dow işi bozdu yahu.
ahh flat olsam 400 den bir güzel şortlardım
en emin olduğumuz an yanılma ihtimalinin en yüksek olduğu andır derler ama eminim işte:::
Printable View
dow işi bozdu yahu.
ahh flat olsam 400 den bir güzel şortlardım
en emin olduğumuz an yanılma ihtimalinin en yüksek olduğu andır derler ama eminim işte:::
ANNANIN ANNASI BABASI gelmişler beni istemeye işim çıktı hay aksi :::
global ş....siz bunLar kaybettigim paralara yanıyoryorum N ahmakmışım .....
45600 kapanış tahminim :(
[quote=YAVUZHAN;118671]45600 kapanış tahminim :([/quote]
ben dediydim ama sistemimiz yok ki sözümüz dinlensinüüüüüü
saatlik ortalama altına bile gelmiyor piyasa,kısaya ekmek yok diyorlar..
kısa devam ...
dov düşerkende alıyor vadeli çıkarkende düşüş için yine eksiklik var gibi.flata devam.
[quote=enorton;118600]bu piyasa bi 10 gün daha böyle giderse ben intihar ederim artık, kar nedir unuttum valla. Hergün zarar görmekten kusasım geliyor...[/quote]
30 gün peşpeşe zarar yazdım.Birşey olmaz.APSD gibi şeylerden gözünü çek abi.Başka seçeneğin yok.Onlar yalan tamamen.Bunu sana para kazanmış birisi olarak söylüyorum az çok sözüm geçer belki.
[quote=MMO;118605]Bu borsa düşmez kimse kendini kandırmasın(short için fırsat kolluyorum)[/quote]
Ben kandırıyorum abi kendimi.Net sat verdi beynim.
Saat 17.deki veri ile önce yukarı sonra futursuzca, aşagı bekliyorum ama sadece tahminnnn....
alım vob cuşlar alın nede olsa flatım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118676]30 gün peşpeşe zarar yazdım.Birşey olmaz.APSD gibi şeylerden gözünü çek abi.Başka seçeneğin yok.Onlar yalan tamamen.Bunu sana para kazanmış birisi olarak söylüyorum az çok sözüm geçer belki.[/QUOTE]
kardeş Allah aşkına söyle satış baskısı yokmu yahu, bence var hemde 3 ton basıyo pitbull gibi:::
Vallahi abilerim toplayın 2 trilyon para bana forum olarak.Kendi paramı komple bırakıyım aylık 10 milyar maaş verin bana o para ile oyniyim.Kendi üzerinize bir hesapta toplayın.Çok ciddiyim.Ama daha altı için uğraşmam.Bakın para nasıl kazanıyor ozaman komple forumca izleriz.
350 den başlayarak kademelı satıslar yaz dıyor seytan, ama ben bu şeytanı ne zaman dınlesem başıma iş açıyor.
[quote=SaNCaKTaR;118678]Saat 17.deki veri ile önce yukarı sonra futursuzca, aşagı bekliyorum ama sadece tahminnnn....[/quote]
ne datası gelecek ?
dov alınıyor vob gitmiyor.gökhanın dedigi çıkacakmı bakalım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118681]Vallahi abilerim toplayın 2 trilyon para bana forum olarak.Kendi paramı komple bırakıyım aylık 10 milyar maaş verin bana o para ile oyniyim.Kendi üzerinize bir hesapta toplayın.Çok ciddiyim.Ama daha altı için uğraşmam.Bakın para nasıl kazanıyor ozaman komple forumca izleriz.[/QUOTE]
200 milyar desen anlarım hatta bir miktar bende eklerim bile
ama 2 trilyonla duman ederler adamı, psikolojide izin vermez, piyasada izin
vermez.
[quote=GOKHANFINDIK;118681]Vallahi abilerim toplayın 2 trilyon para bana forum olarak.Kendi paramı komple bırakıyım aylık 10 milyar maaş verin bana o para ile oyniyim.Kendi üzerinize bir hesapta toplayın.Çok ciddiyim.Ama daha altı için uğraşmam.Bakın para nasıl kazanıyor ozaman komple forumca izleriz.[/quote]
kendi kazancın istediğin maaşı geçmiyormuki aylık olarak ?
Dowun da maşallahı var...
Gökhan
Anlaşılan geceye shrt kalacaksın .Durumun değişirse son dak.larda sana ters poz.da kalmak istemeyenler var,son durumunu söyle
[quote=YAVUZHAN;118683]ne datası gelecek ?[/quote]
kesinleşmiş konut satışları verisi....
[quote=sancaktar;118690]kesinleşmiş konut satışları verisi....[/quote]
ben o veriyi tanırım
kötü gelir :)
garan da savaş çıktı..
emirler havada çarpışıyor..
Vışşşşşşşşşş
beklemeye deymez çıkıyorum 225 kısalarla geceye devam.
şeytana uyma, şeytana uyma.....
[quote=GOKHANFINDIK;118681]Vallahi abilerim toplayın 2 trilyon para bana forum olarak.Kendi paramı komple bırakıyım aylık 10 milyar maaş verin bana o para ile oyniyim.Kendi üzerinize bir hesapta toplayın.Çok ciddiyim.Ama daha altı için uğraşmam.Bakın para nasıl kazanıyor ozaman komple forumca izleriz.[/quote]
Gönder Hs numaranı Gökhanımm 15 mly da maaş olsunnn senin canın sagolsunnnn Tek istedıgım EFG nın ipini Çekk :::.lelele
Deutche çıktı piyasaya
Gökhanın niyeti başka, amaç 2 trılyonla para kazanmak değil, bır gun tavan bırgun taban çektirmek piyasa, maksat yeşillik olsun, değil mi Gökhan:)
Hiç zar atmayacaksınız.Basacaksınız shortu.Oturacaksınız aşağı.Yarın gidiyorum geçen geldiğim de gidemediğim Pattaya ya.Full short.
[QUOTE=tuareg;118698]Gökhanın niyeti başka, amaç 2 trılyonla para kazanmak değil, bır gun tavan bırgun taban çektirmek piyasa, maksat yeşillik olsun, değil mi Gökhan:)[/QUOTE]
sen 44800 demiştin demi ::: bende 45525 :::
Evet son durum nedir? Kimler geceye kısa, kimler uzun?
Bu namıssızlar inat hayatımda ilk defa sistem dışı geceye short giriyom bakalım ne edecekler.:::::::dü:45500 short yettiniz gayrin be.
Eğer dow uçmuşken biz 45400 ün altında kapatırsak Gökhanın tüm dedikleri doğrudur. O zaman ölümüne short. Negatif ayrışma....
pasta ters yüz oldu..
alıcılar baskın çıktı.
[quote=enorton;118701]evet son durum nedir? Kimler geceye kısa, kimler uzun?[/quote]
short
[quote=fXci;118700]sen 44800 demiştin demi ::: bende 45525 :::[/quote]
Canın sağolsun kardeşim ne demek;)
lafı mı olur...
Bu arada Jerfın bana beddua etmeden okuyup uflemeden ıkı kere dusunsun derım:)
Allah kısmet ederse yarın 46500den short:)
pekı geceye long mu, asla, allah korusun.
45500 short