-
[quote=mavi;36369]Dji te 10.850 de 2 destek var.Gariptir ki nerede zor destek direnç var kırılması aşılması zor olan, endeksler oraya meyl ediyorlar(Korku ve Coşku bu olsa gerek).Bu gelişmelere ister şantaj ister teknik diyelim, fiyatlar ben resmimi çizerim diyorlar sanki.
Merakla izleyeceğim bölümü yeni başlıyor.Zıplayacakmı buradan yoksa saatlikleri aşırılık bölgesine getirene kadar oyalanacakmı?
Bol şanslar...[/quote]
Senimi kıracağız deyip hem zıpladı hemde saatlikleri rahatlatmak için geri geldi desteğine.Son durak, son şantaj 10.660 civarında bakalım o kadar şantajı göze alacaklarmı?
-
22.00 sularinda toparlanmisti son bir saatte birsey mi oldu yine.
-
ne oldu şimdi ? bugün vadelide halka arzı gerçekleştirenler , böreyi fırına verdiler. yarin teslli olarak uzunda geceye girenlere iftarlık verecekler. yarin gaplı açılışlardan sonra sistemler niye böyle oldu diye yeniden format attırmak gerekecek.
-
[QUOTE=jelibon;36375]sp destekler 1205, 1190, 1170, 1156, 1133.
dirençler 1235, 1263, 1275, 1290, 1313.
Dow destekler 10500, 10683, 10827.
dirençler 11250, 11400, 11500, 11750, 11867.
Nasdaq destekler 2155, 2100, 2070.
dirençler 2200, 2239, 2269, 2303, 2318.
sevgiler.[/QUOTE]
geride kaldı, resmi daha iyi görmek için.
şimdi dün kanımca kapalı olan Japonya iyi bir eksi yazar.
bu da dow future ın bugünkü gibi artı seğretmesini engeller.
sevgiler.
-
[QUOTE=nyse-dj;36418]22.00 sularinda toparlanmisti son bir saatte birsey mi oldu yine.[/QUOTE]
Sn nyse
Önce Paulson sorulan sorulara cevap verirken kekeledikçe dowa verdiler. Toplantı bitince iyi bişeyler duyarız umuduyla aldılar. Üyelerin dikkatlerinin wall street ten sokaktaki vatandaşa döndüğünü duyunca tekrar verdiler.:)
Bana göre kısa vadede aşağıya bi 400 puan daha var dow için bu durumda.
Sayın jelibon un 10.500 desteğiyle hemen hemen yakın.
-
[QUOTE=catedral;36422]Sn nyse
Önce Paulson sorulan sorulara cevap verirken kekeledikçe dowa verdiler. Toplantı bitince iyi bişeyler duyarız umuduyla aldılar. Üyelerin dikkatlerinin wall street ten sokaktaki vatandaşa döndüğünü duyunca tekrar verdiler.:)
Bana göre kısa vadede aşağıya bi 400 puan daha var dow için bu durumda.
Sayın jelibon un 10.500 desteğiyle hemen hemen yakın.[/QUOTE]
tesekkurler
bizde geride kalan o biraktiklari buyuk boslugu doldururuz herhalde
-
Böylesine tozlu-dumanlı havalarda sistemleri ala getirenlerin , kimliklerine , nitelik ve niceliklerine bakmak gerekir. Topiklerde yatırımcılar birbirlerine luzumsuz saldırırken onlar önümüzdeki planları devreye koyuyorlar. DOW meşrutiyetini kaybetmiştir. Bu kadar kriz yaşamasına karşılık şu durumda bile bütün piyasalardan daha dirençlidir her şeye rağmen.
Nedeni çok basit. Büyük hedge fonlar DOW da aşırılıga kaçtıklarında gelişmekte olan piyasalardan çıkamazlar. Önce buraları halletsinler sonrasında dow un icabına bakarlar.
-
Boşluk kapamaya niyetleri varsa bunu yarın görebilecekmiyiz, eğer niyet varsa zaten yarın göremesekde perşembe görürüz heralde, ben ihtimal vermiyorum, ama kesin konuşamıyorum, sadece ihtimal vermiyorum diyorum, bakalım göreceğiz.
-
Benim dow için seçime kadar olan görüşlerimde bugün değişiklik oldu, daha evvel 11000 üzerinde çok kalamaz dediğimde yanılmışım, seçime kadar geçen gün gördüğü 10461 en düşük seviyesi olarak kalacak bence, aşağıya sarkmalarla korkacağız, ama sinirleri sağlam olan korkmazsa kazanır diyorum.
Buna göre, biz bayramdayken dow yüksek ihtimal yukarı denemelerine başlayacak, ve nihayetinde bu yukarı hareket seçim zamanı, önce veya sonra artık, orasını bilemem, 11800-12000 seviyelerini görecektir diyorum.
Bu değişikliğe gitmemde önemli etken seçim dir, bir ay kala seçim kampanyaları başlar, işte o zaman borsaya dönüp bakan olmaz, bazı arkadaşlarında dediği gibi, olumlu algılatma olması yüksek ihtimal, fakat hep yüksek ihtimalle yükselmiyor borsalar, ben sadece saf değiştirdim, aşağı beklentimi bir süreliğine askıya aldım, umarım bu hafta bu beklentimide çöpe atmazlar diyorum:) , sapık bunlar sapık, seçim falan hikaye önemli olan para derlerse ve herkes kendi arkasını kollamaya başlarsa, hiç görmediğimiz bilmediğimiz şeylerde olabilir, az bir ihtimal, ama ihtimal işte o kadar, ihtimal olarakda kalacak diyorum, bugünden itibarende yükselişe başlayacağımız günü iple çekmeye başlıyorum:) , saygılar.
-
Jelibon sen ne dersin? gidermi bu dow 12000 e?:rolleyes:
-
Yarın dow futur artı olur açılış kötü olmaz tahminimce, ama ilerleyen saatlerde ne olur, dow futur tekrar eksiye geçerse dow artı açılmazsa neler olur? şimdiden bu bilinmediğine göre bizimde düşeceğimiz kesin değil diyorum, o yüzden ihtimal olarak, yarın önce hafif eksi açılış, sonra artıya geçiş, sonrada günü ekside kapanış şeklinde sersem seri birşeyler olabilir diyorum, başka ne olsun bu piyasada:) saygılar.
-
[QUOTE=bull market;36427]Jelibon sen ne dersin? gidermi bu dow 12000 e?:rolleyes:[/QUOTE]
Jelibon ne der bilmiom ama ben zor derim:) Araya atliim hemen:)
Mccain dahi bu planda iyileştirmeler yapılması gerektiğinden bahsediyormuş.boks.
Bizim piyasa belki cuma günü takas avantajından dolayı tepki yapabilir. 9 gün var. Yarında dowun bu kapanışıyla ilginç olur. Tatiden önce takas için son gün. Pazartesi takas yok. Bunlarıda hesaba katmak lazım.