile tahmin ettirmiyorlar sistem çarpıyorlar gerekirse flat kaybetmiyorsan kazançlısın +.